Транссексуална активистка се появи топлес на събитие на Байдън

Роуз Монтоя вече не е добре дошла в Белия дом
14 юни 2023 08:53, Елка Василева
68
Транссексуална активистка се появи топлес на събитие на Байдън
Снимка: архив, БГНЕС

Защитничката на правата на транссексуалните Роуз Монтоя вече не е добре дошла на събитията в Белия дом, след като публикува в социалните мрежи видеоклип, в който тя и още двама души са топлес за известно време по време на съботното честване на Месеца на гордостта на Южната морава на Белия дом, предаде Асошиейтед прес.

"Поведението беше просто неприемливо", заяви вчера говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер. "Беше несправедливо спрямо стотиците участници, които бяха дошли да отпразнуват своите семейства".

По време на брифинга в Белия дом Жан-Пиер заяви: "Лицата от видеото със сигурност няма да бъдат канени на бъдещи събития." Говорителката на Белия дом заяви, че демонстрацията на голи гърди "не е нещо нормално, което се е случвало при тази администрация".

Президентът Джо Байдън беше домакин на събитието, за да покаже подкрепата на администрацията за ЛГБТ+ общността. Напоследък някои републикански лидери на щатско ниво настояват да се ограничат драг шоутата и да се ограничат възможностите за младежите, които искат да променят пола си.

Байдън заяви в събота, че има послание за цялата общност, но най-вече за транссексуалните деца: "Вие сте обичани. Вие сте чути. Вие сте разбрани."

Части от речта му се появиха във видеоклип, публикуван в социалните мрежи от Монтоя, чиято биография в Инстаграм я определя като педагог, модел и актьор.

Монтоя защити публикацията си в Инстаграм и Туитър, като заяви, че "да се снимаш топлес във Вашингтон е законно и напълно подкрепям движението за освобождаване на зърната". Тя заяви, че критиките към топлес облеклото ѝ потвърждават, че всъщност е жена, тъй като един мъж не би се сблъскал с подобен отпор. Тя каза, че е имала "нулево намерение да се опитва да бъде вулгарна по какъвто и да е начин", като добави, че е покрила зърната на гърдите си с ръце във видеото "просто за да играе на сигурно".
(БТА, Пламен Йотински)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 38 Има мъже които са си женствени, природно немат много косми, формата не им е мъжка, то е лесно за тех като се наблъскат с женски хормони и си слозат имплантанти за гърди, единствено *** е проблем, но иначе те са си изцяло жени без това нещо :))) Жан-Клод ван Дам го гледате бръснат, но каква космата гръд има само в действителност, аз немам чак такава, даже бледнее, но какви космати крака имам за сметка на това...хахахаха :)))
39
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да продължават в същия дух. На нормалните всеки ден им се казва,че трябва да толерират това,онова. Дискриминират ги за сметка на ненормалниците. Накрая ще им изпушат бервите,ще се появи някоя крайнодясна партия като тази на Хитлер и ще почне един метеж. Не Хората са търпеливи до един момент. После избухват
38
2
 
7
 
! Отговори
Феята без зъбките преди 11 месеца
Вън от България на тая развратна ***
37
1
 
15
 
! Отговори
Зевзек преди 11 месеца
Падението е пълно.Искат и на нас да ни наложат разпасаната си политика.
36
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Също така има голяма неинформираност и доста неуки сред тях относно последиците от смяна на пола. много не знаят, че над 50% от тях се самоубиват, други пък след години хващат болести и т.н. Жалка картинка.
35
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Ти си хетеро Бил съм сигурно с над 30 жени, а още съм на 42, така че да, хетеро съм :)) Простено ти е, ти си от село сигурно и не знаеш как изглежда и говори транс, там ги нямате такива работи :))) Не ти казвам некакъв мъж да се прави на жена, това е травестит, ама какво те уча аз, копай си на нивата и си блей :)))
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не им се дават ръководни постове още. Просто има някакви страшно силни лобита и движения. лъгъбътата може да са само 7-8% към момента, но надигат вой до небесата за техните глупости. Но, все пак има някакъв отпор и здрав разум дори и в сащ. Някои започнаха да прозират що за *** са тези ***. Има много хора, които не ги харесват, не харесват неащата, които вършат, и искат да не забъркват децата в тези неща.
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
кво е топлес бе, фагот? Айде по-сериозно моля, все още се намираме в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и официален език е БЪЛГАРСКИЯ. Журналист? *** му викам аз....
32
0
 
1
 
! Отговори
Ти си хетеро преди 11 месеца
От тия дето ходеха на министерство на земеделието. Бил си с жени, но с ***.
31
0
 
11
 
! Отговори
преди 11 месеца
Лицемерници ! А това, че кастрират деца не е проблем !Това, че в училище ги учат да гледат порно също не е проблем !
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вие на село не сте виждали транссексуален, може да се объркаш наистина, дори и на светло :)) Аз съм хетеро, ама човек, то това не е истина :))) Дори са по женствени от самите жени, което е невероятно, а съм бил с доста жени :)))
29
0
 
4
 
! Отговори
смях преди 11 месеца
Подкрепям коментар 18, като добавям, че трябва и това което снесла трябва и да си го намаже на главата или да го изяде.
28
0
 
7
 
! Отговори
Лекар ихтиманец преди 11 месеца
Нещо не мога да разбера за какъв вид същество става въпрос. Прдс или лбка!
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"вече не е добре дошла на събитията в Белия дом" е как така вееее
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Българин - Означава без горна част на облеклото, буквалният превод от английски е "връх"(топ) "без"(лесс). Тъй като всъщност тази словоформа се състои от две думи, написани слято, ударението е двойно, и на двете срички, но по-акцентирано е това на първата сричка.
25
1
 
13
 
! Отговори
Урсула преди 11 месеца
Къдя е видеото у Белия бардак :)))
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Байдън чак сега ли разбра какви хора направи лице на кампанията си?
23
0
 
25
 
! Отговори
Сега си представете, преди 11 месеца
Какво ще се случи, ако някоя жена отиде гола до кръста на официално събитие в Президентството? Ами няма да я пуснат да влезе и веднага някой ще позвъни на 911, за да каже, че лице от женски пол е в непристоен вид на публично място. Ще пристигне патрулка, ще я приберат и, ако се окаже, че НЕ е психичноболна, ще бъде санкционирана с глоба. Ако обаче някой се е родил мъж, но после си е направил ц.ци от силикон и носи женски дрехи, на него му е разрешено да се шматка топлес, щото имал права!
22
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Какво е това "топлес"? Какво означава и къде му е ударението?
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дайте да видим как изглежда този транс Днес, да не сме гадатели тука почитателите ви :))