Пентагонът смята, че Русия ще нападне Украйна под фалшив флаг

Руснаците искат да изфабрикуват претекст за инвазия
4 фев 2022 07:23, Нели Христова
167
Пентагонът смята, че Русия ще нападне Украйна под фалшив флаг
Снимка: БГНЕС

В четвъртък Пентагона заяви, че разполага с доказателства за план на Москва да заснеме фалшиво украинско нападение срещу руснаци, за да оправдае истинско нападение срещу бившата съветска република.

"Разполагаме с информация, че руснаците вероятно ще искат да изфабрикуват претекст за инвазия", заяви говорителят на Пентагона Джон Кърби.

"Смятаме, че Русия би създала много нагледен пропаганден видеоклип, който би включвал трупове и актьори, които биха изобразявали опечалени и изображения на разрушени места", за да оправдае нахлуването в Украйна, каза той пред репортери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля че Русия ще нападне Украйна на трети март за да предизвика силни спонтанни *** у българските русофили.
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЧебурашкаА, че то едно към едно с начина пи който Германия напада Полша.
59
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сценария от Холивуд ли е? Кой е режисьора НСА? Много неизвестни!
58
7
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 години
Катинскато клане, е руско военно престъпление при, което са разстреляни над 22 000 полски военнопленници. Руснаците обаче отричат и обвиняват Вермахта за разстрела и поддържат този версия. На 14 април 1990 г., 47-ата годишнина от разстрела, СССР изразява официално дълбоки съжаления и признава, че тайните служби на СССР са отговорни за разстрела.По-късноБорис Елцинразсекретява архивите, отнасящи се до случая, от които става ясно, че разстрелите действително са били извършени през април и май 1940 г. от части наНКВД.
57
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демек нещо като филма, който американците снимаха за посещението си на луната, зада се доказват. Те са царе на режисираните неща. Не други.
56
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Присъщо на комунистите е да лъжат и крият истината. Помнете Чернобил и как криеха.Комунист никога не признава дори да е целия ***.
55
5
 
16
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Вие и сега пищите, че всичко било скъпо. Ами смятайте при една война, какво ще стане. Това са си интереси на Русия, Украйна, САЩ и Полша. На Бай *** интересите и мозъка му се простират до това дали Македония да е в ЕС и чии бил Гоце Делчев /все едно е вещ/. Та тези неизлизащи от домовете си маргинали и пишещи нон стоп за някаква война и как Европа и някакъв "цивилизован" свят били с Украйна първи ще се изпуснат в гащите, ако има война. Абе чоджум, това да не е холивудски филм, та се заигравате
54
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Руски от Варна... Трудно ще бъде свален Путин. Цялата държава се грижи единствено за целостта на тялото на Путин. Просто конституционно и ментално е устроена така. Миля че и на господ ще е трудно да го свали от власт защото ще сложат двойник на неговото място. Единственият изход е дворцов заговор.
53
12
 
22
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Пентагоня къде са вре дето не му е работата Украйна не е в Нато
52
13
 
35
 
! Отговори
Владо преди 2 години
Сами се издадоха. Американците ще инсценират руско нападение срещу украинци. Нещо като фалшивият инсцениран Майдан, когато свалиха президента. Пентагона с това се занимава, да измислят преврати по света в полза на Америка.
51
10
 
23
 
! Отговори
Зайо Байо преди 2 години
Е да, филма се прави в Холивуд :)
50
2
 
2
 
! Отговори
Абе 67ми преди 2 години
Ква смелост бе пальош. Не видиш ли, че става въпрос за Гео политика. Някой ш им обърне внимание на смелостта
49
12
 
13
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 години
Руснаците са царе на провокациите и фалшивите инциденти и имат огромен опит в тяхното фабрикуване. Така например на 26 ноември 1939 година артилерия обстрелва руското село на границата с Финландия Майнила,при който загиват 4 руски военни а 9 са ранени. Руснаците обвиняват фините за обстрела и той служи за формален повод да нападнат Финландия. Но истината е, че обстрела е извършен от самите руснаци.
48
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пентагонът смятал. След като могат да смятат, защо не приеха до сега Украйна в Нато.Щото сметките са им други.
47
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смелост Украйнци! Всяка свобода се воюва. Особено от тея прокълнатите агресори . Европа е с вас .
46
11
 
33
 
! Отговори
А стига бе.. преди 2 години
А пък Русия смята, че Юесей ще нападне Украйна с войници преоблечени в руски униформи и после ще каже: "Ето това е агресия от страна на Русия, за това ние ще подкрепим "демократично" избраното правителство на Украйна с "мироопазващи" сили на НАТО" ! Също като във Сирия как се "бориха"натовци срещу Ислямска държава, а всъщност действаше със всички сили срещу законното правителство на Асад.
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Под флага на веселия Роджър ще нападнат Украйна и то откъм Беларус, защото им казаха че първия солдат прекрачил руско-украинската граница ще задейства смъртоносните санкции срещу Русия.
44
5
 
5
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
,,Смята'',,има доказателства''май и един наш министър,ги разправя такива...
43
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ката ден ли ще слушаме поредната краварска пръдняяя,след пръдняяя?Ако тия са искали да влизат в Украйна то досега да са забили Руският флаг в Киев!
42
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пунтагонът може да смята само крадени пари .Добре,че е митът Русия,че иначе ще пукнат от глад.Едни трилиони требе да се оправдават.Луд кой верва на тия