Джо Байдън отново е объркан: Загуби се в градината на Белия дом

Преди дни за пореден път президента на САЩ не знаеше как да слезе от сцената
25 окт 2022 14:26, Нели Христова
167
Джо Байдън отново е объркан: Загуби се в градината на Белия дом
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън навярно отново ще предизвика спекулации, че страда от деменция, след като се изгуби в градината на Белия дом.

Още по темата

79-годишният президент и първата дама Джил Байдън току-що били засадили дърво в чест на 50-те години работа на пазача Дейл Хейни в Белия дом. След края на церемонията обаче, служителите трябваше да насочат Байдън в правилната посока.

На кадри, разпространени в социалните мрежи, се вижда как Байдън тръгва в избрана от него посока, а след това се обръща и пита: "Къде отиваме?"

Служители извън камерата казват на объркания Байдън как да се върне в Белия дом, а той ги пита: "Ами ако искам да отида натам?"

"Можете да тръгнете на там, ако искате", казва един от служителите, а друг добавя: "Можете да правите каквото искате."

"Да, забелязвам колко свобода имам", изглежда се шегува Байдън, докато се присъединява към жена си и тръгва в правилната посока.

Миналата седмица Байдън изглеждаше отново изгубен и объркан, след като завърши реч в Питсбърг.

Главнокомандващият, който навършва 80 години следващия месец, се завъртя на сцената, търсейки изхода, преди да го намери и да се измъкне, сякаш мърморейки на себе си в процеса.

Байдън също така обърка зрителите и своите ръководители, докато се отдалечаваше от подиума по време на реч в централата на FEMA за опустошенията, причинени от урагана Иън.

По време на интервю за MSNBC миналата седмица, президентът също изглеждаше оборъкан и по време на въпрос какво мисли съпругата му за това, че ще се кандидатира отново през 2024 г.

"Господин Президент?", намеси се Джонатан Кейпхарт от MSNBC, след като беше посрещнат с дълго, неудобно мълчание, след като зададе въпроса на президента.

През април Байдън подаде ръка в нищото, след като завършви реч пред студенти в Аграрния и технически държавен университет на Северна Каролина в Грийнсбъро. Нямаше никой друг на сцената и никой от аплодиращата тълпа не се приближи до президента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще си изберат някой като Кенеди, та после други песни ще пеете. И това ще стане.
118
9
 
3
 
! Отговори
Цакат с холограми преди 1 година
Включени са системи за автоматично следене на опасни наркоманизирани вкл Путин и БАй дън. Техниката работи и по разпознаване на наркотици по миризма на урината от гащите и в тоалетните.. Използват се дигитално холограмни видео терористични оръжия за обемно обсебване и внушаване на поведение.. Около ПУтин се вижда добре обемно преобсебващо поле тип 6.6666666 G...Обемно обсебващи полета се виждат на снимки на екипа на Борисов внушаващ подаряване на цялата съветска военна техника на Украйна.
117
4
 
18
 
! Отговори
Как защо? преди 1 година
До Защо ли... Няма какво да се чудиш. Объркани хора като третополовите могат да си харесат единствено объркан президент като байдън .... За тях той е Идеален. Забравя какво говори и ли пише ... точно като тях. Обича някакви надути и безсмислени фрази ... точно като тях . И говори разни закани срещу Путин, без да знае защо ... също като третополовите си последователи. Перфектния президент за САЩ , Главнокомандващ на Американските войски /вече с 47% ЛГБТИ състав/ и собственик на ядрено куфарче .
116
3
 
25
 
! Отговори
Защо ли преди 1 година
А третополовите се радват,че са си избрали такъв президент. На всичкото отгоре президент, който направи страхотни неща за страната си-Орбан баш от тия третополовите е постоянно обект на критика, че не им приема извратените прищевки. И са щастливи от бай Дън, радват му се , че е ку-ку и че си внедряват гнусотиите! А на всичкото отгоре и Путин е и фашист или тиранин-забравих вече какво измислиха ..А техния-цвете за мирисане! И такъв държи куфарчето с бомбите.Абе всичко е наопаки вече в света-защо?
115
1
 
22
 
! Отговори
ХХХ преди 1 година
Най умният и ориентиран американец ! Все пак щом са го избрали за Президент ...значи няма по добри кадри :)
114
0
 
18
 
! Отговори
ля ля преди 1 година
обърнете внимание как се движи! не е луд - просто такъв! трудно може да се каже колко платки и чипа има в главата мумията!
113
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе по важно е да помни кодовете за ядреното куфарче, щото адекватен отговор требе на другия, омотан в собственият си свят лидер :-)))))
112
1
 
39
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Той не се прави на луд, а си е такъв. Като се е объркал, да му мислят поданиците му от САЩ. Когато нареди да бомбандират бивша Югославия, пак си беше луд. Когато синът му Хънтър си загуби инвестициите в Украйна, и двамата бяха луди. Когато започнаха войната и даваше американските долари на страната си за оръжие, отново си беше луд, но все пак, президент на САЩ. Ами, какво да се направи, като си ги избират такива в демократична Америка.
111
24
 
3
 
! Отговори
Тираджията Z преди 1 година
Това му е стратегията.Прави се на луд за да се отпуснат враговете му и в решаващия момент когато трябва да нанесе удара,пак е изгубеб
110
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой каза, че страда от нещо, ами ако това е стратегията му! Малко разчупване на реда и весела нотка не са минус!
109
0
 
22
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
И тояв загубан се е кандидатирал за ВТОРИ мандат ......... Бахахахаха . Дано да спечели .....
108
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ за смях, щом търпят, пада им се.
107
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И май муната не знае как да слезе от палмата.
106
1
 
29
 
! Отговори
Ssss преди 1 година
Той само дано да не се обърка и да затрие света
105
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЯСНО КОЙ КАКЪВ Е.
104
1
 
47
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 година
Кой му дърпа конците на този?
103
1
 
14
 
! Отговори
от северозападО преди 1 година
До Анонимен 117: .. та даже и не толкова опитен! То работата е пределно ясна!
102
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки опитен психиатър ще му постави диагноза - първична деменция.
101
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Вовата много добре работи добре със снайпера.Стреля като Робин Худ.
100
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя все повече заприличва на президента в Голо оръжие.