Виртуално гримиране в Кан

Компания L'Оreal предлага иновативен начин на гримиране
Обновена: 22 май 2014 09:15 | 21 май 2014 18:05,
2
Виртуално гримиране в Кан
Снимка: Bulgaria On Air

Щандът на козметична компания L'Oreal в Kан предлага интересен начин на гримиране, където могат да се пробват продукти на марката, преди да бъдат закупени.

Иновативен начин, чрез който лесно могат да се подбедат най-подходящите гримове за всеки тип лице.

Вижте как точно се осъществява онлайн гримирането във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: кангрим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-добре ще е, ако жената най-напред подбере чрез това устройство подходящите гримове, а после ги изпробва на лицето си, използвайки тестерите. Но относно боите за коса, устройство ще е незаменимо. Неподходящият грим ще го измиеш, но боядисаш ли си косата в неподходящ цвят, коригирането е по-трудно.За България обаче, ползването на такова устройство да става срещу заплащане. Иначе, празноглави ученички ще го ползват с часове, без да купуват нищо, а която иска купува, няма да може да се дореди.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е добро решение - жената може да види как ще й стои всеки един цвят червило, сенки и т.н., без да ползва тестерите, които са били пипани преди нея от кого ли не. Добре ще е, ако това устройство може да покаже и различните цветове на боите за коса.Всяка ще купува онова, което е най-подходящо за нея, вместо да даде доста пари за нещо скъпо, а у дома да установи, че е сбъркала!

Спонсорирани публикации