Американците не разбират случващото се в Украйна

Темата за поскъпването на бензина е номер 1 в САЩ
23 фев 2022 13:38, Ния Христова
77
 
Президентът на САЩ Джо Байдън обяви, че страната му ще наложи санкции срещу две руски банки и членове на руския елит. 
 
"Разбирането на американците не е особено задълбочено. Едно от нещата, които президентът Байдън искаше да подчертае, както и неговите съюзници, беше, че американците най-вероятно ще видят някакви последици от санкциите срещу Русия, които за тях ще се изразяват в по-високи цени на горивата", каза журналистът Христофор Караджов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той сподели, че поскъпването на бензина е много забележим проблем за американците.
 
"Както и цените на природния газ, които в северните щати са значителен процент от бюджета на всяко домакинство заради нуждата от отопление. Не бих казал, че има задълбочено разбиране за това какво се случва в Украйна, какво е точно противопоставянето", добави Караджов.
 
По думите му това е тема номер 1 в медиите в САЩ.
 
"Доста сериозно застъпена е в медиите, с много тревожно отношение се отразява. И след изказването на президента Байдън, с което бяха обявени санкциите, имаше доста похвали, че най-после той е казал твърдо, че това, което прави Русия, е началото на военно нахлуване. Досега Белият дом се опитваше да избяга термина "нахлуване". Както винаги, има критика, има и политически дивиденти, които се извличат", коментира Христофор Караджов.
 
"В Конгреса ще се гласува пакет санкции, както и пакет "Помощ за Украйна", включително военна помощ. Двама водещи сенатори са начело на комисия, която пое тази инициатива за помощ", каза още журналистът.
 
Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
Три, с четвърто на път. А ти? Аз се справям супер в живота, а ти как си? Успяваш ли да си нахраниш зелечука?
9
2
 
19
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 години
Я провери бързо в Гугъл какви обеми петрол внася САЩ от Русия в последните години , та дори и в този момент ?После се върни да разкажеш.
8
3
 
25
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Те там на обратната страна на луната са 90% невежи и *** мислещи си че светът свършва на брега на океана и отвъд няма нищо!Дай им да нагъват мазни кентъкифрайчикени и макдонълдси!
7
2
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
До 6 , Абе баш джендърите все рИват срещу Русия че ги подглагала на гонения ...Мъск може да гледа и 20 деца , ама ти колко имаш ?!!
6
3
 
29
 
! Отговори
ха ха Както се очакв преди 2 години
Както се очакваше - нещо като война им трябва на Джо и фамилия да обяснат кривата демокрация и кофти икономиката. Обвиняването на Русия е традиция!
5
2
 
36
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Санкциите биха сработили срещу държави като САЩ ,дето като им се вдигне нафтата с долар на галон става национален проблем ,но на свикналите с какви ли не лишения руснаци тия неща минават и заминават.Всяко чудо за три дни. Тексас няма да спре да купува руския петрол ,нито Германия ще мине на слънчева енергия ...Путин си е преценил всички рискове и досега не е грешил.
4
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мола мисиркитееее да не коментират неща, които не разбират. САЩ има най-големи запаси от петрол в света, както и е най-големият производител на петрол в света. Ексон и Шеврон са американски компании. Повишаването цената на бензина е заради повишаването на инфлацията, увеличението на заплатите в САЩ и липсата на работна ръка, защото САЩ се нуждаят от 2 пъти повече работна ръка за да расте икономиката. Това ви го каза Мъск, който между другото е баща на 7 деца, а не като руските жендъри.
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже и не проумяха, че за Крим и Донбас е свирен края на мача. Който каквото е могъл взел...Санкциите бошлаф работа.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахахха, всички прекарани. Какво ли ще си помислят избирателите на бахХЪНчо. Забравих. Те са хартийки и не карат коли.
1
2
 
55
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Американците по принцип имат сериозен проблем с разбирането.