Зеленски обеща победа срещу Русия в новогодишното си обръщение

По думите му победата няма да бъде постигна с чудеса, а с упорита работа
681
Зеленски обеща победа срещу Русия в новогодишното си обръщение
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски заяви в новогодишното си обръщение, че очаква през новата година Украйна да победи във войната с Русия, предаде Ройтерс.

По думите му победата няма да бъде постигна с чудеса, а по-скоро чрез упорита работа и с помощта на чуждестранните партньори.

"Днес има само едно желание. И то ще се сбъдне не чрез чудо, а чрез нашата работа, нашата борба, взаимопомощ и човечност", заяви той.

"Честита нова година! Годината на нашата победа", каза още украинският президент.

Зеленски спомена и многократните руски удари, които разрушават украинската система за производство на електроенергия. "Искате светлина? Тя е във всеки от нас, дори и да няма електричество", обясни украинският държавен глава, цитиран от ДПА.

(БТА, Николай Велев)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


681
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
417
1
 
8
 
! Отговори
Бой последен преди 1 година
До последният украинец или до последният руснак.Русия ще играе до край,няма какво да губи . Тя вече достатъчно Загуби пазари,потоци ,милиарди замразени активи в чужди банки вече откраднати.Остана и само едно,бий за да те уважават.
416
2
 
6
 
! Отговори
бай Гошо преди 1 година
да де, ама и аз новогодишно обещах да си мия колата всяка седмица...По-вероятно е това да се осъществи, отколкото брътвежите на нарко-нацисткия клоун-резидент...
415
2
 
10
 
! Отговори
хммм преди 1 година
Зеленски обеща още пушечно место срещу руските танкове, ще победите когато Гана победи Съединените Щати. Тези украинците излязоха доста про ст народ ей.
414
11
 
4
 
! Отговори
Още добри новини преди 1 година
Хаймърс изпратил честитка на рушистите и в Шахтьорск. Още около 100-на окупатори отишли да се видят "наживо" с Кобзон! Повлякоха крак! Като гледам на бъдката за билети са се наредили бая любители на самогона!!!! Билети има...
413
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бавно и методично путлериста ибава мамата на укрия,еврогейщината и краваря.Знам 100 начина да изкарам Руската мечка от бърлогата й, но нито един да я върна обратно-Бисмарк.
412
11
 
5
 
! Отговори
Честито преди 1 година
Новогодишна честитка за рушистите в Макеевка - Хаймърс ги награди с безплатен билет за концерта на Кобзон. В резултат стотина окупатори се превърнаха в добри руснаци!
411
6
 
9
 
! Отговори
Няма значение преди 1 година
ама аз общавам да кацна на Марс...вервайте ми!
410
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин - к'ъв българин си ти бе необразован самогонопиецо. Не си се научил да пишеш на български още. Придобий малко интелект, че тогава прави жалки опити за самоизява! СЛАВА на УКРАЙНА!!!!
409
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До хахахаааа..... Ами ти бе необразовано пролилипутче, къде искаш да живее - като теб в кошарата ли!?!!!!
408
1
 
7
 
! Отговори
Алооууу, преди 1 година
Пиша глупости по опорки за някоя друга парица. Не ми обръщайте внимание!
407
3
 
8
 
! Отговори
рушители преди 1 година
Само рушат това, което не са създали!
406
2
 
3
 
! Отговори
Давид срещу Голиат? преди 1 година
До хахахаааа.....!
405
4
 
19
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Зильонски, правиш сметка без кръчмар . . .
404
5
 
20
 
! Отговори
хахахаааа..... преди 1 година
Зеленски е нов милионер, баща и майка живеят в Израел, жена и деца в Лондон .....
403
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
украйна свърши...
402
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А след , като умре и последния украинец, тогава зелята лично ще продължи борбата с напудрен нос !
401
26
 
11
 
! Отговори
Алооууу, преди 1 година
"Българина", не Украйна се е изправила срещу Русия , а Русия нахлу брутално в Украйна да граби, и да изравнява със земята всичко, където мине! Хайде събуди се ! Дори и българите не пишем обратното на това, на което казваме ...Истина!
400
17
 
9
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Явно, и украинците нямат никакво желание да се кланят на Мумията на най-великият Гей на миналия век /в Мавзолея/, и на доказан военно-престъпник, на който му хлопа дъската! А и сега се справят доста добре! За последното денонощие нови 700 окупатора са дали фира! А "Вовата"се бил радвал, че имало "заря"!
399
5
 
14
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Че какво друго да каже? Как да накара неговите да умират заради интересите на запада? Да така е! САЩ и Европа плащат цената, а украинците умират, дали от русите, или от собствените си заградителни отряди. Точно се прилага челния Съветски опит - Сталинските заградителни отряди.
398
20
 
15
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Тридневната операция зацикли повече от 300 дни, и от танковата колона пред Киев, ги завряха по окопите и землянките! Пералните, съдомиялните и тоалетните чинии привършиха,но руските войски продължавали да "напредват" ! Бройката Груз 200 надхвърли 100К, но Вовата не се притеснява! Това за него изобщо не било проблем! Февруари щял да могилизира нови 200К! За младите руснаци е истинска наслада да си оставят костите в името на Путин! За какво им е да живеят из Руската Кочинка!