Джо Байдън отново е объркан: Загуби се в градината на Белия дом

Преди дни за пореден път президента на САЩ не знаеше как да слезе от сцената
25 окт 2022 14:26, Нели Христова
167
Джо Байдън отново е объркан: Загуби се в градината на Белия дом
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън навярно отново ще предизвика спекулации, че страда от деменция, след като се изгуби в градината на Белия дом.

Още по темата

79-годишният президент и първата дама Джил Байдън току-що били засадили дърво в чест на 50-те години работа на пазача Дейл Хейни в Белия дом. След края на церемонията обаче, служителите трябваше да насочат Байдън в правилната посока.

На кадри, разпространени в социалните мрежи, се вижда как Байдън тръгва в избрана от него посока, а след това се обръща и пита: "Къде отиваме?"

Служители извън камерата казват на объркания Байдън как да се върне в Белия дом, а той ги пита: "Ами ако искам да отида натам?"

"Можете да тръгнете на там, ако искате", казва един от служителите, а друг добавя: "Можете да правите каквото искате."

"Да, забелязвам колко свобода имам", изглежда се шегува Байдън, докато се присъединява към жена си и тръгва в правилната посока.

Миналата седмица Байдън изглеждаше отново изгубен и объркан, след като завърши реч в Питсбърг.

Главнокомандващият, който навършва 80 години следващия месец, се завъртя на сцената, търсейки изхода, преди да го намери и да се измъкне, сякаш мърморейки на себе си в процеса.

Байдън също така обърка зрителите и своите ръководители, докато се отдалечаваше от подиума по време на реч в централата на FEMA за опустошенията, причинени от урагана Иън.

По време на интервю за MSNBC миналата седмица, президентът също изглеждаше оборъкан и по време на въпрос какво мисли съпругата му за това, че ще се кандидатира отново през 2024 г.

"Господин Президент?", намеси се Джонатан Кейпхарт от MSNBC, след като беше посрещнат с дълго, неудобно мълчание, след като зададе въпроса на президента.

През април Байдън подаде ръка в нищото, след като завършви реч пред студенти в Аграрния и технически държавен университет на Северна Каролина в Грийнсбъро. Нямаше никой друг на сцената и никой от аплодиращата тълпа не се приближи до президента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
31
 
! Отговори
За нов чип е време преди 1 година
Бързо му падат батериите, губи ориентация ама като гледам и софтуера е за смяна Бил Гейчо го знае това най - добре
98
35
 
9
 
! Отговори
Nik преди 1 година
Да може да се загуби в градината но не води пагубна за страната си политика,а управлява най голямата и демократична държава.Е Путин е 10 г.по млад но икономиката на Русия рухнала ежедневно се трепят хиляди хора и вече никой не смята Русия за силна държава.Байдан ако не става го сменят Путин отдавна не става и се напикава но никой не смее да го каже и смени е малка разлика А?????
97
2
 
41
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Лесли Нилсен в ролята на президента( "***" и "Страшен филм") не беше толкова забавен като Байдън.
96
2
 
14
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Тоя е съчма като мене :)))
95
0
 
8
 
! Отговори
Само 1 лудо дедо преди 1 година
Може да излезе на глава с др лудо дедо:)))
94
44
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни спекулации!! Този човек е по- умен от всички взети заедно коментиращи и повтарящи , като папагали това , което видят в новините.
93
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо "спекулации"? Той наистина страда от старческа деменция. Никой не крие този факт. Дори се говори в американските медии за "насилие над възрастен човек със заболявания", карайки го да изпълнява длъжност, която не е по физическите му сили и психическото му здраве. Вредно е за собствената му държава и за целия свят в крайна сметка. Никога в най-новата история на света не сме били в такава всеобхватна криза.
92
0
 
26
 
! Отговори
Човек преди 1 година
Алцхаймер експрес!
91
1
 
28
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Преди имах малко по друго мнение за американците но след избора на това недуразомение просто си мисля че повечето от тях и те са като него дори и на по малка възраст този човек не може да командва себе си а какво остава за нещо като държава
90
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГРОБ за изверга който трие коментари - ГРОБ за цялото ти семейство, изтривалка либерастична, *** урродлива, генетичен отпаддък! Падай в трапа изчадие дяволско, дано си ваксиниран да гледам как се гърчиш с тромби от инфаркти, дявослка ***!
89
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам.....ама тоя втори рунд нема да изкара
88
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
89, там е проблема че не го избраха, а го назначиха с манипулиране на изборите. Законния президент на САЩ е Доналд Тръмп! Няма никакъв шанс този нассран памперс да има повече гласове от минмуна обонго който боготворяха. Всики знаем колко му бяха ралитата на този - по 10-15 човека и то седящи нассрани в колите си. Помним и на Тръмп ралитата по колко човека се събираха - по 40-50 ХИЛЯДИ. Този път либерастичните сатани надминаха себе си.
87
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Експеримент от 56г area 51
86
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това вече е върхът, 100% очевАдно за всички, че Байдън ОТДАВНА не е с всичкия си. Изгубен в градината на къщата, където живее от 3 години, ръкува се и си говори с несъществуващи хора, не познава хората от собственото си семейство....
85
25
 
17
 
! Отговори
Рашистите преди 1 година
да си видят техния президент накъде ги води.
84
26
 
14
 
! Отговори
Самозагубен преди 1 година
На тея лазарници е нормално да се загубиш, да се търсиш и да не се намериш. Деменцията - при Путин, например - е избила в реинкарниране на СеСеСеРето. Политиците в надпенсионна възраст трябва да се преглеждат задължително от вещи психиатри. Иначе страдат обществата.
83
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя го удря деменцията.
82
0
 
27
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Време е да си пасе кокошките с бабата, Джо
81
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На този няма , да му оставя даже и детето да гледа , камо ли да управлява Държава.Той сам самият е изгубен и от време , на време включва след това изключва.
80
2
 
38
 
! Отговори
Голям преди 1 година
Резил за ония, които го избраха !