Северна Корея моли за храна

Безпрецедентно посещение на Reuters показва гладуващите
Обновена: 6 окт 2011 16:13 | 6 окт 2011 16:12,
178

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: Северна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 12 години
няма глад в северна корея. всеки намек за глад в този работнически рай е груба провокация на световния империализъм и опит за омаловажаване постиженията на трудещите се. ако не вЕрвате- питайте некой другар комунист!
166
2
 
2
 
! Отговори
дан преди 12 години
проблема е, че сте комунисти...да се замислят и нашите комунисти, има ли смисъл да се натискат за власт, след като знаят, че са световно некадърни
165
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През 97-98 в С. Корея загинаха около един и милион половина от ГЛАД. После любимата им Партия издаде Ръководство за ядливите корени. Без съмнение голямо постижения за най- хуманния строй............Лошото ,е че страдат обикновените хора. Партийните им кадри са добре охранение
164
1
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Комунизмът не прощава.Горките хора.....
163
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъжно е да се виждатподобн новини в днешно време.кога ли ще се оправи тоя свят и хората ще си подреди приоритетите правилно?
162
1
 
12
 
! Отговори
звезда преди 12 години
Пази ,Господи, дечицата по целия свят ,бди над тях и не позволявай да им се случват лоши неща!
161
4
 
2
 
! Отговори
Мюра преди 12 години
Нали и на нас ни бутаха развалени продукти, като на някоя африканска държава. И тука умирахме уж от глад. От ЕС още даряват на бабите гъгричав ориз.
160
1
 
7
 
! Отговори
WTF преди 12 години
Да помага ООН-то, ама накрая за благодарност да не получи от тия психопати някоя ядрена ракетка! Вижда се края и на тази безумна страна с олигофренично управление, но лошото е, че дотогава тия дечица вместо да се хранят ще трябва да лижат портретите по стените, от които ги гледат нагло виновниците за положението!
159
6
 
3
 
! Отговори
BKP преди 12 години
Ако искат да помогат на гладуващи деца да отидат в най-населената демокрация с пазарна икономика - Индия или другите подобни на нея. Ако и това им е малко да идат да помогат на гладуващите дето ровят по кофите и са бездомни в САЩ и ЕС. Само в България са десетки хиляди.
158
4
 
1
 
! Отговори
Juche преди 12 години
Посещението на Ройтерс беше в районите пострадали от наводнения, по молба на същата агенцията и няма нищо общо с някаква тежка зима или с глад. Показваха им деца в болница пострадали от наводненията, а те коментараха, че са гладуващи по вина на партията (вероятно им е изяла закуските). Помощта е предложена от ООН както за всяка пострадала от природно бедствие страна-членка, а Ройтерс се питва да я превърне в политически спектакъл.
157
3
 
1
 
! Отговори
Songun преди 12 години
По нищо не личи тези деца от снимката да са гладуващи. Никога Северна Корея не е молила чужди правителства за помош. Това което е стандартна процедура за всяка страна-членка на ООН е да съобщи, че в страната има природно бедствие. Естественно в такива случаи обикновенно се пращат спешни помощи - палатки, одеяла, консерви и лекарства.
156
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България се харчат пари милиони на вятъра еми да помогнем?Ако всяка една фирма изпрати по 20 кашона ориз,домати,захар,вафли,лютеници,колбаси кой каквото произвежда,все пак е нещо,можем да помогнем на тези тъжни гладни деца.Защо веднага намесват американците все едно са само те на Света,всяка една държава може да помогне какво от това че америка спряла износа на царевица
155
4
 
9
 
! Отговори
славянин преди 12 години
Ако една държава има външен дълг от над 14,3 трилиона това какво означава? Означава, че плюска много повече отколкото изработва! Ако беше обратното щеше да има не дълг, а спестявания! Такова е положението на повечето ''прогресивни' западни страни.
154
3
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Ама защо искате храна, след като имате най-добрата система в света?
153
6
 
9
 
! Отговори
fsb преди 12 години
до първите коментари - аре не бъркайте комунизма с това извращения в Северна Корея - и Китай са комунисти, пък САЩ вече на малкия пръст не може да им стъпи... има комунизъм и комунизъм... то и ние нали сме капиталисти вече, затова сме по-зле от преди 89-та...
152
3
 
7
 
! Отговори
... преди 12 години
ако САЩ наистина защитаваха демокрацията и хората а не собствените си интереси отдавна да бяха свалили най-гадния режим създаван някога на тази планета
151
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нека пак БСП дойде на власт и ние ще сме същите
150
4
 
12
 
! Отговори
666 преди 12 години
И ние тук гладуваме , ама кой ни чува и да викаме....
149
5
 
16
 
! Отговори
някой преди 12 години
Скоро и ние ще почнем да молим за храна.Дали ще спечели Бойко, Станишев или Доган - все тая.
148
3
 
8
 
! Отговори
дасда преди 12 години
краят е близо

Спонсорирани публикации