Зеленски обеща победа срещу Русия в новогодишното си обръщение

По думите му победата няма да бъде постигна с чудеса, а с упорита работа
681
Зеленски обеща победа срещу Русия в новогодишното си обръщение
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски заяви в новогодишното си обръщение, че очаква през новата година Украйна да победи във войната с Русия, предаде Ройтерс.

По думите му победата няма да бъде постигна с чудеса, а по-скоро чрез упорита работа и с помощта на чуждестранните партньори.

"Днес има само едно желание. И то ще се сбъдне не чрез чудо, а чрез нашата работа, нашата борба, взаимопомощ и човечност", заяви той.

"Честита нова година! Годината на нашата победа", каза още украинският президент.

Зеленски спомена и многократните руски удари, които разрушават украинската система за производство на електроенергия. "Искате светлина? Тя е във всеки от нас, дори и да няма електричество", обясни украинският държавен глава, цитиран от ДПА.

(БТА, Николай Велев)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


681
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
437
6
 
25
 
! Отговори
Васил преди 1 година
Няма да има победа Зельо, във война победил не може да има и щом не го знаеш си пълен идиотт а ако го знаеш си жалък лъжец...Какво ще спечелиш бе Зельо как ще върнеш умрелите, къде и как ще живеят живите дето останат като градовете са ви в руини???Вече сте загубили ужасно много а заради слабоумието Ви, ще потъвате още и още...Щото от къде е минал американския ботуш е останало само руини и пустиня...
436
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Бисмарк , също е заграбвал чужди земи, чужди територии и население, присъединявайки ги към Германия!
435
4
 
11
 
! Отговори
абе преди 1 година
тоз до кога ще ги сънува тия розови сънища, а не погледне реалността? почвай преговори, недей дряма, че измислената ти държава си отива!
434
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първите концлагери в Европа, са създадени от австрийците през ПСВ, австрийците убивали поляци и украинци в концлагерите, тровиха кладенците им, използваха химически оръжия, поляците заради православието си, украинците, защото не искали да сменят руската си идентичност, през ВСВ немските нацисти не само ви пращаха в концлагери и убиваха масово, но и започнаха да крадат собствените ви домове и земя, да ви изхвърлят от земята ви, докарвайки немско население, за да ви асимилират, а днес повтаряте та
433
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нацизма изобщо не си е отивал от Европа, но интересното е, че в западните държави не искат неонацизъм и при най-малките наченки на такива партии, ги потушават, а на украинците пробутаха нацистката пропаганда и лъжи с пълна пара и създадоха нацистка тоталитарна и деспотична държава, втори Хитлер не щем, Зеленски върви си, върви си, заедно с крадливата си и тиранична , криминална хунта!
432
2
 
11
 
! Отговори
Промити мозъци преди 1 година
През ПСВ и ВСВ, немските нацисти ви убиваха, ограбваха, пращаха ви в нацистки концлагери на смъртта, палеха ви иконите и църквите, използваха ви като роби, изхвърляха ви от собствената ви земя и домове, настанявайки там докарано за целта немско население, а които къщи не заграбваха, са ги палили, палили са и цялата Украйна, когато започват да отстъпват, оставяйки тотално изгорена земя, а днес, вие воювате за тези нацисти и ставате пушечно месо в полза на собствените си убийци-варвари от миналото
431
2
 
12
 
! Отговори
Това са фактите преди 1 година
Около 200 000 души население от територията на днешна Украйна(Русия), са били изпратени през ВСВ от Хитлеристите в концлагера Майданек и са избити по най-жесток начин, когато немците разбират, че Русия настъпва, а други са били убивани от нацистите на място и хвърляни в огромни и дълбоки масови гробове.Ограбена е била и заграбена храната от нацистите и много хора умират от глад, Хитлер изхвърля местното украинско население от собствените им домове и земя и настанява там немци, а украинците са из
430
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са фактите, вие реплекирате СОБСТВЕНИТЕ СИ УБИЙЦИ, УБИЙЦИТЕ НА ДЕДИТЕ ВИ, ДРАГИ УКРАИНЦИ, през ВСВ, в нацистките концлагер Майданек, украинците са били убити жестоко, убиват ги немските нацисти, виждайки, че руската войска настъпва и ще ги освободи, за да не хабят куршуми, нацистите нареждали хората между трупи дървета , ред дървета, ред хора, ред дървета, ред хора, на няколко етажа и след това са ги палели живи, умирайки в писъци и крясъци от мъченията, а вие сега воювате за тези убийци н
429
3
 
15
 
! Отговори
мир преди 1 година
рано или късно зеленски ще трябва да отговаря на много трудни въпроси зададени от украинските маики и хилядите вдовици и сираци!!
428
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Рогозин, дето щеше да бута Лондон! Парчето си стои! Чака второ!
427
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И моста!!! Не си довършихте работата с моста! Още е там! И водопроводите към Крим работят! И тока! Удряйте, да разберат малко руските фашисти що е то война! Удряйте по миризливците, по стадионите, дето правеха концерти, докато Путин избиваше деца, жени и старци! Тази година САЩ да дадат и Ф16, и томахавки, и лонг рейнджа ракетки, и малко Абрамси, около 500 бр. ще стигнат! Щом нефелния старе от Урал иска война, да е война!
426
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промиха ви мозъците , драги украинци и копирате хората, убивали масово дедите ви,а "Слава Украини" е нацистки поздрав , използван от колациобрионистите помагали на Хитлер и нацистка Германия и ограбвали и убивали собствените си съграждани, собственото си украинско население, също както сега, вие следвате идеология, която е носила масова смърт на украинците, до там ви промиха мозъците с пропаганда, че величаете собствените си убийци и ги копирате!
425
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде тая година с нови ATACMS с обсег 500 км малко и по Кремъл да ударите! Да разместите някоя и друга червена тухла! Някоя кула да падне, синчето на някой от приближените до Путин да гътнете! Иначе така нищо не правите! Отговорните за тая братоубийствена война си стоят на топло! Московските фашисти не са разбрали че са във война! Ударете някоя друга московска сграда, ама така, да е по пълничка гледайте! Да ги заболи малко! Да разберат, че са във война!
424
2
 
4
 
! Отговори
"Слава Украини& преди 1 година
Около 200 000 души население от територията на днешна Украйна(Русия), са били изпратени през ВСВ от Хитлеристите в концлагера Майданек и са избити по най-жесток начин, когато немците разбират, че Русия настъпва, а други са били убивани от нацистите на място и хвърляни в огромни и дълбоки масови гробове.Ограбена е била и заграбена храната от нацистите и други умират от глад, Хитлер изхвърля местното украинско население от собствените им домове и земя и настанява там немци,а украинците са използв
423
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незаконно пращате болни хора и непълнолетни деца на фронта, използвайки ги за пушечно месо, защо не пратиш своите деца Зеленски или децата на тези, които наливат оръжия на Украйна в тази братоубийствена война и сътвориха кървавата касапница?
422
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ах гадино, фашистка ***, а ти като използваш украинците като глу паци и пушечно месо за кефа на запада и сътвори тази кървава касапница и геноцид над славяните, какъв си и за какво наказание си? Вече болни хора и непълнолетни деца пращате на фронта, но не пращаш своите деца, нали Зеленски, нацист долен?
421
4
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 1 година
До Joko 482 Кръчмаря е НАТО. Тяхна ще бъде последната дума.Изчакай и ще видиш.Дано цунамито не ни помете и нас , като Русия.
420
12
 
6
 
! Отговори
Слава на Украйна! преди 1 година
Браво на украинците, защитават земята си, домовете си, жените и децата си! Вероломно нападнати от тоталитарен комунистически агресор, сатрап от страна, в която няма свобода, няма нормално мислене, от една дивашка зомбирана азиатска орда с имперски амбиции!Руският режим ще си получи заслуженото, но жалкото е, че обикновените руснаци ще платят висока цена за пасивността си, че не спряха това зло и не свалиха сатрапа джудже и шайката му.
419
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой определя кой е добрия и лошия.В тази ситуация не виждам някой да защитава доброто, конфликт провокиран и от двете страни без желание за мирни преговори. Само обвинения и пъчене кой защитава доброто. Всичко е преразпределяне на влияние и финанси. Което без значения коя страна вземате, ще платим дружно ние
418
8
 
5
 
! Отговори
Безпартиино сираче . преди 1 година
До Анонимен 496 Целия цивилизован свят пожелава пълен успех на Украйна във войната , а нека Зеленски да е клоун.Доброто трябва до победи злото.Така е и в приказките.Тово е нормалното.