Байдън за Путин: За бога, този човек не може да остане на власт!

Руският народ не е наш враг, обяви президентът на САЩ
26 мар 2022 21:40, Красимир Ангелов
288
Байдън за Путин: За бога, този човек не може да остане на власт!
Снимка: БГНЕС

"За бога, този човек не може да остане на власт". Това заяви държавният глава на САЩ Джо Байдън по адрес на руския си колега Владимир Путин в реч в Кралския замък във Варшава, предаде Франс прес.

"Ще имаме различно бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията и принципите, на надеждата и светлината, на благоприличието и достойнството, свободата и възможностите. За Бога, този човек не може да остане на власт", каза Байдън.

Американският лидер се обърна в речта си директно към руския народ. "Позволете ми да кажа това, ако можете да ме чуете - вие, руският народ, не сте наш враг", заяви Байдън, цитиран от БТА.

По думите му войната на Русия в Украйна е стратегически провал. Байдън добави, че натовските сили в Източна Европа са там да бранят НАТО, а не да влизат в конфликт с руските военни.

Байдън заяви, че САЩ не искат да влизат в конфликт с руските сили, които нахлуха в Украйна, но отправи твърдо предупреждение към Москва: "Не си помисляйте да стъпите и на сантиметър на територията на НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деменцио Памперсов пак се е развихрил
209
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Думите на байДжо за Путин: За бога, този човек не може да остане на власт, бяха последната капка достатъчна, за да прелее чашата на търпението. Тази нощ журналистът от The Wall Street Journal Джеймс Фриман призова пиндостанския президент да се въздържа от неподготвени изказвания. По адрес на байДжо, журналистът направи заключението "конкретно този избран чиновник не се справя със задачата си".
208
6
 
12
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Светът живее вече трето десетилетие от 21 век.Оказва се, че геополитическата стратегия на САЩ, създадена през 20-ти век и насочена срещу СССР, днес е несъстоятелна спрямо Русия за новия век. Тази стратегия се базираше и на създаване на стратегически военноморски бази, които да дадат стратегическо преимущество пред СССР и го поставят в условия на стратегическа обсада.Първият такъв опит е създаването на такава база в Кипър и то в района населен с турско население
207
6
 
12
 
! Отговори
стар чвор преди 2 години
кви *** , бе ние сме с Русия
206
12
 
8
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
До Джордже.- просто *** и си живей в правилния за теб свят-в Русия в краката на дядя ти *** бе. В България все пак има и по-нормално мислещи хора, които все оше разсъждават и желаят да имат свобода на избора. Да, сигурно е ограничен, но избора не се свежда до един Путин и един Медведев. Върви, на никой не му са залипсвали путьонофилите
205
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Старче ,затова ли демократично ви сменят във вашата страна.Дойде някой направи някоя дрига война по света под мотото демокрация и химическо оръжие и хоп в пенсия.Та то не беше Клинтън ,Буш,Обама,Тръпм , сега и ти.Вашите поразии по света ги обличате в едни красиви думи ,демокрация"и трепите наред народите които Ви се съпротивлавяват.
204
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин и с реалния свят и с главния мозък губи връзка.
203
11
 
16
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Президента Байдън вече губи връзка с реалният свят ,живее в някакъв имагинерен свят,проектиран му от дълбоката държава
202
10
 
26
 
! Отговори
Джордже Балашевич преди 2 години
А защо смяташ, че Америка има право да се намесва в делата на всяка държава и да определя кое правилно и кое не, за всяка държава и всеки човек на планетата. Постоянно говорите за демокрация, а всъщност вашата демокрация е това което добро и полезно за вас и за сметка на всички останали народи. Критикувате авторитарните режими, а всъщност вие еднолично взимате решения за бъдещето на всяка една държава, като еднолично определяте кое е правилно и кое не! А за военни агресии да не говорим!
201
4
 
16
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Русия вече ще се стресне след речта на големият бял воин,а Путин сигурно му е обърнал внимание както на Макрон и е отишъл на риболов,след като Байдън го успокои,че разчита на руския народ да го свали от власт.Дано се сключи мир,че и най-лошият мир е по-добър от не знам какво предстои,но няма да е по-добро.
200
6
 
17
 
! Отговори
дедо поп преди 2 години
Байдан цялата ви краварска нация е двулична. Нещастен склеротик
199
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко гнусен човек трябва да си, за да подкрепяш Путин.
198
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сащ попаднаха на доста голяма лъжица, а и арабите вече не ги бръснат, лошо
197
10
 
16
 
! Отговори
Не са съгласни... преди 2 години
Затова ги няма Герасимов и Шойгу. Путин ще използва всякакви мepзости за да се опита да спечели войната. В близките дни ще има ескалация на напрежението от нов сценарий, който ще бъде използван за още по-голяма жестокост във войната.
196
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пoдлецът винаги ще си остане пoдлец освен, ако не бъде ликвидиран. Мир не може да има, докато е жив или на власт ,този пcиxoпат. Путин ще използва всички пoдли номера за да оцелее, защото знае, че краят му наближава. Руснаците никога не прощават на губещите и затова сега Путин не може да се откаже от това, което започна на 24.02.2022.
195
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След сирия сащ загубиха и украйна.
194
10
 
20
 
! Отговори
Аман преди 2 години
Този ***, Байдън , още ли се крепи? Никога не съм бил русофил , но адската омраза на Америка към Русия , много ме дразни. Защо трябва да се конкурират постоянно? Нито едните, нито другите са перфектни. За това най- добре да се намери баланса между двете и да има мир на Земята. Така го разбирам глобализма - всички заедно, не , Америка , каквото реши!
193
7
 
3
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Да сключват мир с Путин е най-добре за всички.Икономическата война обаче ще продължи и след естествената му смърт,но поне няма да има убити.
192
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 234а не допускаш ли, че хората в Украйна искат да живеят без руска опека и престъпникът Пу Тя.
191
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ направиха Украйна това антируско острие, че се наложи Путин да "поправя" нещата!Виктория Нюлънд се похвали, че са похарчили 6 млрд.$ за украинските Майдани. Крайният резултат винаги е един и същ - като в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия,Украйна....! Но явно това е целта щом се прави пак и пак!