Най-големият проблем на САЩ не бил икономиката, а южната граница

10 млн. незаконни мигранти бяха пуснати от Байдън за три години
25 апр 2024 22:31, Анисия Иванова
38

"10 млн. незаконни мигранти бяха пуснати от Байдън за последните три години и три месеца. Хаосът е огромен. Преди два месеца Майк Джонсън каза, че няма да даде стотинка на Украйна, докато левицата не даде пари за затягане на положението на южната граница, защото това е истинско нашествие. Около 10 000 американци умират годишно от фентанил, който главно се вкарва от южната граница.

Картелите направиха милиарди. В Сената беше предложен проектозакон от Джеймс Ланкфорд, за да се оправи този проблем, обаче той не беше приет от републиканците. Главно Тръмп повлия да не бъде приет", каза журналистът и международен анализатор Огнян Дъскарев в студиото на "България сутрин".

"Имаше много забележки и недомислия. Едното от тях беше, че може до 5000 мигранти да влизат на ден, а след това автоматично се затваря границата. Основното нещо, зарази което не беше приет, е, че за Украйна пак бяха отпуснати 60 млрд. долара, а за самата южна граница - 20 млрд.", допълни той.

След дълго забавяне Сенатът на САЩ одобри пакет помощ за Украйна, Израел и Тайван в размер на 95 млрд. долара, от които 61 млрд. са предвидени само за Украйна.

Дъскарев отбеляза, че всички демократи са гласували "за" помощта за Украйна, но Тръмп е бил против.
"Изглежда, че са се разбрали с Майк Джонсън, че трябва да бъде отпусната тази помощ, защото Украйна закъсва. Те нямат снаряди. Тръмп казва, че европейците трябва да дават много повече", подчерта анализаторът в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му икономиката в САЩ е в много лошо състояние - американците живеят от заплата на заплата заради инфлацията на президента Байдън, а бензинът е станал три пъти по скъп - достига 7 долара за галон.

"Америка все още е водач на свободния свят. Много лоша идея е, ако вторият най-голям политически враг спечели тази война - Русия", заяви журналистът.

Той уточни, че най-големият проблем на САЩ не е икономиката, а положението на границата, което може и да навреди на Тръмп.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от Русия
Какво ще купи Украйна с $61 млрд.? 90% от парите ще се върнат в САЩ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Руски аномалии.... Българин живеещ в Анталия с американско гражданство. Бегай се скрийй бе, взе ни за боядисани канарчета !!!!
35
5
 
1
 
! Отговори
Руски аномалии преди 1 седмица
В Анталия живея,запознах се с млад руснак,ИТ-шник.Помогнах му в много неща-настаняване,банки,документи и т.н.В разговорите не отстъпваше за политиката на русия-повтаряше заученото папагалско евангелие от пропагандистките нац.канали!Чудех се как може да е заблуден толкова един млад човек с достъп и до друга информация!След това замина за Варна,оттам в Ч.Гора а преди 5 дена ми се обажда от САЩ-бил в емигр.лагер и ми иска помощ,понеже съм американски.гражданин!Ее,нали там беше лошо а в русия добре
34
4
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 1 седмица
Ей такива са и руснаците и русофилите-като тебе!Правят грешни неща но упорито повтарят,че са най добрите и най правите ,най демократичните и най мирните! Като твоя ,,цъВтеж" например...
33
2
 
2
 
! Отговори
Хи хи преди 1 седмица
За тарамбуки, дето са скачали по клоните е ОК, за бял човек е унижение да живее там.Има и *** дето са се набутали с дебели ипотеки за бунгало, дето му казват къща, има и много руски шпиони, които са там за да следят всичко.
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Уж в Америка било лошо а в путинска русия било рай но никой бежанец не е тръгнал в русия Всички искат в Америка ...
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хиляди маршируват всеки ден към САЩ В това число и много руснаци Вижте в ютюб '' В США через Мехико - как руснаците летят до Мексико и се мъчат да влязат в САЩ с кола и ако успеят да минат заветната линия скачат от колата и викат - ''Искам политическо убежище ''И американците вече нямат право да ги върна обратно в Мексико и имат 1 година право на престой докато случаят им мине в съда
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Хи хи Прав си- бял човек не би се унизил да живее там, но виж Руснаци- да- над 3 106 000 руснаци живеят там- ако не са добре можеха/могат да се върнат в Русия!
29
5
 
2
 
! Отговори
Хи хи до 21 преди 1 седмица
Има хиляди причини да пътуваш с влак/автобус вместо кола. Например: нямаш книжка, сляп си, колата ти е на сервиз, мразиш трафиците и т. н.
28
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тръмпутин със сигурност няма да спечели. Излъга ги един път у това ще му е. Двмокрацията показа преди 4 години, че може да оцелее. Ще оцелее и Ноември.
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Преместих го в другия крачол! Да му мисли тоя дето е отишъл там и го е срам да се върне, щото не е станал милионер!
26
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Проблемът им е ,че след изборите,ако Байдън спечели,Тексас и Калифорния може да се отделят.Тръмп е бизнесмен и е оклевите нпонеже е от немски проиход.Той каза:- Good bles Amerika.А сенилния е ирландец и иска само да взема но не и да дава.65 милиона американци живеят в тотална и безкрайна бедност.Тръмп иска да направи Америка това което е била в не това което е сега.
25
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Проблемът им е ,че след изборите,ако Байдън спечели,Тексас и Калифорния може да се отделят.Тръмп е бизнесмен и е оклевитеннпонеже ежот немски проиход.Той каза:- Good bles Amerika.А сенилния е ирландец и иска само да взема но не и да дава.65 милиона американци живеят в тотална и безкрайна бедност.Тръмп иска да направи Америка това което е била в не това което е сега.
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Техен човек казал, че ако тези латиноси в сащ спрат да работят три дни тази държава ще рухне.
23
6
 
11
 
! Отговори
Away преди 1 седмица
Ето ви цени по долу от днес 25 априлMost expensive US states for gasCalifornia ($5.45)Hawaii ($4.78)Washington ($4.67)Nevada ($4.63)Oregon ($4.44)Alaska ($4.37)Arizona ($4.13)Utah ($3.96)и това са най скъпите цени на бензина в завидимост от щата. Хора не проемайте всичко казано за чистс монета, най малкото имате Гугъл търсачка
22
9
 
15
 
! Отговори
Away преди 1 седмица
до 13: Недейте да плямпате щуротии, бензина е по скъп само в Калифорния. Галона /3.6 л. е $4.50-5.00 на Източното крайбрежие. Сметнете го в бг лева. Хората си карат тракове и огромни SUVта и изобщо не ги мислете. Това за кризи и безработици в мащабите които ние си представяме е меко казано смешно за САЩ. Недейте да вярвате на глупави писания. Казвам го от лични впечатления от няма и ден назад. Пътувам из щатите постоянно и товакоето виждам изобщо не ми прилича на кризата за която бълнувате.
21
8
 
10
 
! Отговори
До 17 и 18 преди 1 седмица
Къв транспорт им е недоразвит, при положение че имат коли за какво им е да се влачат с автобуси и влакове като теб развития бахахахахха какви типове пишат тука
20
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До по-долния, дето се надява Тръмп да спечели, че да се "оправят" нещата. Моли се да не е той, защото предишния път се измъкнате, но този път ще нарави на нищо Европа. Сега има да си връща на всички, а той други занимания няма.
19
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На въпросният Дъскарев бих препоръчал да се занимава с дървообработка или пирографиране и да гледа по-рядко FOX че ще лучи язва. Колкото до разбирачите на колко са зле американците, ще кажа само едно - когато на американеца му развалят рахата с толкова малко, вие няма да го забележите (в положението в което сте) те започват да викат и да се оплакват докато се оправи и стане по-добро от колкото е било преди промянара. Така че не ги мислете. Метърчетата ви са по-къси.
18
16
 
12
 
! Отговори
Хи хи преди 1 седмица
Живота в Щатите е много нискокачествен, бял човек би се унижил да живее там.
17
13
 
10
 
! Отговори
Хи хи до 13 преди 1 седмица
Бензина им е по евтин, но карат 10 пъти повече от нас, щото транспорта им е съвсем неразвит, и единствения начин да идеш някъде е с кола. Затва и месечната им сметка за бензин е пет пъти по голяма от нашата.Отделно амортизацията и подръжка на колата.