Десетилетия наред САЩ крили, че имат НЛО кораби?

Днес се състоя изслушването на новата комисия в Конгреса
27 юли 2023 22:00, Нели Христова
298
Десетилетия наред САЩ крили, че имат НЛО кораби?
Снимка: Pixabay/Peter-Lomas

Трима висши ветерани от военновъздушните сили и разузнаването ще свидетелстват под клетва за своите знания от първа ръка за НЛО в първото по рода си изслушване във Вашингтон.

Подполковник Райън Грейвс, бивш пилот на F-18 с повече от десетилетие служба във ВМС на САЩ, ще свидетелства, че неговата ескадрила редовно е откривала неидентифицирани летящи обекти, докато е била разположена край бреговете на Вирджиния през 2014 г.

Във встъпителното си изказване Грейвс ще каже, че повечето от обектите са били засечени на радара, но пилотите "от време на време" са ги виждали със собствените си очи. Подполковник Грейвс ще даде информация, че те са станали толкова чести, че „с течение на времето наблюденията на НЛО са станали публична тайна сред пилотите“.

При една близка среща два реактивни обекта са били принудени да се отклонят, за да избегнат удара в обект, който изглеждал като „тъмносив куб в ясна сфера“.

Заедно със свидетелските показания на Грейвс, Конгресът ще изслуша разкази от първа ръка от ветеран пилот на американския флот командир Дейвид Фраейвър, свидетел на НЛО през 2004 г.

Ветеранът от военновъздушните сили и разузнаването Дейвид Груш, който направи стряскащи твърдения за незаконна програма за НЛО, стартирана през юни тази година, също ще свидетелства под клетва.

Членът на комисията Тим Бърчет каза: „Бюрократите от Пентагона и Вашингтон са крили тази информация от десетилетия и ние най-накрая ще хвърлим малко светлина върху нея. Ние ще изслушаме надеждни свидетели, които могат да свидетелстват публично, защото американският народ заслужава истината“.

Конгресменът каза в подкаста „Event Horizon“ този месец: „Имаме работа с правителствено прикриване от 1947 г., може би от 1897 г.“

„Извънземните могат да пътуват със светлинни години или скорости, които сме виждали да противоречат на физиката, каквато я познаваме“, каза Бърчет по време на подкаста. „Те могат да летят под вода и да не оставят топлинна следа.“

Според него, ако тези извънземни същества разполагат с технология, различна от всичко, което познаваме на Земята, тогава „те“ биха могли „да ни превърнат в пепел“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
0
 
! Отговори
Сив и Див преди 9 месеца
Пичове, за нас, вие земляните сте като мравките, дето тъпчете с краката си, секи ден;))) Дан мислите, че ни интересувате?;)))
117
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Щатите са плащали близо тон злато на година през 60те и 70те на извънземните. На луната има плочки от половин метър с печати на Америка от тогава. После да фалирали и нещо ги мотаят в момента. Не са си плащали от години и няма нови технологии
116
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе как е женското на извънземен?
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
от Колумбия ги внасят
114
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Когато бягам с боси крака по земята и вземам електрони от нея, за неутрализиране на свободните радикали в стомаха и тялото ми, имам възможност чрез своите мисли да издам енергийна команда и тази енергия да ми вдигне краката на по - високо ниво и да не докосвам тревата по земята .... тоест летя... но не чак толкова високо... Познавах една знахарка, която с ръце, без да те докосва може да те подтиква да вървиш напред. И от ръцете и изкачаха светкавични изкри!
113
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не гледам вбокс, в ютуб, човека обяснява за червен живак, не за кафав, два цилиндъра които се въртят в обратни една надруга посоки, всеки от тях с магнит от външната си страна и червен живак вътре което вкрайна сметка нулира гравитацията и дава посока.
112
0
 
5
 
! Отговори
Еххх преди 9 месеца
Зеленски е поискал да му дадат и летяща чиния ,и тия веднага я извадиха от реквизите на Холивуд .
111
0
 
2
 
! Отговори
Бай Пешо преди 9 месеца
Автотенекеджийски услуги. Изчукване, китосване и боядисване. Взимам ефтино като за Nasa.
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 181... Спомням си, бях малко дете. Баба ми печеше хляб в пишника. Вратата бе отворена и горе в небето бушуваха облаци и гръмотевици тряскаха. Аз стоях на вратата и чаках баба да изпече хляба и да ме нахрани. По едно време гледам към пишника се движеше много бавно едно огнено кълбо. Аз от страх започнх да викам: Бабо, бабо... Огненото Кълбо мина на метър около вратата на пишника и аз онемях и с отворена уста си помислих, че съм го глътнал. И от тогава съм пълен с Космична енергия!
109
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дискът, който е паднал 1936 г. в Бавария, е бил с живачен двигател, сега заради вас намерих филмчето от където се осведомих.
108
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тези кораби като са толкова убави и напреднали що падат и що все американците ги пленяват?
107
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като дете, когато ходех при баба и дядо през летните ваканции, много обичах да легна вечер на верандата и да гледам звездите. Там небето беше кристално ясно, невероятно красиво. Виждала съм няколко пъти странни летящи обекти, които летят по особен начин, на групи, много бързо и все едно танцуват помежду си, звук нямаше. Със сигурност не бяха падащи звезди. Сравнително близо е летището в Д. Митрополия, но пък не веднъж съм виждала и чувала самолетите им, няма как да ги объркаш, заради шума от тях
106
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какво значи публично да "свидетелстваш пред Конгреса" за строго секретна информация??? Някои ютюбъри предполагат, че цялата акция е опит за плашене на Русия с въображаеми оръжия, дадени на САЩ лично от зелените човечета.
105
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 181 На мен това ми се е случвало като дете, сега за съжаление не намирам вече такова явление при себе си.
104
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всеки от Вас дето сега клапат с пръсти по клавиатурата, да си повдигне ръката високо. Да се вгледа отпред на пръстите си... Ще видите как ще започне да Ви се появява трептене на въздуха отпред на пръстите... малко като си помислите и си кажете..."ТРЕПТЕНЕ УВЕЛИЧИ СЕ" ... и ще видите как тоя трепет - тая янергия излъчена от ващято тяло отпред на пръстите ви ще започне да докосва стените на стаята в която се намирате.... и ще започнете да си викате... Аз съм "НЛО", хвърчащо с космична енергия!
103
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз доколкото знам се задвиждат с живак. Но повече не помня.
102
5
 
0
 
! Отговори
МАГ ЖУЖИ. преди 9 месеца
ПО СТРАШНО ОТ ЧЕРВЕНАТА МАГИЯ НЯМА, ЧЕРНАТА Е СЛАБА. МИЛИОНИ СИ ОТИДОХА, А СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИНАТ В УКРАЙНА И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ?
101
2
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 9 месеца
Поредната юдейска конспирация за излъгване на овцете. Както навремето в падналата летяща чиния в Розуел намериха свитъци на иврит от Мъртво море, открити два месеца по- рано. И като се разбрала менте работата - засекретили всичко...
100
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кораба се движи на свободна енергия от космоса.... така както и в нашето - човешкото тяло всичко се движи с космична енергия, но на ниво човешко тяло в и под кожата на човека. Човешкото тяло е един затворен временно космически кораб, движещ се по земята, с предавана генетична - ДНК информация от космоса, чрез движение на земята по спирала след слънцето.
99
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Крият ги в Холивуд. Дават ги под наем на филмови продукции.