Американците не разбират случващото се в Украйна

Темата за поскъпването на бензина е номер 1 в САЩ
23 фев 2022 13:38, Ния Христова
77
 
Президентът на САЩ Джо Байдън обяви, че страната му ще наложи санкции срещу две руски банки и членове на руския елит. 
 
"Разбирането на американците не е особено задълбочено. Едно от нещата, които президентът Байдън искаше да подчертае, както и неговите съюзници, беше, че американците най-вероятно ще видят някакви последици от санкциите срещу Русия, които за тях ще се изразяват в по-високи цени на горивата", каза журналистът Христофор Караджов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той сподели, че поскъпването на бензина е много забележим проблем за американците.
 
"Както и цените на природния газ, които в северните щати са значителен процент от бюджета на всяко домакинство заради нуждата от отопление. Не бих казал, че има задълбочено разбиране за това какво се случва в Украйна, какво е точно противопоставянето", добави Караджов.
 
По думите му това е тема номер 1 в медиите в САЩ.
 
"Доста сериозно застъпена е в медиите, с много тревожно отношение се отразява. И след изказването на президента Байдън, с което бяха обявени санкциите, имаше доста похвали, че най-после той е казал твърдо, че това, което прави Русия, е началото на военно нахлуване. Досега Белият дом се опитваше да избяга термина "нахлуване". Както винаги, има критика, има и политически дивиденти, които се извличат", коментира Христофор Караджов.
 
"В Конгреса ще се гласува пакет санкции, както и пакет "Помощ за Украйна", включително военна помощ. Двама водещи сенатори са начело на комисия, която пое тази инициатива за помощ", каза още журналистът.
 
Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
43
 
3
 
! Отговори
МЕТО -РОМ преди 2 години
РУСИЯ СА ТЕРОРИСТ И АГРЕСОР
29
43
 
3
 
! Отговори
МЕТО -РОМ преди 2 години
БЪЛГАРИТЕ СА СЪС САЩ, РОМИТЕ С РУСИЯ!
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво ще направят с тези санкции, че то в Русия освен няколко големи града, всичко останало е електрификация и съветска власт. С две думи нищо няма да стане
27
0
 
27
 
! Отговори
НеРазбрал преди 2 години
Кои американци не разбират случващото се в Украйна? Елитът им иска Украйна, а останалите въобще не искат и да знаят какво става там! За кои тогава говорим, платен *** ? Както дрънкат управниците на двете страни , че ще се бият, така и си говорят по телефоните, кой какво иска да спечели от Украйна . Всичко е за заблуда на другите. На краварите им стига само това, че пак войната е далеч от тяхната черга!
26
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американците много добре разбират всичко защото са страна в играта. Нищо не разбират папагалите от останалия свят но скоро на всички ще им стане ясно като полудеят цените което е крайната цел на играта.
25
21
 
3
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 години
Не им и трябва да разбират. Няма как да разберат диваци, които живеят в 19 век и се прекланят до земята на вожда си.
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-простовата статия, скоро не бях чел. Живеещите в северните щати повечето от парите им отивали за отопление ??? Ей, умнико, знаеш ли цената на газ там, че говориш така? Това да не е корумпираната БГ, където всеки си прави каквото поиска? Ами кажи, че в тези щати са освободени от ДДС, нямат и такси за земята, и ред други превилегии. Един *** си ти, нищо друго!
23
4
 
31
 
! Отговори
ХА ХА! много точно! преди 2 години
"САЩ са като котка край валерян когато им замирише на петрол."
22
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Санкций на Русия а американските граждани патят инфлация хаха
21
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ са като котка край валерян когато им замирише на петрол. Особено когато барела мине $100. Дали този път ще има кого да ограбят?
20
26
 
3
 
! Отговори
Taню преди 2 години
ЕС има само един полезен ход - тотална диверсификация на енергийните източници за поне 10-15 години. Трябва да се научим, че Русия не е енергийната панацея, когато начело е едно толкова лyдo жyже. Може би в други времена, като поскъпне водката. Дано янките пак дръпнат черджето на жyжето с техните дългосрочни партньори от ОПЕК. ЕС трябва да гони подобна политика, защото производители има, но в момента всичко е страшна спекула - печелят безразборно производители, посредници, губят избирателите...
19
0
 
30
 
! Отговори
сандо преди 2 години
мноо ме кефи как Русия и САЩ дискутират за Украйна, а самите украинци и целият ЕС гледат от страни от пейката. В първият рунд не се разбраха, виждаме резултатите, да видим какво ще последва ....
18
2
 
31
 
! Отговори
Имало едно време УСА преди 2 години
Интересно как ли го разбират обикновените американци: "Наложихме санкции на руснаците и сега ще плащате по-скъпи горива, а това ще доведе и до инфлация...и сигурно дигане на базовия процент на ипотечните..." :):) Те наистина ще се запитат: "Аааа, тогава кой на кого прави положението тегаво???"
17
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами те си купуват нефт от Русия, не знам дали не свърши урана, но и него го купуват оттам.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мен ако питате Германците неразбирст нищо. Спът вече 20г . Сащ са си мкого в час с всичко.
15
8
 
0
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
Жив ли си? Качи ли се на автобуса платен от дпс? Колко имаш? Ще ми дадеш ли отговор?
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Taka taka, nqma somo nie evropeicite da pla6tame za amerikanskite interesi. Q da im vdignat benzina i gazta, da vidi6 djo kak barzo 6te go pensionirat i 6te celunat ruka na putin.
13
4
 
30
 
! Отговори
Факт преди 2 години
САЩ са агресори и терористи.
12
3
 
5
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
Както попитах, колко зеленчука имаш? Ще ми дадеш ли отговор или си поредното трооолче та герб/дпс/възраждане? Колко имаш?
11
8
 
2
 
! Отговори
До 12 преди 2 години
Супер ,живи и здрави да са ти.За мен не се тревожи ...океана ми е на 500 метра ;)