Пентагонът смята, че Русия ще нападне Украйна под фалшив флаг

Руснаците искат да изфабрикуват претекст за инвазия
4 фев 2022 07:23, Нели Христова
167
Пентагонът смята, че Русия ще нападне Украйна под фалшив флаг
Снимка: БГНЕС

В четвъртък Пентагона заяви, че разполага с доказателства за план на Москва да заснеме фалшиво украинско нападение срещу руснаци, за да оправдае истинско нападение срещу бившата съветска република.

"Разполагаме с информация, че руснаците вероятно ще искат да изфабрикуват претекст за инвазия", заяви говорителят на Пентагона Джон Кърби.

"Смятаме, че Русия би създала много нагледен пропаганден видеоклип, който би включвал трупове и актьори, които биха изобразявали опечалени и изображения на разрушени места", за да оправдае нахлуването в Украйна, каза той пред репортери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И доказателствата, както винаги, ще са секретни. А майстори по снимането на подобни клипове са любимците на другата страна. В Сирия го доказаха.
80
2
 
2
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 105 В момента съм там.
79
1
 
6
 
! Отговори
до 101 преди 2 години
Ама ти явно много държиш да ти кажат че вирусът е произведен в същата лаборатория в която произвеждат Новичок, но е пуснат в Китай за да заметат следите и да не будят подозрение?
78
4
 
25
 
! Отговори
Ламята преди 2 години
Крайно време е запада да наложи строги санкции на Русия,защото още не е нападнала Украйна
77
4
 
9
 
! Отговори
българин преди 2 години
ХА-ХА-ХА! Не е нужно да работя в Пентагона за да се досетя какво планира да направи Путин. Като знам от историята плановете на Хитлер, по-точно Операция Химлер, изобщо не ме изненадва! Този полковник от КГБ толкова е лишен от въображение, че няма къде повече! Но Хитлер не е снимал просто клипчета. Извършвани са истински саботажни акции от войници от SS преоблечени като поляци, и са убивани германци наистина а не са участвали актьори!
76
6
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Тия не разкриха, кой пусна явно оня вирус, сега ни отварят очите за руските тайни!
75
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Китайците се подиграха с товаришч Путин, който се готвеше да отиде в Пекин с 25 души от които двама специалисти работещи с тоалетната на Путин. Дадоха му квота от 6 души и какво направи Путин? Остави себе си и двамата специалисти по тоалетната в делегацията плюс Лавров, Ушаков и Сечин. Шефа на Газпром Милер остана в Москва заедно с чантите с договори които щеше да предлага на китайците.
74
10
 
10
 
! Отговори
spoko! преди 2 години
Каквито и мръсни машинации да приложат феодалните прими.тиви, въоръжени с техните конвенционални оръжия, Космическа Америка ще ги срази. Иначе, мечтите на русо.робите по форумите са наивни и безплодни.
73
8
 
8
 
! Отговори
Психиатър преди 2 години
До антиджендар.... Русофилите постоянно говорят за ***, еврогейове, третополови и т.н. Всъщност хомофобията демонстрирана от тях е прикрит латентен хомосексуализъм. Установена е връзка между хомосексуалност, авторитарно възпитание и хомофобия. Според изследователите индивиди величащи диктатори и авторитарни личност, всъщност са само формално хетеросексуални, а потиснатите им хомосексуални желания ги карат да бъдат яростни хомофоби
72
5
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Е, голям зор имат американците за тая война! Не могат да дишат без нея и се пукат от яд, че още не е почнала. А всъщност сегашното положение устройва добре Русия-Европа е в стрес, газа е скъп, Украйна е в криза и никой не иска да инвестира там, ясно защо. Укроръководството е наясно, че атакува ли Донбас(както искат американците), ще се получи не малка война за предизвикване на санкции срещу Русия, а пълното им изритване и загуба на половин Украйна. Което никак не ги устройва.
71
6
 
20
 
! Отговори
Класика за сащ преди 2 години
Крадеца вика дръжте Крадеца
70
2
 
19
 
! Отговори
Споделям преди 2 години
Той и Садам Хюсеин имаше химическо оръжие и беше избил 100 000 от иракчаните с него.Помните ли Химическия Али и данните на ЦРУ преди САЩ да нападне Ирак
69
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чичко Си им забрани да нападат Украйна по време на ЗОИ и една седмица след това. Така че най-ранната дата е 27 февруари. При по-раншна дата трябва да използват флага на Беларус. Вчера стана комична суматоха на украинско-беларуската граница. Медиите в Беларус гръмнаха че Беларус е свалила украински дрон и показаха негови снимки. Лукашистите извикаха украинския посланик за да му връчат гневни ноти. Посланикът явно подготвен им е обяснил че такива дронове има само Русия. Русия усрамена мълчи.
68
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадеца вика дръжте крадеца.Това е говежди патент.Използаха го и в Украйна,и в Сирия,по отдавна в Югославия.Наскоро се пробваха и в Беларус и Казахстан,но там изядоха кютека.А между другото още чакаме да видим химическите оръжия на Саддам.
67
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом това го казва пентагона значи пентагона вече е подготвил провокация и даже и с химическо оръжие за да обвини Русия.
66
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помислете кого устройва ситуацията в момента? САЩ? Украйна? Едва ли... по простата причина, че Русия си взе Крим и раздава паспорти. Ако някой ще прави нещо, едва ли ще е Русия. :)
65
1
 
15
 
! Отговори
Gogo преди 2 години
Пентагона не смята , а обича да лови змии с чужди ръце...
64
20
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Няма по-смъртоносен коктейл от империя+комунизъм. Руснаците са такава смес. Тота е отговора,че са хищни зверове за всеки свой съсед. А с отдалечени държави,особено по-големи,влиза в сила римското правило--,,Разделяй и владей,,. Последното го правят чрез машината на пропагандата,агенти и разузнавачи,в тези отдалечени места и вербуване на местни хора,т.н русофили по места. Един от примерите е Балканите и България.
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да...с летящи чинии и звездни разрушители хахах
62
14
 
8
 
! Отговори
Luben Стойков преди 2 години
След като путинистите показаха, че не желаят да направят от Русия нормална държава и част от демократичния свят, западът пристъпи към поощряване сближаването им с Китай и изтласкването им колкото се може по-на изток, в "приятелската" прегръдка на Китай. И понеже две съседни диктатури рано или късно се хващат за гушите/както Хитлер и Сталин/ целта на Запада е да не се разправят с две суперсили, а само с една. Както през втората световна. Това е играта - сблъскване между Мечката и Тигъра в Сибир.