Докато жена му чака у дома, украински военен налита на колежки

Видеа, разобличаващи Олександър Ярмошевич, плъзнаха в мрежите
29 мар 2024 21:38, Нели Христова
159
Докато жена му чака у дома, украински военен налита на колежки
Снимка: Twitter

Висш украински военен е заснет в интимни моменти с две различни жени в кабинета си. Става дума за главния военен комисар на Ровно Олександър Ярмошевич , който отговаря за набирането на млади войници.

Мъжът, публикувал видеото пък е  заподозрян в "държавна измяна" от Украйна и се предполага, че е в Испания. Това е блогърът Анатолий Шарий.

Подполковник Олександър Ярмошевич беше заснет да целува две свои подчинени колежки на работното място. Навярно през това време съпругата му го чака у дома. 

От украинската армия обявиха, че веднага са започнали разследване по случая.

36-годишният Ярмошевич се целува и прегръща първо с руса жена във военна униформа, която по-късно излиза от кабинета му с документи. Тогава при него влиза червенокоса подчинена, с която сценарият се повтаря.

Не е ясно кога точно са заснети кадрите. Но някой е инсталирал скрита камера в кабинета на военния. Ярмошевич от 2021 година оглавява местния териториален център на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от Войната в Украйна
The Times: Руските войски може да се окажат пред Киев още през юли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
0
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 седмици
Съпругата му го чака у дома...ского и в каква поза? Знаем ги Окраинките.
131
1
 
6
 
! Отговори
Браво !!! преди 4 седмици
Ей тия Окраинки , това сливите за нищо ги нямат, и бързо за влат и пари ги дават. А коклото до набирача на млади и невинни мъже пращани на сигурна смърт за да защитават краварски и евроджендърски интереси - какво да кажем - какъвто набирача такава и държавата ИЗМИСЛЕНА !!!!
130
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Браво на колегата - на колеги ли да налита?
129
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
голяма работа, пред смъртта хората се размножават за да оцелеят децата имхората се целуват, а не убиват съседите си като путлерристите
128
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ПОЛИТИЦИТЕ ПО СВЕТА ЗНАЯТ, ЧЕ АТЕНТАТЪТ В КРОКУС ЗАЛАТА Е ИНСЦЕНИРОВКА НА ФСБ, НО СИ ТРАЯТ... ПОВОД НА КРЕМЪЛ ДА ОБЯВИ МАСОВА МОБИЛИЗАЦИЯ, ЗА ДА РАЗШИРЯТ ВОЙНАТА. ТАКА ДИКТАТОРИТЕ ОПРАВДАВАТ ДРАКОНОВСКИТЕ СИ ЗАКОНИ С ВОЕННОВРЕМЕННИ ПРОБЛЕМИ ! ВОЙНАТА Е ИЗГОДНА И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ С ВОЙНАТА ВСИЧКИ НЕРЕШЕНИ ОТ ТЯХ ПРОБЛЕМИ ! САМО НА ВЪНШЕН ВИД УПРАВЛЯВАТ, ВСЪЩНОСТ БАНДИТИЗМЪТ Е ПРЕВЗЕЛ СВЕТА В НЕКОНТРОЛИРУЕМИ МАЩАБИ !
127
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Поредният Нерез!
126
3
 
14
 
! Отговори
Хахаха преди 4 седмици
Нормално за укритие. За това се борят за западните ценности .
125
0
 
5
 
! Отговори
Красавицата преди 4 седмици
Максим Каракаш, бизнесмена почитател на свободната любов, прави оргии по офисите на фирмите си и прави любов със служителките във фирмите си. Паследната му любовница е на годините на сина му. А жена му Таня ходи с дрехи втора употреба на държавна работа.
124
9
 
0
 
! Отговори
До Ъхъ преди 4 седмици
Ако нямаше мъже или ВСИЧКИ бяха избягали /избити чудно кой спира руската армия в момента . Или ще излезе че пет човека спират цялата армия. Всякакви статистики включващи думата ВСИЧКИ са крайно преувеличени за всички страни.
123
0
 
4
 
! Отговори
0880 преди 4 седмици
До ?! - В нета показват клип с 3, а не 2 жени: Руса, червенокоса и пак руса..
122
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
То там мъже няма вече на един оцелял се падат по 10 жени ..
121
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Мъж останели без жена до себе си налита на всичко. А ако няма колежки може и на мъже да налети.Така е в украйнската армия.
120
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Жена му чака - ама на кафе с райбер със комшията"_______Какъв комшия,бе. Комшията мъжо й отдавна го е пратил на фронта.
119
3
 
3
 
! Отговори
читалище заря преди 4 седмици
ае, на президента тая жена втора ли му е?
118
1
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 седмици
некой да ми припомни за оня скандал с назначените секретарки в ГЩ
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Реалист:"Няма да си кривя душата - полях малко ракия на земята за Бог да прости."_______За друг път да знаеш, с ракия не се прелива, ракията гори. Само с вино се прелива.
116
1
 
6
 
! Отговори
Ъхъ преди 4 седмици
До Анджей Боровецки:"Заглавието може да бъде и така: "Докато жена му чукка у дома, украински военен налита на колежки." Кой знае, може и тя да почуква нещо."===>>>Освен вибратора,ако има, жена му няма какво друго да почуква.Мъжете са или загинали или на фронта или у нас и по цяла Европа.
115
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това е съвсем безобидно, докато войниците са на фронта шефовете в тила се забавляват с жените им, все пак и те имат нужди.
114
0
 
11
 
! Отговори
Даскал преди 4 седмици
"Само не разбрах защо е "държавна измяна". Нали не се е натискал с някоя агентка на врага, като Джеймс Бонд??"===>>>Не си разбрал, защото не си внимавал в час. В държавна измяна е обвинен този, който е качил видеото - блогерът Анатолий Шарий, който живее в Испания.
113
0
 
8
 
! Отговори
Хе хе преди 4 седмици
Ха сега да дадат боя между русата и червенокосата. Щот жена му е далеч, тя на него ще му насини м/у.тр/а.та когато се прибере в къщи, но тези двете работят на едно място. Ако са пропуснали да заснемат изясняването на отношенията много са сбъркали тези, които са снимали.