Зеленски във Вашингтон: Надяваме се, е можем да разчитаме на САЩ

Ние няма да се откажем
11 дек 2023 22:37, Стела Стоянова
74
Зеленски във Вашингтон: Надяваме се, е можем да разчитаме на САЩ
Снимка БГНЕС

Надяваме се, че можем да разчитаме на САЩ, заяви днес във Вашингтон украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс, цитирана от БТА.

Зеленски каза това в реч пред американски военни, на фона на въпроси по отношение на жизненоважната американска помощ за Украйна в сферата на сигурността.

"Ние няма да се откажем. Знаем какво да правим и можете да разчитате на Украйна. И се надяваме също така, че можем да разчитаме на вас", каза Зеленски в своята реч в Националния университет по отбрана.

Правителството на американския президент Джо Байдън предупреди Конгреса на САЩ, че ако не бъде подновена военната помощ за Киев, везните във войната в Украйна може да се наклонят в полза на Русия, като се появят заплахи за националната сигурност на западните страни.

Очаква се утре Зеленски да се срещне с президента Байдън и с конгресмени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: вашингтонзеленски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Миналата година като отказа да преговаяш Путин ти каза"Потърпи красавице". Сега ще търпиш. САЩ нма постоянни интереси никъде.
35
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Най-много още около година да избутат, докато дойдат републиканците. След това за няколко дни всичко свършва. Ние, нормалните граждани, трябва да издържим тези противни военни глупости още около година. Малко остана.
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ким Кардашиян даде 2000 контейнера боеприпаси на Русия и е в топли отношения с Путин! Затова му е дебел гзъ, пардон, вратъ!
33
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нещо неубедително говорят двамата с Байдън!
32
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А бе вие не разбрахте ли, че войната свърши? Хохлите са пробити във всички направления на фронтовата линия. С тая скорост и декември месец трудно ще удържат. Оборудване няма, хора няма, средна възраст на хохлите на фронта е 43г.
31
3
 
31
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
Оръжия хубаво ще им пратят. Ама украинци кой ще им праща? Че нещо вече живата сила гледам я набират и по автобусите на градския транспорт. Вадят хората от автобуса .. и директно на фронта в леопардите.
30
2
 
23
 
! Отговори
може може! преди 4 месеца
20 години, 4 президента $700 милярда - американците да помогнат да сменят талибание с ... талибани! ХА ХА ХА ХА!
29
0
 
19
 
! Отговори
Шехерезада преди 4 месеца
след "1001 нощи" казала: "А накрая и на децата станало ясно, че тази война трябвало да се точи мно-о-го дълго, защото създавала чудни условия за глобална инфлация, спекулантски игрички с ценички, полезни интриги, шушу-мушу за временни съюзи и още какви ли не благини. Затова поддържали "патова ситуация" на фронта, в окопите умирали хиляди, а политиците разтягали локумите. И клоуните Вова-1 и Вова-2 продължавали представленията си в грозния световен цирк."
28
1
 
9
 
! Отговори
беенето на агънцето преди 4 месеца
зелено. А иде коледа....
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Жалко зелено наркоманче!!
26
1
 
1
 
! Отговори
До 37 преди 4 месеца
Те отричат, но в Украйна ги намират.
25
0
 
17
 
! Отговори
Конкуренция преди 4 месеца
Комунистите от КНДР доставиха 1 000 000 снаряда 152 мм, а целокупният ЕС - едва 300 000. Ким Чен Ун е стратег, не е закривал военните заводи. Напротив, модернизирал ги е . Затова най-далекобойните гаубици в света са на въоръжение в севрно-корейската армия.
24
0
 
17
 
! Отговори
Съвет преди 4 месеца
"На вълка затова му е дебел вратът, защото сам си върши работата", народна поговорка.Не е отменена, Зеленски!
23
3
 
6
 
! Отговори
До 33 преди 4 месеца
Не е от куртоазия, а факт. Дроновете "Шахед" имат ключово значение за руските операции на фронта.
22
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Костадинов от боята ли е или не?
21
2
 
11
 
! Отговори
Бай Джо преди 4 месеца
Винаги разчитай! Кураж и обещания давам в неограничени количества!
20
0
 
8
 
! Отговори
До 21 преди 4 месеца
Извинявам се, че се намесвам в разговора, но и двамата не сте прави. Северна Корея действително разполага с ядрено оръжие, но Путин сам призна, че подкрепата от Иран е обърнала хода на войната. Да не говорим и за доставката на муниции от Ким.
19
1
 
11
 
! Отговори
Нане преди 4 месеца
Лошото е, че наще юрохатлантици с едната гънка, ам не в мозъка се ловят на тия трици... ===))) ще има замръзващи по елероните...
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Американците да дадат един самолетоносач на украинците да си освободят Крим . Ще ги ударят в гръб изненадващо . Тагаренко ще ги обучава у Варна как да управляват самолетоносач ;) Само тъй мой да стане .
17
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Зеленски, президент на неядрената Украйна, се надява на помощ от ядрената сила САЩ. Путин, президент на ядрената сила Русия, се надява на помощ от неядрените Иран, Беларус и Северна Корея. Хващате ли разликата?