От Русия: Държава с името Украйна няма да остане

Щели да се появят отделни републики на нейно място
Обновена: 25 фев 2022 11:08 | 25 фев 2022 08:27, Елка Василева
417
От Русия: Държава с името Украйна няма да остане
Снимка: архив, БГНЕС

След края на специалната операция на Москва за принуждаване на режима в Киев в бъдеще Украйна може да не се запази като суверенна държава. На нейно място вероятно ще се появят отделни републики с други имена. Това смята руският политолог Тимофей Сергейцев.

Още по темата
„Не съм убеден, че изобщо ще остане каквато и да е страна с такова име – Украйна, защото републиките на нейно място, които най-вероятно ще възникнат, може би те няма да искат да използват тази дума“, цитира РИА Новости експерта.

Той припомня как навремето германският народ е бил спасен от фашистката и хитлеристката идеология. Нацията получила „сериозна ваксина“, при това не цялата, а само тази нейна част, която беше виновна за най-тежките престъпления на Третия райх, с една дума – ръководството на страната, нейната върхушка.

„Денацификацията беше проведена в Германия, тя трябва да бъде и ще бъде най-вероятно проведена в пространството на Украйна“, смята политологът, цитиран и от Утро.ру.

За започналото на 24 февруари нападение на Русия срещу Украйна Утро.ру пише, че това е военна спецоперация за защита на така наречените Луганска и Донецка народна република, в която Москва ще се стреми към демилитаризация и денацификация на Украйна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
7
 
27
 
! Отговори
АРЕСТ ЗА ЛАВРОВ преди 2 години
Става въпрос за най мръсната АНТИ РУСКА< АНТИ УКРАИНСКА ДИВЕРСИЯ СЛЕД 22.06.1941 година. Вместо да се почерпят една две нощи Зеленски и ПУТИН се оказа че не знаят РУСКИ ЕЗИК.. НА ТИЯ БЕДНИ ГОДИНИ УДАРИХА НАРОДИТЕ НА УКРАЙНА И РУСИЯ НАГЛО .. Показно ВНУШАВАТ ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ У МИЛИАРДИ ХОРА ПО СВЕТА> ОПитват се да създадат трайна нелечимо омраза у народа на Украйна срещу Русия.НЕ Е КЪСНО ..
189
23
 
42
 
! Отговори
Донор преди 2 години
Само ако знаеха каква мега корупция ги чакаше, ако бяха влезли в ЕС. А ако бяха станали членка на НАТО армията им щеше да си замине за отрицателно време и щеше да бъде заменена от същества с неопределен ***. Единствено щяха да станат поредния безгласен пазар на ЕС и вносител на стари самолети и бойна техника от САЩ.
188
4
 
5
 
! Отговори
По света преди 2 години
Ще има лов на ***
187
35
 
19
 
! Отговори
Как ще задържи преди 2 години
Украйна ?! Ще има дълга партизанска война.С много жертви от руска страна.
186
26
 
21
 
! Отговори
Путин вече е преди 2 години
Политически труп...смърди...
185
33
 
19
 
! Отговори
То скоро и от... преди 2 години
Русия няма да остане нищо....
184
10
 
47
 
! Отговори
Жон Сноу преди 2 години
Конфлилтът между Русия и САЩ не е умирал никога. А фактите са прости: NATO стана огромен алианс и днес има значителен брой бази около Русия. Ако Украйна беше станала част от NATO и EU, Русия щеше да се чувства още по притисната и никога вече нямаше да може да я докосне. Това им беше последият шанс за спиране на процеса и те го използваха. Само бих добавил, добре че ние сме вече част от NATO и ще се разминем само с тежката икономическа криза.
183
33
 
25
 
! Отговори
Проклинам Путин преди 2 години
Украинска майка. Дано гори в ада.
182
14
 
5
 
! Отговори
До 203 преди 2 години
Сто процента си мека китка-айде чао,не си ни нужен!
181
23
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На всички които подкрепят военните действия, пожелавам от сърце: въоръжени да ви нападнат къщата, да стрелят и да разрушават, а съседите да гледат от страни и да казват: ами да, те сами са си виновни, да се оправят сега. *** нация сме, за това младите бягаме, щото се срамуваме от вас.
180
39
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държава с името русия няма да остане- руските нацисти да се готвят за Сибирска република, която обхваща газовите находища Ямал, откъдето руснаците черпят газ, за да го изпращат досега в ЕС. Има също и 1 диамантена мина и мисля, още 1 мина за някакъв вид скъпоценен камък. Та- още през 2013 г. местното население там искаше да се отдели от русия в отделна държава и да продава на русия по ПАЗАРНИ ЦЕНИ;0 газ и скъпоценни камъни...СЕЦЕСИЯ ЗА ВСИЧКИ РУСКИ ФЕДЕРАЛНИ СУБЕКТИ.
179
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега в Украйна, а после в други "градове".
178
25
 
11
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Президентът Хувър е мъртъв. Както и Фритьоф Нансен и Максим Горки. Сега кой ще моли американския народ (но ако има кой, те глупаците пак ще се отзоват), за помощ от Големия глад 1921. 250 американски кораба няма да тръгнат като един, да ви докарат, ръшани, един милион тона храна, че децата са станали на скелети, руски кошмари. Няма да има кой да ви облече 300 хиляди пъти и да ви донесе консумативи за 16 000 болници.
177
32
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кой ще ваксинира Русия срещу путиноидиотизъм?
176
4
 
11
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
До 192 -Аз съм незначителен и моята истина е без стойност!Но тук така се процедира-хората се държат умишлено незначителни и техния глас е без значение.Ако бях фактор с влияние,щяха да ми запушат устата като Луканов примерно-отявлен антиатлантик и елиминиран...
175
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това сценария на най новия блокбъстър на холивуд ли е?
174
1
 
13
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
До 195 Така ти го представиха на теб-щурм...а в това време Мармот завиваше станиол..Апропо то и в Бг. средната заплата е 1680 лв. ама май реалността е друга...
173
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЧичоЧичоооо привържениците на Тръмп не протестираха пред капитолия, те щурмуваха държавна сграда, която се охранява. Ей много чугунени глави тук.
172
12
 
29
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Мислех че българите сме прости, но дори Копейкин, шефа на Възраждане, не е казал дайте да нахлуваме в Македония. Руснаците били по-прости от нас.
171
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като се споменава Гуан, кой подкрепи беззаконното нахлуване в суверенна държава? Куба, Венецуела, Беларус и други из мекя ри. Сигурно и Етиопия, нали и там руските частни военни формирования преди няколко месеца взеха властта и избиха маса хора. Как се управлява Беларус - човекът с мустака затвори границите преди няколко месеца, "да предпази гражданите" (да избягат от страхотното му управление) и оня журналист, който отвлече от самолета така го биха, че си смени мнението на 180