Джил Байдън се заигра с ЛГБТ, Тръмп бил опасен за общността

Тръмп е хулиган, опасен за нашата страна, заяви тя
13 апр 2024 10:16, Александър Попов
30
Джил Байдън се заигра с ЛГБТ, Тръмп бил опасен за общността
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Първата дама на САЩ Джил Байдън се срещна днес с ЛГБТ избиратели в рамките на кампанията за преизбиране на президента Джо Байдън и определи вероятния му съперник Доналд Тръмп като "хулиган", който според нея е опасен за тяхната общност, предаде Асошиейтед прес.

Джил Байдън предупреди избирателите, че външни сили работят за отмяна на "трудно извоюваните придобивки" на общността, като отнемат права и свободи, а щатите приемат закони, "насочени срещу тази общност". Тя насърчи членовете на организацията да прекарат всеки ден до изборите на 5 ноември в работа за набиране на подкрепа за листата на демократите в лицето на Байдън и вицепрезидента Камала Харис.

Гласоподавателите от тази демографска група подкрепиха Байдън с огромно мнозинство през 2020 г. Президентът, който се бори с нисък рейтинг на обществено одобрение, както и с отслабване на подкрепата си сред други ключови групи, които го подкрепиха през 2020 г., изпитва нужда от подкрепата на ЛГБТ общността, отбелязва АП.

"Доналд Тръмп е хулиган. Той е опасен за ЛГБТК общността, за нашите семейства, за нашата страна и ние не можем да му позволим да спечели", заяви първата дама на събитие, организирано от Хюман райтс кампейн, известна организация за граждански права на лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните.

"Трябва да се борим като за последно. Днес, утре и през всички следващи дни. До затварянето на избирателните секции на 5 ноември.Докато Джо и Камала не спечелят още един мандат. Докато всички хора на всички места не могат да живеят свободно, заобиколени от любов", каза тя.

Засега няма коментар от кампанията на Тръмп./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: ЛГБТТръмп
Още от САЩ
Военни на САЩ спасиха мъже, бедстващи на необитаем остров
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не ни стига Джо , ами и Джил. Не по тикви по кратуни. Хвани единия блъсни другия. Въобще голяма девалвация на президентската институция в Щатите. Или *** рупори или шантави откачалки. какво ли я чака най- голямата сила в света? Май нищо добро че и ние ще я вапцаме покрай нея.
27
0
 
2
 
! Отговори
Без зеления преди 2 седмици
Джо Байдън е на път да върне ацтеките и инките от Мексико в САЩ , защото тя си е тяхна земя.Е като си върнат индианците земята, може и да вземат някой американски скалп, което ще е много весело.Яхуууу!
26
0
 
2
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 2 седмици
Джил Байдън, майка на наркомана Хънтър Байдън и на алкохоличката Ашли, която обвини баща си Джо Байдън в педофилия. Знаеш ли, Джил първо си погледни децата и тогава давай съвети на хората.
25
0
 
2
 
! Отговори
Знаещ преди 2 седмици
Като удавник за сламка!Абсолютни сатанисти!Дойдоха на власт с гласовете на греха и умрелите,сега са готови на всичко но края им е предизвестен
24
0
 
6
 
! Отговори
Всъщност... преди 2 седмици
До Spoko! Споко бре Spoko. Американците ще си преценят без значение какви ги плещят такива тролейчета на минимална заплата като тебе. Фактите ги виждат и сами. По време на Тръмп - 400 хил. мигранти... по време на Байдън миналата година са влезли 2.7 милиона. Тексас без малко да въстане заради тях. По време на Тръмп - никакви войни .Дори приключиха с оная авантюра в Афганистан. При Байдън - ТРИ ВОЙНИ и милиарди дето вместо да се похарчат за американците отиват при някакви маллоумни укри. ФАКТИ.
23
7
 
1
 
! Отговори
Spoko! преди 2 седмици
Тръмп не е само хулиган, но той е и прес..тъпник, защото срещу него в момента се водят четири съдебни дела за нарушение на законите, но срещу него има и към 190 обвинения , също за нарушаване на законите. Трябва да стане някакво чудо, за да бъде допуснат този авантюрист до участие в изборите. А русофилите нека се надяват, надеждата още не е забранена...
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
То щото Ти пенсио,ама Хич не си опасен! Що войни сътвори от както си на власт! Тръмп нямаше нито една нова война в мандата си! За това Американците Си го искат пак! Ти,Ще загубиш тези избори от Тръмп!-:)
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Стига с тоя Тръмп! Смени памперса на мъжа си, натъпчи го с лекарства, приготви му бележките които да чете....и го прати на дебат с Тръмп. И там да покаже на какво е способен....!!
20
10
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 седмици
До Анонимен 17 === Тръмпанара има проблем с мозъка. Затова и няма да спечели. За него гласуват само реднеците от южните щати като Тексас
19
0
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 седмици
На Тръмп му е през х*я ЛГБТ-то, стига да не създава проблеми. Както и въпроса за абортите. За него най-важна е икономиката и това е най-правилното. Има ли икономика-има и всичко друго! Идеологиите само пречат, а демократите яко затънаха в тях заради Сорос.
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Демократите дават сега гражданство на МИГРАНТИТЕ за да гласуват за Байдън ! В замяна демократите обещават безплатна здравна застраховка която обикновеннитте американци нямат и си я плащат ! Купуването на гласове не е българско изобретение .
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тръмп няма проблем с обратните .Политиката му е много по свободна в тази тема, дал е пълна свобода на всеки щатски представител сам да решава как да решава тези неща в района си , той не се меси ! И да , в САЩ има щати където едно половете бракове са непризнати,ДА има щати в които има такива където еднополовите бракове са законни! В САЩ всеки индивид има право лично идивидуално да откаже на база своите вярвания- политически, морални или религиозни! Никъде другаде в света хората нямат това!
16
0
 
11
 
! Отговори
Миш преди 2 седмици
Идвай си Тръмп чакаме те да въстановиш нормалноста в нашия напоследък ненормален свят.
15
0
 
12
 
! Отговори
ха ха ха преди 2 седмици
ТОВА са избирателите които останаха на Деменцията БахДън и Демукратите. ЛГБТ+ и мигрантите с чисто нови американски паспорти. Другите ще гласуват за Тръмп. Не щото бат Дончо е голям хубавец а защото тия двамата направиха всичко възможно другите кандидати да бъдат премахнати от Изборите. Рон Десантис, например беше фаворит на много американци ама го принудиха да се откаже. Прекалено млад и с акъла си беше. Нямаше да се подчинява толкова безусловно на лобитата на банковия и оръжеен капитал...ФАКТ
14
6
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 седмици
ЩОМ СЕ ОБЯВИ КОЙ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В САЩ И АКО Е ОТНОВО БАЙДЪН АЗ ОЩЕ ОТ СЕГА ОБЯВЯВАМ УКРАЙНА ЗА ПОБЕДИТЕЛ ВЪВ ВОЙНАТА, А РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИН В ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА СВАЛЕН. ПЪК ПУТИНИСТИТЕ ДА СИ ПИШАТ КАК НЕЩО ЩЕ ГИ СПАСИ ПРЕЗ 2-РИЯ МАНДАТ НА БАЙДЪН! АКО СПЕЧЕЛИ ТРЪМП ОБЯВЯВАМ ОЩЕ ОТ СЕГА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ПОБЕДИТЕЛ! НЕЗНАМ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПОСЛЕДНИТЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ СА 44% ЗА тРЪМП И 44% ПОДКРЕПА ЗА БАЙДЪН. 12% НЕ БИЛИ РЕШИЛИ ОЩЕ.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Броениците
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Демократите вече са в истерия. Видяха, че Байдън няма как да спечели и пълнят гащите от страх.
11
1
 
15
 
! Отговори
Боко преди 2 седмици
Щом Бабата се заиграва с "обратните", едно е повече от ясно - дедото Бай-дън вече е утекъл в канала на Историята!
10
1
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 седмици
ВЪВ ФИЛМА - ВАКАНЦИЯТА 2015-ТА НАРЕКОХА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ЗЗЛОТО. ТЪЙ, ЧЕ БИТКАТА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО ЩЕ Е ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!!
9
2
 
8
 
! Отговори
ДОНАЛД ТРЪМП преди 2 седмици
ВЯРНО Е! ЕДНО КЪМ ЕДНО СА ВИЖДАНИЯТА МИ С ТЕЗИ НА ДРУГАРЯ ПУТИН!