Среща между Зеленски и Кристалина Георгиева във Вашингтон

12 дек 2023 08:40, Нели Христова
97
Среща между Зеленски и Кристалина Георгиева във Вашингтон
Снимка: Facebook

Президентът на Украйна Володимир Зеленски, който е в САЩ, се срещна във Вашингтон с шефката на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева, предадоха международните агенции, но и самият Зеленски го съобщи в социалните мрежи.

Междувременно финансовата институция обяви изплащането на Украйна на 900 милиона долара в рамките на плана за подпомагане на страната, обявен през март.

МВФ повиши също така прогнозите си за брутния вътрешен продукт на Украйна за настоящата година до 4,5 процента, а за догодина - до 3-4 процента. Това съобщи ръководителят на мисията на МВФ за Украйна Гавин Грей, предаде Ройтерс, цитирани от БНР. Той каза, че до края на годината БВП на Украйна може дори да превиши 4,5 процента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 70 Така ли и що тогава министъра на отбраната на Великобритания си позволи да го нарече нагъл неблагодарник
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Леле колко сте продажни и какви дупедавци сте,вие на тоя гном от Украйна и с... и ще му правите само и само да ви погалят по главата
53
12
 
1
 
! Отговори
Ха, преди 4 месеца
...какво общо има ,между "Боко", украинският"наркоман" и палестинците? Обикновена смрад на жълти копейки! Зеленски е от най-уважаваните лидери в света днес, а Путин се събира само с такива видни демократи, като Ким Чен Ун, аятолясите, и други "демократи"- превратаджии из Африка!
52
2
 
19
 
! Отговори
Боко с кюлчетата преди 4 месеца
украинския наркоман пак започна да обикаля света.Тоя не вижда ли,че в Палестина се Убиват деца всеки ден. Защо Палестинците не обикалят, като просяци? Защо няма Палестинци в петзвездните хотели по морето ???????????
51
0
 
7
 
! Отговори
мак преди 4 месеца
Пак раздават, пак зеления командори.
50
2
 
8
 
! Отговори
До 60 преди 4 месеца
Това са разсъждения на пасивен софиискиГендар роден след 2008 година щастливо омъжена за африканец
49
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сега умират да се снимат с евренациста. След няколко години ще крият снимките и ще избягват темата ако ги питаш.
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Омбрело знаеш ли какво значи братушки ? Понеже си украинец като тагарев ще ти го кажа на украински. Братушки значи братухи. Каквото пожелаваш на братушките това се отнася и за братухите !
47
19
 
4
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 месеца
До Само за няколко дни 43 Кви братушки бе ? Ай сиктир.Аз такива пияни и пър.во-бит-ни братя нямам.Нашественици ръководени от ху-лиг-ана от Кремъл.Навлякоха си омразата на целия мирен свят.
46
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 60 Само дето разни путинофили можеш да си ги търсиш в хамериката ние искаме да ни оставите намира.Аде като почнеш да ми плащаш сметките и да сипваш ти горивото тогава ми давай определения
45
4
 
15
 
! Отговори
Лейди Кристал преди 4 месеца
Шалом товариш Зеленский! Как дела?
44
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Все едно на улицата да се сбиеш със световния вицешампион по бокс (втората армия в света) и след няколко часа млатене ти да продължаваш да си на крака и да имаш просто 2 синини повече.
43
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не знам дали путинофилите (защото нашите не са русофили) се усещат как постепенно ,,мельчают". Ако си спомним речите на Путин от декември 2021 и януари 2022 става ясно какви задачи си е поставил. НАТО вън от региона, на границите от 1993, ако не аз ще ви накарам да го направите и ако някой си помисли да ни пречи, такъв апокалипсис ще му се случи, какъвто не си е и представял. След почти 2 год. фронтът е все още под Донецк и се радваме на взимането на две градчета като Карнобат. И по 20 000 убити
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бившият водещ във Fox News Тъкър Карлсън обяви, че министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е заплашил конгресмените, че ще изпрати чичовците им, братовчедите им и синове им да се бият с Русия, ако помощта за Украйна не бъде одобрена.Това разкритие идва дни след като служителят на дома на Белия Джон Кърби каза, че американската кръв ще бъде цената в подкрепа на бъдещия Владимир Зеленски, ако не бъдат изпратени пари на Киев.
41
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Я наркос
40
19
 
0
 
! Отговори
82-ОМБР преди 4 месеца
Напред герои малко остана, ще празнуваме нова година в Севастопол. Ще унищожим всички кримски предатели и донбаските също няма да пощадим. Напред горди наследници на СС отрядите и Великият Степан Бандера, ние ще разчистим земята от азиатските нашественици, бялата раса винаги е била по-силната.
39
5
 
21
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 месеца
Последните два дни руснаците напредват здраво във всички посоки край Артемовак. Дано продължават все така и без жертви!
38
19
 
0
 
! Отговори
82-ОМБР преди 4 месеца
Съгласи ме! И какво от това? Украйна си върна 650 кв.км. лятото,но офанзивата и не донесе успеха на който всички се надявахме!
37
3
 
20
 
! Отговори
до 82-ра ОМБР преди 4 месеца
Ами виж картата на Специалната военна операция как се развива през последните няколко дни, сега поне всичко го има в интернет. Докато Зелю бръмчи из Южна Америка да си събира качествен бял прах с дипломатически имунитет, Украйна загуби общо 150 квадратни километра територия в местата, които съм написал, това са ФАКТИТЕ
36
30
 
3
 
! Отговори
82-ОМБР преди 4 месеца
Повече убити"братушки"-по щастлива коледа!