Фургон "кацна" на седмия етаж на блок в Пловдив

Собственик разширил апартамента си с метална конструкция
Обновена: 2 авг 2012 06:30 | 1 авг 2012 15:43, Екип на Dnes.bg
208

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: Пловдивфургон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
3
 
! Отговори
Анатоли преди 11 години
То има и в центъра на София, ама е един бандит, а и щом за 13 години никой не го е показал, представете си за какъв бандит става дума.Направил си е мезонет, с 10 камери и никой не може да се качи горе:) А иначе има медии:) смешници
134
7
 
5
 
! Отговори
nzim преди 11 години
Само на мен ли ми се струва, че при едно умерено земетресение тази законна и разрешена постройка само ще помогне на блока да падне?
133
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не е нищо, ето ви тук един неоползотворен блок в Канада - айде майни - Елате повечее!!!,
132
2
 
1
 
! Отговори
Азъ преди 11 години
И-и-и!Майната да беше монтирал тоалетна!!!
131
2
 
8
 
! Отговори
Акъл море до 132 преди 11 години
Разрешението му е издадено,но от кой и за колко.Точно там е най-големия проблем на България--с връзки преди и с пари и връзки сега,всеки един закон може да се наруши.Тези,които защитават това своеволие,защитават всичките незаконни пристройки и бетонни градове по морето и другаде.Те може да са узаконени,но не са законни!С такъв манталитет далече не се стига.
130
12
 
3
 
! Отговори
pleven преди 11 години
Ами *** майнички, какво искате от тях? Ама нали имат самочувствието, че са от най-древното и велико село в света?
129
0
 
24
 
! Отговори
нищо ново преди 11 години
На много от блоковете има на покривите,барбекюта с тенти и изкуствени треви,надуваеми плувни басейни,беседки хванати с енкерни болтове и какво ли не.В края на краищата с какво е сгафил човека-искал ли е разрешение на етажните съсобственици -искал е,дали ли са му го -дали са му го,има ли разрешение от общината,която е разгледала конструкцията и му е подписала документите -издадено му е,лека ли е конструкцията -лека е,натоварва ли сградата -не.Тогава защо се чудете че от високо ви е плюл в лицето
128
3
 
1
 
! Отговори
предаден преди 11 години
Ако доидете в нашия квартал ще видите много и наи-различни решения на построяване,дострояване,надстрояване и др..За да не права реклама на квартала няма да споменавам името му.
127
0
 
7
 
! Отговори
ЦЕДЕНЕВИСТ преди 11 години
Много добре се вписва в общия ансамбъл на блока .Браво на притежатела на апартамента под фургона!
126
0
 
14
 
! Отговори
БГ преди 11 години
В Столипиново 100% всички постройки и надстройко са "законни". Човека явно не е *** и ще го накарат да си свали фургона.
125
0
 
1
 
! Отговори
до сами-м преди 11 години
И кога, казваш ти беше отстранено чувството за хумор? А-а-а разбирам. В детството. по оперативен път. Разбирам. Кофти. Но пък си идеален за счетоводител или друга сиво-скучна професия. Европейска като за теб. И още нещо "европеецо", бай *** се пише без тире. Не може да пише правилно, но кръщава другите "***", тук пълно с лицемери и катили както винаги.
124
1
 
3
 
! Отговори
пакостинка преди 11 години
при толкова площ на покрива, до сега никой един кактус да не слложи за малко по красиво.Нали са уж собствени жилища.Айде долу ДО и ОКОЛО блока ,некой по напред с МАТРИЯЛА, може и да го унищожи.А на покрива? Това тея с малкото площ, и по на Юг от нас/дали не беше в Хонг Конг или Сингапур,че и некои части от УСА/,са го измислили...я палмички, я некои по сухоустойчиви растенийцаи колко му е да с ехване и дъждовната вода з аполиване...само д аиска човеки да му се занимава.
123
7
 
2
 
! Отговори
сами-м преди 11 години
Голяма простотия, брееей!И "пловдивчанина" с фургончето, и коментарите под него...все бай-***, брееей...
122
1
 
7
 
! Отговори
-- преди 11 години
В интерес на истината не виждам някакъв проблем с това, което е направено.Щом като собственикът го устройва от чисто енергийна гледна точка такова разширение и то е направено естетично, със съгласието на съседите..., защо се коментира че има някакъв проблем? Дано обаче след 20 години като започне фургонът да ръждясва видимо да има и кой да го махне от там.А въпросът дали това е свръхтовар изобщо не стои при тези сгради (ЕПК, пълзящ кофраж)
121
2
 
7
 
! Отговори
Васко преди 11 години
До 75! Като не разбираш нищо от "строително инженерство", не си пъхай гагата, където не и е мястото.Нито знаеш какво са мислили главния инженер и архитекта, нито знаеш колко тежи този "свръхтовар", нито знаеш товароносимостта на сградата, но си готов да дадеш акъл.Хайде стига , всезнайко!
120
0
 
6
 
! Отговори
Безпартиен преди 11 години
А това за крумовите законите ,което говориш е едно , а гражданинът който си е направил пристройката законно (според тогавашните разпоредби са му издадени всички разрешителни) е съвсем друго).А българинът е на тоя хал ,защото разбира най-вече от политика ;) !Така че не прави несъвместими сравнения с понятията !Както е казал Чърчил " демокрацията е много лошо нещо,но по-добро никой не е измислил досега" и с това приключвам темата!
119
14
 
18
 
! Отговори
Акъл море преди 11 години
Повечето българи не стават нито за социализъм,нито за демокрация.За тази народност са подходящи само законите на Хан Крум или Шерията.Историята го доказва--имало е ред само по времето на Крум и на Султана.Дори и при социализма не спряха далаверите.Майничката използвал блока за парцел,вдигнал си едно етажче и всички *** му се възхищават!И после защо главата на държавата бил такъв или онакъв! Просто защото е един от вас!!!
118
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, "gotin"-ия, да вземеш да се върнеш в първи клас, че ти на 5 думи 10 грешки правиш.
117
2
 
9
 
! Отговори
blok 16 преди 11 години
много *** медии това не е фургон а е сглобяема конструкция и на някой места бяха писали че т.н. фургон бил качен с кран което е най-голямата глупост и всеки от блока може да потвърди че не е било така
116
11
 
5
 
! Отговори
gotin преди 11 години
евала му правя на пича,така и трябва всеки да си прави какво то изка стига да има разрешени е разбира се стига са ни командавали *** иес

Спонсорирани публикации