Десетилетия наред САЩ крили, че имат НЛО кораби?

Днес се състоя изслушването на новата комисия в Конгреса
27 юли 2023 22:00, Нели Христова
298
Десетилетия наред САЩ крили, че имат НЛО кораби?
Снимка: Pixabay/Peter-Lomas

Трима висши ветерани от военновъздушните сили и разузнаването ще свидетелстват под клетва за своите знания от първа ръка за НЛО в първото по рода си изслушване във Вашингтон.

Подполковник Райън Грейвс, бивш пилот на F-18 с повече от десетилетие служба във ВМС на САЩ, ще свидетелства, че неговата ескадрила редовно е откривала неидентифицирани летящи обекти, докато е била разположена край бреговете на Вирджиния през 2014 г.

Във встъпителното си изказване Грейвс ще каже, че повечето от обектите са били засечени на радара, но пилотите "от време на време" са ги виждали със собствените си очи. Подполковник Грейвс ще даде информация, че те са станали толкова чести, че „с течение на времето наблюденията на НЛО са станали публична тайна сред пилотите“.

При една близка среща два реактивни обекта са били принудени да се отклонят, за да избегнат удара в обект, който изглеждал като „тъмносив куб в ясна сфера“.

Заедно със свидетелските показания на Грейвс, Конгресът ще изслуша разкази от първа ръка от ветеран пилот на американския флот командир Дейвид Фраейвър, свидетел на НЛО през 2004 г.

Ветеранът от военновъздушните сили и разузнаването Дейвид Груш, който направи стряскащи твърдения за незаконна програма за НЛО, стартирана през юни тази година, също ще свидетелства под клетва.

Членът на комисията Тим Бърчет каза: „Бюрократите от Пентагона и Вашингтон са крили тази информация от десетилетия и ние най-накрая ще хвърлим малко светлина върху нея. Ние ще изслушаме надеждни свидетели, които могат да свидетелстват публично, защото американският народ заслужава истината“.

Конгресменът каза в подкаста „Event Horizon“ този месец: „Имаме работа с правителствено прикриване от 1947 г., може би от 1897 г.“

„Извънземните могат да пътуват със светлинни години или скорости, които сме виждали да противоречат на физиката, каквато я познаваме“, каза Бърчет по време на подкаста. „Те могат да летят под вода и да не оставят топлинна следа.“

Според него, ако тези извънземни същества разполагат с технология, различна от всичко, което познаваме на Земята, тогава „те“ биха могли „да ни превърнат в пепел“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
5
 
! Отговори
Чакам НЛО преди 10 месеца
Те НЛО само в САЩ кацат? А Китайците и УчРуснаците какво имат да кажат? Или те не крият? Или всички крият или няма такива моята надежда е в НЛО и Чат ДЖПТ. Ние сме скапан животински вид нас само на глупави религии, национализъм, или потребление ни избива
177
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
НЛО се мотат там където разместват ядрени мощности.Пазят ни от лудите да не гръмнат цялата планета,защото ще се отрази на целия Космос.След ковид политиците в световен мащаб се побъркаха тотално.Може да е следствие от ковид и/или ваксините,но някои от тях си употррбяват наркотици и им личи.
176
2
 
13
 
! Отговори
Ц преди 10 месеца
Заглавието кърти миФки.
175
0
 
9
 
! Отговори
Извод преди 10 месеца
ЯВНО НЕ ПОЗНАВАМЕ ФИЗИКАТА, НО СИ ВЪОБРАЗЯВАМЕ, ЧЕ ВСИЧКО ЗНАЕМ.
174
5
 
12
 
! Отговори
Извън Земното преди 10 месеца
Личи си че САЩ са богата страна . Всички я карат на дизаейнерска дрога .... Скоро писаха че в слънчевата система имало няколко милиона извънземни кораба . Ежедневно им се привиждат зелени човечета с коси от царевична шума . Дори Тръмп каза че САЩ контактували с извънемните и дори щеше да дава доказателства... ама май нещо му забранили а информацията беше потвърдена от българския екстрасенс маг Иваничка. Сега пред сената и ВСИЧКИ световни медии съобщават как НЕ МОГАТ да съобщят за извъмземните си
173
2
 
5
 
! Отговори
снимали са преди 10 месеца
мобилната вила на Путин!
172
2
 
13
 
! Отговори
ХА ХА ХА! преди 10 месеца
За да отклонят вниманието от рептила бай Издън - и извънземни ще докарат!
171
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Бай Дрън : - Нет! Ета новейшии рускии корабль! Он будет поступат на вооружение 3 984 лет, и будет победит Украйна за три дня! А до его поступления будет на вооружение Пушещии Кузья - самая лучшая совецкая технология!
170
2
 
8
 
! Отговори
Бай Дрън : преди 10 месеца
Това е играчката на Хънтър,подарих му я на... Ъъъъъъ...амиии...тогава Хънтър беше бременна... Ъъъъ,да живеЙ кралицата и Слава Шотландия!
169
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 264 - имаме си и пилот за него -в Президентството. Можем комплект да пратим на извънземните. Ще носи името Миролюбец-а!
168
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Може да са дошли да си търсят изпадналите пилоти като са разбрали по ДжиПиЕса че са в Зона 51. Американците може да са загазили всъщност.
167
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 262 - друго си е Мосьфилм! Където денонощно делает прапаганда за булгарские русофиле! Така они знают - Матушка Русь и Дядо Иван са все!
166
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И ние имаме един такъв на Бузлуджа.
165
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Макенцето - а македоните имат първиот! Даже, извънземните всъщност са ползвали технология на македоните. Е така. При разкопки в Египет открили медна жица, което показва, че египтяните може да са имали телефон. А при разкопки около Охрид не открили нищо - което е ясно доказателство, че по това време македоните имали безжичен телефон.
164
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всичко свързано с американците си е един голям холивудски филм
163
5
 
6
 
! Отговори
преди 10 месеца
До Анонимен 255 - само у Савецкия Союз на Путин няма престъпници. Там е мир и либоф и сите обичат Путин да ги гази от сутрин до мрак. Те и българските русофили обичат, обаче откъм България, щото не им се ходи в Бахмут.
162
4
 
2
 
! Отговори
Макенцето преди 10 месеца
Mного ясно.И Руснаците имат.
161
3
 
4
 
! Отговори
Дзен преди 10 месеца
И мойта жена и тя извънземно. Като си навие нещо на пръста и почва да цвърчи кат мишка и да издава разни нечовешки звуци, докато не стане на нейната...ама малко трудно и се разбира кво иска. Обаче аз късно разбрах, че нещо не и е у ред и че разстоянието между пръстите и е бая широко.
160
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 месеца
До Да ги -Изпратиха им всичко, което може да се напечата на хартия. Време е вече да им продават фантастика и виртуална реалност. За всички свои близки се грижат така. И ние получихме едни чертежи.
159
2
 
4
 
! Отговори
Имат чушки! преди 10 месеца
Имали.......... Нищо нямат! Немците на Хитлер повече са имали и возила такива и технологиите за тях, разбира се. Частично, де! Напълноооо имат пришълците, кацнали по някое си време в САЩ. Или катастрофирали на тяхна територия