Жертвите в Одеса се увеличиха до четири

11 души може да са под развалините на разрушения блок
32
Жертвите в Одеса се увеличиха до четири

"Жертвите в Одеса се увеличиха до четирима души. В настоящия момент 11 души може да се намират под развалините", съобщи председателят на Одеската областна военна администрация Олег Кипер в приложението "Телеграм".

Както е известно, руски дрон удари жилищен блок, като част от него рухна. Спасителната операция не се спира дори за секунда, допълни Олег Кипер.

По неговите думи спасителите буквално тухла по тухла разчистват развалините на разрушения вход на многоетажния блок.

Българската общност в Одеска област е трета по численост и наброява над 150 000 души според официалното преброяване в Украйна през 2001 г. В Одеса живеят около 50-60 хиляди българи. Най-голямото компактно българско население е съсредоточено в Болградски, Измаилски и Белгородднестровски район.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: одесавойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Драги украинци преди 2 месеца
Ако искате мир ще се наложи да унищожите еврейската хунта, която ви управлява. Вие сте славяни, а те не. Затова крият ПВО системите в жилищни райони, за да предизвикат жертви сред мирните жители и да го използват за собствена изгода.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега ги пишете българи, Преди 2014-та ги претопиха на украинци? Ни писане, ничетене на друго различно от украинското. Не сме забравили.
22
0
 
5
 
! Отговори
Как става тая работа преди 2 месеца
да се чуди човек - клипът е качен на канал на Зеленски, а вътре се чува руска реч. Що не говорят на украинската мова, бе Зельо, тикво зелена. Който пуска шуфути да го управляват, така е, сърба горещата попара.
21
3
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 месеца
Защо ли нищо не се говори за жертвите в Петроград?..Тези не.нор.мални атакуваха старата руска столица, а изглежда е по-важно какво става в Одеса..сме.шки..Тази война трябва да се спре! Често по-умният отстъпва в такива ситуации, но изглежда тук действа опиумът.Путин е смешен да изисква от Украйна неща като необвързването ѝ с НАТО, ЕС или каквото и да било там.Това си е жива намеса във вътрешните работи на Украйна!Насила хубост не става!-участието им в разни блокове е ФОРМАЛНА страна на нещата..
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От среден ръст 160см на 230 ли са се увеличили
19
2
 
9
 
! Отговори
4 укро преди 2 месеца
Фашисти по-малко! Така го събщавате,че всякаш 40 хил наведнъж са изм..яли!!!
18
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
руският фашизъм трябва да бъде спрян на всяка цена! Смърт на фашизма! Свобода за Украйна!
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
скоро и одеса ще се върне в руската федерация
16
5
 
15
 
! Отговори
Руснак преди 2 месеца
Хахахахахаа руски дрон ! Укрфашистките нацисти ги правят тези мръсотий и после ги приписват на Русия,на руснаците име на дедовия бой по фашагите докато се върне двукрако магаре от водопой !!!
15
2
 
17
 
! Отговори
ъ преди 2 месеца
Седеше в Одеса жилищен блок, а вътре униформени жители. Е, вече не седи, падна. А също така погребаха Навални. Съпругата му не беше на погребението, по нейно желание.
14
2
 
21
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 месеца
А тези в Газа? Или там може ? ;)
13
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 7. Ти като толкова мислиш за българите в Украйна видял ли си снимки на паметника на хан Кубрат в Украйна. Надраскан с нациски свастика и потрошен от тези които сега управляват Украйна
12
4
 
19
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 2 месеца
Толкова оскъдна информация за жертвите - само цифри и нищо повече, говори ясно, че блока е ползван от западни "инструктори".
11
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само пропускате да обясните, че блокът е разрушен от украинска ракета за ПВО. Един шахед не може да събори блок. Какво ли обаче ви вълнува тази подробност....
10
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А дронът целенасочено ли удари жилищният блок, или хохълското ПВО, разположено в града, го свали над главите на нещастниците, избивайки ги. Одеса е била, е и отново ще бъде руски град.
9
24
 
5
 
! Отговори
Русофил преди 2 месеца
Путлерини също като идола си Мусолини иска да има путлериска държава която от *** в която я е превърнал да се възроди империя, затова Путлерини всяка вечер гали портрет на Мусолини и го моли да му прати насоки как да води путлеристите към възраждане на империята. След това си *** палеца и заспива като бебе. Вечна слава на мини диктатора Путлерини.
8
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За жертвите е Донецк? Нещо да напишете? Май не е полит коректно? Жертви има само от украинска страна, от другата не са хора.
7
5
 
9
 
! Отговори
Фют преди 2 месеца
До 6. И в Газа ли живеят 150 000 християнски българи, бе л***хман.
6
7
 
27
 
! Отговори
Да преди 2 месеца
На фона на еврейската касапница в Газа това е нищо.
5
10
 
26
 
! Отговори
Факти преди 2 месеца
Ударени са военни обекти и складове с оръжие.Но украинците държат пво системи в жилищните квартали и при изстрел удрят жилищните сгради.