Тръмп доминира над Де Сантис

Той е с 47 на сто подкрепа
19 юли 2023 23:10, Стела Стоянова
30
Тръмп доминира над Де Сантис
Снимка БГНЕС

Доналд Тръмп доминира в надпреварата за кандидат-президент на републиканците в САЩ с 47% подкрепа в своята партия, доста над 19% за губернатора на Флорида Рон ДеСантис, според ново проучване на Ipsos, съобщи "TVP World".

Седемдневното проучване, завършено на 17 юли, показва, че Тръмп, който беше президент от 2017 г. до 2021 г., печели повече подкрепа в сравнение с данните от юни, когато той беше подкрепян от 43% от републиканците.

Останалата част от републиканското политическо поле остава доста зад двамата фаворити, с Вивек Рамасвами, бивш ръководител на биотехнологиите, който събира 9% подкрепа в анкетата, следван от бившия вицепрезидент Майк Пенс, със 7% подкрепа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: ПодкрепаТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
До Укро феновете преди 9 месеца
Това са много лоши новини за поклонниците на извратеняка Степан Бандера....Ако Дони дойде в Белият дом, веднага ще им спре кранчето..И край с лапаницата на грантове от Козяк. Естествено това ще бъде и краят на Украйна. Нищо лично. Просто бизнес ще каже Бай Дони и ще вкара американския бизнес на необятния пазар в Русия. Разбира се преди това ще се разбере с Путин по въпроса за НАТО и Украйна...И след това..един голям Рук за Украйна !
16
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
Тръмп отиде на "поклонение" в...С.Корея,заплашваща САЩ с ядрени???те нямат храна...превърнали са човешки в...зомбита с пропаганда и мъчения...и тръмп унизи САЩ !!! и какво промени?С.Корея заплашва САЩ с ядрени...е пратихме ядрени подводници и...време е за черни дупки...минимален повод...моля!!!
15
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
кгб прави нов опит да върне руски мафиоти през клоунада,не успяха с убийствата в Конгреса!рЕпубликанците в САЩ са...комунисти Сър!!!убиха невинни служители в Конгреса...можеше да са вашите деца!кгб опитва да превземе САЩ през мафията републиканската,Бог да пази САЩ!!!
14
3
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 9 месеца
Доналд Тръмп е пич, съгласен съм, но вече е доста стар! Ясно е, че Рон Де Сантис ще го замести, въпросът е само кога. Факт е, че и двамата споделят еднакви виждания - за традиционното семейство, против джeндъp идеологиите, за прекратяване на безсмислената война. Тръмп няколко пъти каза, че това е безсмислена война и той ще я прекрати.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Доналд Тръмп е пич!!! Той не оставя важните решения на посолствата а лично привиква колониалните вождове при себе си в Белият Дом а накрая за награда им позволява да се снимат с восъчните фигури - неговата и на метресата му от Словения.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 20 - Ако Джон Кенеди си беше двата мандата (почти согурно е, *** щеше да бъде преизбран), а после и брат му беле изкарал два мандата, светът щеше да е МНОГО по-добро място. Не казвам, *** са били светци, ама определено не самонса имали добри намерения, ами са има воля и са действали.
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз се надявам на Боби Кенеди срещу Тъмп на изборите.
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Donald Trump е най-добрият президент на САЩ............заедно с Кенеди............но е неудобен за глобалистите и масоните............това е ясно!!!
9
1
 
11
 
! Отговори
До многоточковия иди преди 9 месеца
Ти си един уникален тъ@@@пак!!!
8
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дано бай Дончо Трътката устиска до президентските избори,където буквално ще бъди размазан от Байдън...
7
15
 
21
 
! Отговори
Trump преди 9 месеца
Тръмп - президент..................а оня тъ***пак Байдън.........в старчески дом или в затвора, а синът му, заради който стана войната в Украйна.................в затвора!!
6
17
 
7
 
! Отговори
Майк преди 9 месеца
Пенс е единственият, който трябва да спечели. ...от републиканската,но за предпочитане е демократите да спечелят.
5
11
 
9
 
! Отговори
Охо Бохо преди 9 месеца
Да му мисли Украйна и след това България. Сигурно вече се е разбрал с Жужето да му върне части от източна Европа и по точно тези дето са про руски. Ходете на моренце в гръцко докато още можете защото много скоро ще се плацикате само на Мичурин.
4
10
 
15
 
! Отговори
до 5 от славянин преди 9 месеца
Щом последната надежда на местните джндрасти е дементният, значи положението им е безнадеждно! Че го ядохте и още ще го ядете е съвсем ясно!
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това е факт, щом белината е изчерпана от складовете.
2
7
 
17
 
! Отговори
до 1 преди 9 месеца
А дано
1
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тръмп ще е президент на САЩ отново.