Белият дом назначи първия "полово гъвкав" съветник в правителството си

Сам Бринтън е известен с това, че популяризира различни фетиши
17 фев 2022 15:08, Нели Христова
306
Белият дом назначи първия "полово гъвкав" съветник в правителството си
Снимка: Instagram

Администрацията на Байдън нае първия нон байнъри човек на ръководна позиция във федералното правителство. Сам Бринтън ще служи като заместник-помощник-секретар по отработеното гориво и отпадъците в офиса по ядрена енергия към Министерството на енергетиката.

Бринтън, който използва местоимението "те", казва в публикация в LinkedIn, че вярва, че ще бъде "първият полово гъвкав човек в ръководството на федералното правителство".

"В тази роля ще правя това, за което винаги съм мечтал, като ръководя усилията за решаване на предизвикателствата на нацията с ядрените отпадъци", пише Бринтън. "Ще направя всичко възможно, за да вкарам новаторска мисъл в тази държавна роля."

"Да, знам, че няма да е лесно. Да, осъзнавам, че това е огромно предизвикателство. Да, готов съм да го поема", добавя Сам. "Не можете да разберете колко съм развълнуван. Нервен, но толкова развълнуван".

Малко се знае за личния живот на Бринтън.

Бринтън, който има магистърска степен от Масачузетския технологичен институт (MIT), пише в биографията си в LinkedIn, че работи за "решаване на световните предизвикателства с #NuclearWaste и защита на ЛГБТК младежите от #ConversionTherapy."

В момента Сам Бринтън работи като директор на глобалната политическа стратегия в Deep Isolation, компания за обезвреждане на ядрени отпадъци. "Те" също са работили за проекта Trevor, група, която работи за предотвратяване на самоубийствата на гейове и транссексуални. Докато бяха в проекта Trevor, те работеха по кампанията "50 законопроекта, 50 щата", която работи за забрана на терапията за преобразуване на гейове.

Заместник-помощник секретарите в агенциите на кабинета обикновено са длъжности на ниско ниво, които не изискват потвърждение от Сената, но акаунтът в Twitter Libs of TikTok публикува снимка на Бринтън, облечен в токчета с американски флаг и блестяща рокля, докато стои над трима души, играещи роли на кучета.

Изображението привлече внимание и критики срещу ЛГБТК+ обществото.

Бринтън e непоколебим по отношение на правата на ЛГБТК+ хората и има история на популяризиране на сексуални фетиши и изкривявания, свързани с ролевите игри с животни. "Те" изнесоха лекция за "изследването на фетиши" в Политехническия институт Rensselaer през 2017 г. Бринтън разказа за собствения си опит с "играта на кученца", доминацията и как безопасно да душиш партньора си.

"Те" разказва за едно преживяване как обича да връзва партньора си като маса и да вечеря върху него, докато гледат Star Trek.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това момченце е с тежки психически разстройства. Защо не го лекуват?
161
0
 
13
 
! Отговори
Слава Севрюкова преди 2 години
"Америка, цивилизацията на залеза, доколкото виждам, ще даде огромни познания на Човечеството, но земната *** ще претърпи промени"
160
0
 
25
 
! Отговори
коко преди 2 години
пълен отврат
159
0
 
18
 
! Отговори
нормален преди 2 години
много интересна статия , най вече образователна :) що в училищата да не се въведе задължително изучаване на такива полово гъвкави те_та , а може самите преподаватели да агитират децата да стават те_та .
158
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За този човек има статии в интернет, че като малък е бил тежко малтретиран от баща си, след като признал, че харесва момче - побои, горене, "лечение" с ток. Ами какъв да е резултатът...
157
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надеждата за света гасне бавно ... Явно трябва да се въоръжаваме и да се бием за нормален свят !
156
0
 
20
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 години
ГНУС БРЯ !
155
0
 
19
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 години
Язе тако *** разбирам Полово гъфкаф начи че гъфкаво го поема отзад и ф устътъ ! Пфууу жа повърна бря !
154
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой казват, че хамериканците да са ударили дъното.. Чудя се, сега на нивото в БГ ли са или ние сме по-надолу?
153
1
 
11
 
! Отговори
Bob преди 2 години
Интересено, че назначенията в Хамерика предизвикват повече глъч във форума от колкото пенсиите или средната заплата.. Приоритети дет се вика..
152
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 173. "Те", защото днес може да реши да се чувства мъж, утре - жена, а вдругиден - нещо друго. Ученик в щатите се чувствал котка и специално за него са поставили котешка тоалетна. А нова учителка, незапозната със случая, не отговорила на мяукането му с мяукане и са я уволнили.
151
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Бринтън e непоколебим по отношение на правата на ЛГБТК+ хората и има история на популяризиране на сексуални фетиши и изкривявания, свързани с ролевите игри с животни."__________И после твърдят, че не са психичноболни.
150
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя го взели щото кучето на Байдън се чувствало самотно.
149
0
 
11
 
! Отговори
Сара преди 2 години
Най добре е да се въведе глобално Вавилонският Талмут като основа и базова идеология там ясно пише за такива какво се полага и кога.
148
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото искат да правят лошото е че ще ни го наресат на сила, егати демократите и демокрацията 0.0001 от ненормалното население ти се качва на главата, това е всичко друго, но не и демокрация.
147
0
 
17
 
! Отговори
Терро преди 2 години
Ядрен физик ще става този
146
2
 
7
 
! Отговори
до145 - Black Metal преди 2 години
Напълно съм съгласен с написаното от теб, но защо си се писал Black Metal? Не знаеш ли, че точно блек метълът е метъл стилът с най-изявено антихристиянско съдържание на песните? Сега ми стана интересно как хем си вярващ хем ги слушаш тези откачените. Има къде къде по-добър метъл от техния.
145
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега очаквам просто киро да му се обади и да си поговорят за "международното положение" и как да го подушат безопасно.
144
0
 
20
 
! Отговори
ХА ХА ХА! преди 2 години
"гъвкава западна политика" - доби нов нюанс на фона на тази новина!
143
0
 
23
 
! Отговори
Искате война? преди 2 години
Пратете Сам Бринтън да преговаря за мир в Кремъл! :):)