Ужасът на войната в Украйна - раздяла между баща и дъщеря през сълзи

Мъжът остава в Донецк, за да се бие, а семейството си изпраща в безопасност
Обновена: 25 фев 2022 14:05 | 25 фев 2022 14:00, Нели Христова
198
Ужасът на войната в Украйна - раздяла между баща и дъщеря през сълзи

Както всеки военен конфликт и този в Украйна разделя семейства.

Сърцераздирателно видео бе публикувано в социалните мрежи от град Горловка в района на Донецк.

Кадрите показват как баща качва съпругата си и малката си дъщеря на автобус, който да ги отведе далеч от военните събития. Той самият обаче остава, за да се бие за бъдещето на Украйна.

Обленият в сълзи баща прегръща плачещата си дъщеря, а след това към тях се присъединява и майката, преди тя и малкото дете да заемат местата си в автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
8
 
13
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Най ми е интересно защо тролчетата тук не си пращат децата да учат в Масквйе, а все назапад. Защо карат западни коли, защо ходят да чистят западни тоалетни а не московски.
62
2
 
18
 
! Отговори
123 преди 2 години
Това е ужасът на всяка война - и в Сирия, и в Либия, и в Афганистан, и в Ирак, и в Корея, и във Виетнам, и в Европа, и къде ли не по света. Една не малка част от тези войни в по-нови времена бяха разпалвани и водени от САЩ, но никой не нарича САЩ агресор. Защо? Защо са тези двойни стандарти? Нима има демократична война? Във всяка война бащи се разделят с децата си. Нима не беше така в Сирия (най-скорошна война)? Няма хубава война!
61
10
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
много руски *** из тоя форум. дано ви плащат в рубли, че скоро няма да може в друга валута.
60
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Москва не вярва на сълзи... То се вижда колко е изкуствен плачът. Да, съжалявам ги, ама защо разичтат на изкуфелия старец Байдън? Той е на хиляди километри, а дне Украйна гори и ние чак треперим. Какво излезе, че западът само се перчи. Какво му направиха на Путин, санкции, заплахи и накрая нищо. Зеленски като взе парите от САЩ и ЕС му беше добре. Ха сега да го видм. Ще почне да се моли на Путин. Всички станаха за смях. Украйна не е в НАТО. Как ще я защитят от Русия?
59
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е украински гражданин, който отива да се бие срещу украинсйите нацисти, дошли даубият него и семейството му. Отива да спре атаката, заряади която Русия нападна Украйна. Всеки има право дас се защитава и даполучи помощ във вид на защита. Донецк и Луганск я поучиха. Сега да видим дали украинските нацисти ще я получат.
58
6
 
16
 
! Отговори
зАз преди 2 години
Повтарям за хората които не знаят - Горловка е град в състава на ЛДНР, а не на Окраина!!!Статийката е хитро дезинформираща! Населението на двете рпублики ДНР иЛНР не желае да бъде в състава на Окраина след Осем години война с укро-фашистите на Окраина!
57
8
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИ! преди 2 години
Братя и сестри българи, гледайте внимателно Украйна. ТОВА НИ ЧАКА! Те се продадоха. Тръгнаха срещу кръвта си, срещу Бога си. Избраха да са платцдарм на Великите. За да се чувстват ЕВРОПЕЙЦИ! За да защитят ЦИВИЛИЗАЦИОННИЯ СИ ИЗБОР, както обичат да казват платените десиденти като Петър Стоянов, Огнян Минчев, Плевнелиев, всички гербери - предатели. Това ни готвят сега като разположат оръжията на нашата свещена земя. Това ще ни е съдбата. ПУШЕЧНО МЕСО. Украиснкият Зеленски е нашичкият ПростоКиро.
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Войната е най-грозното нещо, губещи са и двете страни.
55
6
 
15
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 2 години
*** Христова отдавна пуска платени фейк новини, още от времето на Тиквата в негова защита!
54
6
 
12
 
! Отговори
SS преди 2 години
Майката къде е ??? Тя защо не отива да се бие???? Хитлер на такива деца гранатомети раздаде да гърмят съветските танкове... Какво ще се разделят всички да се бият..... Пък и къде е Рамбо Сталоон да позтреби полвината лошава руска армия и накрая да удуши Путин с Връвката на кубинката си?????
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 55Защото не иска
52
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
поредни дезинформации на запада .... западаа....... западааааа
51
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук ботовете за фалшиви новини не реагират, а. Западни тактики за улави
50
9
 
15
 
! Отговори
гАз преди 2 години
Горловка е ЛДНР, а не Окраина! Този баща се бие за мирното бъдеще на дъщеря си, бъдеще без укро-фашистите..., а не за Окраина! ЛДНР никога повече няма да бъде в състава на Окраина.
49
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужасно е всичко това, и виновен е полудял от влас диктатор. Мръсен пуутлер и всичките ми прости продръжници.
48
8
 
24
 
! Отговори
провокации преди 2 години
Долнопробни манипулации!Семейството от клипа са руснаци от донбас.Жалко,че медиите са паднали толкова ниско да показват подобни лъжи,за сметка на трагедията на хората които живеят там.СРАМ!!!!
47
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вашата работа е: не били компютри, а били компоти. Видеото е от град Горловка в района на Донецк, който район вече обяви независимост, контролира се изцяло от руснаците, а мъжът изпраща детето и жената към Русия и остава, за да защитава независимостта на Донецката република. Т.е. да се бие срещу украинците, а не срещу руснаците. Разбира се, това не значи, че няма и украинци, които заради войната се разделят с децата си. Но конкретно на това му се вика фейк-нюз, а също и медийна пропаганда.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А нашите дядовци горките е нямало кой да ги снима как отиват на фронта и правят безумни геройства с голи пушки без да реват даже!
45
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужасно е всичко това, и виновен е полудял от влас диктатор. Мръсен *** и всичките ми прости продръжници.
44
12
 
7
 
! Отговори
Отврат преди 2 години
Мразя Путин и руснаците.