Ужасът на войната в Украйна - раздяла между баща и дъщеря през сълзи

Мъжът остава в Донецк, за да се бие, а семейството си изпраща в безопасност
Обновена: 25 фев 2022 14:05 | 25 фев 2022 14:00, Нели Христова
198
Ужасът на войната в Украйна - раздяла между баща и дъщеря през сълзи

Както всеки военен конфликт и този в Украйна разделя семейства.

Сърцераздирателно видео бе публикувано в социалните мрежи от град Горловка в района на Донецк.

Кадрите показват как баща качва съпругата си и малката си дъщеря на автобус, който да ги отведе далеч от военните събития. Той самият обаче остава, за да се бие за бъдещето на Украйна.

Обленият в сълзи баща прегръща плачещата си дъщеря, а след това към тях се присъединява и майката, преди тя и малкото дете да заемат местата си в автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
dnes.bg е единствената медия която позволява и публикува нецензурурани коментари! Полит-некоректно но това е свобода на словото!
82
3
 
4
 
! Отговори
Подлеций преди 2 години
Скукааа... дайте нещо и за последното дете в Алепо в последната болница до последното училище, дето избомби джоджето. Шон Пен ли е зад камерата?
81
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турция се ДОКАЗА като фактор на стабилността, за разлика от фашистка русия. Турция изпрати оръжие на християнска Украйна, а 'защитника на християнските ценности путин' изпраща на украинците чеченски мюсюлмани да ги убиват.
80
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако руснаците във Варна и Бургас кажат че правителството ни е фашистко това значи ли че ние сме следващите?
79
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако правителството и президентът на Украйна бяха загрижени за народа си и не гледаха толкова на запад щяха още вчера да подадат отставки!
78
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярвам на Днес.бг. Преди повече от две години гледах видеа от Китай, които показваха ужас и трагедии, в последствие се оказаха постановки.
77
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А колко хора останаха разделени от семействата си безпомощни даже и в чужбина при обявяването на пандемията.Това не е ли война, ама за това не се пише.
76
2
 
7
 
! Отговори
Ицето преди 2 години
Абе тия за *** ли ни имат да ни пробутват такива глупости??Не сме 1989,хората тогава се лъжеха лесно!Елементарен фейк като за деца.Човека руснак,клипа пуснат преди военните действия,а защо не показват тълпите от украйнската армия които се предават без бой?На беларуската граница граничари няма,всичко офейка!
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ли се сетиха, че войната е нещо ужасно трагично за обикновените хора. На организаторите си носи само печалби. Затова през последните години и звук антивоенен не се чува, защото войната била част от живота. Само холокостата е нещо ужасно.Това ни готвят в световен мащаб, Украйна е генералната репетиция.
74
1
 
6
 
! Отговори
до Анонимен преди 2 години
"""""""""""не ме интересува от кой град е това семейство и дали са украинци или руснаци""""""""""""" ---------- Не сте прав колега, все едно да сте изправен пред дилемата да изберете межу Доброто и Злото..., средна и неутрална позиция в тази "битка" няма!!!
73
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това се случва в Донбас а автобуса заминава за Ростов. Според вас за какво става дума?
72
8
 
18
 
! Отговори
Гошето преди 2 години
Украинците трябва да благодарят на Русия че ги освобождава от човеко ненавистния нацистки режим бутащ страната към пропастта.Украйна е просто едно копие на България,но в по-големи мащаби- проамерикански ястреби които и майките си ще продадат за чичо сам,купени медии,бедност,високи цени,огромна инфлация,тотална разруха на предприятия продадена икономика на чужди сили.А просто можеха да видят какво се случи в България през прехода и да си извадят изводи КАКВО да не правят!
71
2
 
22
 
! Отговори
Costa преди 2 години
Военният редактор на The Times Лариса Браун разпространява това видео, разказвайки как украинските мъже изпращат децата си, а самите те "избират да останат и да защитят родината си". В същото време това видео беше публикувано от кмета на Горловка Приходко на 21 февруари. И изобразява евакуацията на горловските деца в Русия. Но западните медии "не забелязват" тези деца в продължение на 8 години!
70
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен до Рус преди 2 години
Спрете с тези двойни стандарти фашистките бандеровци.в продължение на години обстрелваха жилищни сгради, детски градини и убиваха мирни жители. Тогава защо не писахте, че убиват християни и братя ? Каквото повикало това се обадило.
69
2
 
18
 
! Отговори
Ц Ц преди 2 години
На видеото се показва баща който воюва на страната на ДНР и ЛНР който праща дъщеря си като бежанка в Русия, а сайта не си е проверил информацията. Не бъркайте нещата тук всичко е на обратно.
68
3
 
13
 
! Отговори
пх преди 2 години
Напишете в Гугъл "Горловская Мадона" - На 24 юли 2014 година укро-фашистите обстрелват жилищните квартали на Горловка със системи "Град" (РСЗО). 23 годишната Кристина Жук е на разходка с 10 месечната си дъщеря... Умиращата майка с разкъсани нозе притиска към гърдите си вече мъртвата си дъщеричка.. Така са и погребани - заедно. Снимките не са за слобонервни...
67
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През последната година гражданите на ЕС са обеднели средно с 10%. В България значително повече.
66
8
 
15
 
! Отговори
провокации преди 2 години
Не вярвайте на една дума на западни медии.В момента тече дезинформационна война,нямаща аналог в историята.Гьобелс е като пеленаче пред тези манипулатори!Не разбират,че всъщност настройват хората точно срещу себе си с фейк новините си!
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цената на 1 хил. кубически метра руски газ в Европа се е увеличила с 57% по време на търговията в четвъртък и е на ниво от 1,6 хил. долара, според лондонската борса ICE
64
6
 
20
 
! Отговори
Рус преди 2 години
До БЪЛГАРИ!Шматарок, Русия извърши немислимото. Нападна своите православни братя украйнците. Не само двете области за които си измисли предтекст, а цяла Украйна. И всички русофоли дето защитавате Русия да знаете на Балканите тя подкрепя Събия и македонизма и всичко което прави тук е в наша вреда.