Скандал в САЩ: Двама мъже заснети как правят секс в една от "свещените" зали на Конгреса

Ейдън Мейз-Церопски вече не е служител на Сената
18 дек 2023 21:00, Нели Христова
230
Скандал в САЩ: Двама мъже заснети как правят секс в една от "свещените" зали на Конгреса
Снимка: Pixabay/JamesDeMers

През уикенда Капитолийският хълм беше разтърсен от разпространението на недвусмислен видеозапис на двама мъже, които правят секс в зала за изслушване на Конгреса, съобщи списание "Тайм".

Осемсекундният порнографски клип, публикуван за пръв път на 16 декември от десния медиен уебсайт Daily Caller, е изтекъл от частен групов чат за гей мъже в политиката. В доклада, в който не се посочват имената на участниците и се замъглява едно лице, което се появява във видеото, се твърди, че в сексзаписа участва служител на Конгреса, а обстановката се определя като стая 216 в офис сградата на Сената "Харт".

Консервативното британско списание The Spectator съобщи часове по-рано, че неназован служител на сенатор Бен Кардин е споделил публично серия от неприлични снимки и видеоклипове, на които участва в сексуални действия в "така наречените свещени зали на Конгреса". Описанието на една от снимките в частност прилича на видеото, споделено по-късно от Daily Caller.

Новината веднага набра популярност в консервативните медии. Въпреки че подробностите остават оскъдни, американските медии идентифицираха служителя като Ейдън Мейз-Церопски, законодателен помощник на Кардин.

В изявление офисът на Кардин заяви: "Ейдън Мейз-Церопски вече не е служител на Сената на САЩ." То добави: "Няма да имаме повече коментари по този кадрови въпрос."

Кардин, който е прекарал почти четири десетилетия в Конгреса, обяви през май плановете си да се пенсионира през следващата година.

Мейз-Церопски, за когото се смята, че е на 24 години, публикува изявление в LinkedIn: "Това беше труден момент за мен, тъй като бях атакуван заради сексуалната ми ориентация, за да се преследва определена политическа наратива. Въпреки че някои от действията ми в миналото показаха лоша преценка, аз обичам работата си и никога не бих проявил неуважение към работното си място. Всички опити действията ми да бъдат характеризирани по друг начин са измислени и ще проуча какви правни възможности имам по тези въпроси."

Републиканецът Макс Милър обвини Мейз-Церопски, че го е нападнал, крещейки "Свободна Палестина!", докато Милър е давал интервю. Мейз-Церопски отхвърли това обвинение.

Неотдавна отстраненият конгресмен Джордж Сантос реагира на изявлението на Мейз-Церопски, като публикува в Х: "Да правиш секс в правителствена сграда на Съединените щати и да го снимаш е причината да бъдеш атакуван от медиите. Това, че си гей и правиш гей секс, НИКОГО не интересува..."

В отговор на съобщенията, че непристойният акт се е състоял на мястото, където сенатор Ейми Клобучар. седи във въпросната зала за изслушвания - стая, която е била домакин и на изслушванията на комисията за 11 септември преди 20 години, на историческото свидетелство на бившия директор на ФБР Джеймс Коми срещу Доналд Тръмп през 2017 г., както и на няколко изслушвания за утвърждаване на кандидати за съдии във Върховния съд, включително Соня Сотомайор и Брет Кавано - реп. Майк Колинс публикува снимка на почистващи кърпички в магазин за хранителни стоки с надпис "Коледно пазаруване за сенатор Клобучар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Просто Киро и дружина , какво правиха в министерския съвет - гейпарти.
143
0
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 месеца
Те са си слагали бустер!
142
0
 
8
 
! Отговори
Някой преди 4 месеца
Я отидете в Ам.посолство в София..там нашите послушни и шавливи шефове на партии и комисии какви фалосища поемат не е истина.
141
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
О, не! Дано да са ползвали призерватив.
140
0
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 месеца
Нема страшно-Тръмп идва и ще ги завре всички тия дето им е мястото.
139
0
 
7
 
! Отговори
Мда преди 4 месеца
Демократи=*****асти и наркомани. Също като дабайската секта и променителите.
138
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо са уволнили човека, нали са демократи... да го повишат.
137
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вече щял да се казва ме просто "Белият дом", а " Белият публичен дом".
136
0
 
10
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 4 месеца
Какво да очакваме от държава едера....т само Едера...сти!И тези извратеняци ще възпитават децата?
135
0
 
13
 
! Отговори
АНТИНАТОВЕЦ преди 4 месеца
И тези ли сбърканяци ще ни бъдат на нас приятели и партньори а ? За тези бесилото щом не признават нито вяра нито ценности . ***. Тези за нобелова награда да ги предложат веднага за новаторството .Евроатлантически ценности са това да знаете.
134
0
 
20
 
! Отговори
Гошо преди 4 месеца
Това сензация ли е? Това е нещо обичайно за САЩ и западна европа. За това искат разни конвенции и налагане на правилаи опростяване на деца и въвеждане на гей обучение в детски градини и училища. Ще го допуснем ли в България?
133
0
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 4 месеца
Трябва да сме толерасти ...демократични ! На едно мнение сме с моята приятелка Иван !
132
19
 
1
 
! Отговори
Газиров преди 4 месеца
Важнотото че бившата жена на путин е заработила 5.4 млрд рубли от микро кредити. Девиза на фирмата и е дай 1 вземи 5. Дерат холопите с непосилни лихви, но най-важното е че гейовете не могат да парадират.
131
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гейовете осквернили знаменития овален кабинет, където Бил Клинтън обърна специално внимание на Моника Люински
130
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
двамата мъже се оказали роднини на коста.
129
11
 
2
 
! Отговори
Володин преди 4 месеца
Ние в госдумата се крием и не се натякваме на обществото. Ето затова се бори руския мир. Ура!
128
3
 
22
 
! Отговори
Тъй-тъй... преди 4 месеца
Тия там са си такива...Ей на, по нагоре пише" Синът на Байдън профукал 900х$ по ***, ама не си платил данъците", а иначе се дуят как осъдили Ал Капоне за неплатени данъци. Лицемерна държава...
127
15
 
2
 
! Отговори
Токмаков преди 4 месеца
Ленин Сталин... по ред карайте. Попитайте и какви сбирки стават в Земенският манастир и защо е без монаси. Изумих се как в Русия знаят за всичкото зло ставащо тук в този свещен манастир. 45 години не е малък период да унищожиж цвета на нацията и духовенството а последните 34 да осъществиш завършека на злото. И всичко от източните Ви братя.
126
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нормални Евроатлантически работи. Скоро и тук ще има подобни неща
125
1
 
42
 
! Отговори
така е преди 4 месеца
Разрешихте им да парадират по улиците с паради, сега ще търпите и това. На фона на тия, Клинтън и Моника ще ни се виждат като приказка.