Ванга предсказала победата на Обама

Още преди 18 години тя казва, че 44-тият американски президент щял да е и последният
10 ное 2008 14:27,
96
Ванга предсказала победата на Обама
Снимка: БГНЕС

"Ванга предсказа избирането на Обама: Америка ще рухне". Под това заглавие в днешния брой турският вестник "Миллиет" пише, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица предрича как промяната ще донесе нещастия на света.

Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-тият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза, ще избухне конфликт между северните и южните щати, ще се намеси и Индонезия и всичко това ще предизвика Трета световна война, в която за първи път ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията.

Приведени са и свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница "Курск", терористичните удари срещу кулите близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин.

Сходна статия е поместена и във вестник "Ватан", който посочва, че приживе Ванга работела за българската държава срещу заплата. Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Ванга, често е наричана българска пророчица заради приписваната й̀ способност да вижда съдбата на всеки човек, който я посещава.

Някои хора вярват, че тя притежавала дарбата да предсказва бъдещето, да посещава духом различни места и да говори с цветя.

Тя е родена на 11 януари 1911 година в град Струмица, Република Македония. Баба Ванга почина на 11 август 1996 година в Петрич.

На 12-годишна възраст загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която бива грабната от силния вятър и по-късно, след дълго търсене, е открита затрупана с камъни и пръст в една нива.

От 1925 г. живее в дом за слепи, където прекарва три години. След смъртта на втората си майка Ванга се прибира вкъщи, за да се грижи за по-малките си братя и сестри. Твърди се, че помогнала на баща си да намери овца, открадната от стадото, което той пасял, като точно описала двора, в който била скрита.

Ванга казала, че била видяла всичко насън. Става известна през годините на Втората световна война. Отчаяни хора, загубили връзка с близките си, отивали при Ванга с надеждата да ги успокои или да им каже къде се намират лобните им места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хора, как такива като Ванга се разждат все в Б-я и Русия. Защо сред милиони повече от нас, в Щатите например, няма такива хора.
57
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
само да напомня че и в корана се споменава за имаето Обама
56
1
 
0
 
! Отговори
запознат преди 15 години
Веднага се намериха знаещи, които категорично отрекоха връзката между Ванга и Бог... което доказва колко са негравотни вярващите в България. В Библията има доста пророци, които са правили предсказания. Ванга наистина познаваше. Не винаги, но познаваше. Друг въпрос е, че това на нея й беше дарба, която тя превърна в привилегия.
55
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
36, пречи, мой човек. В ускорителя липсват няколко милиарда тона маса за черна дупка. Затова пък такава може да се образува от *** мозъци...
54
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ste pulni kukovci!!!6to ne komentirate kakvi gi ple6ti pravitelstvoto i da se namesite tam kadeto mojete.vreli-nekipeli bra6toleveniq na murzeli i psevdoumnici!
53
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тя не говори грамотно.Индонезия тогава няма да я има,и не само щатите ще се цепят,а бомбата е вулкан и рухнали технологии.
52
1
 
0
 
! Отговори
Vlady преди 15 години
Колко се радвам, че такива като теб 39 рано или късно си го намират, много се радвам! И бъди малко толерантен, всички ни бие живота, но не всички изкарваме пошлата си ярост жърху другите!!!
51
1
 
0
 
! Отговори
jen преди 15 години
номер 36, много интересно изказване, доста прозорливо. :)))
50
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...да ми гледате и на ръка?!? още неква простотия да измислите, няма ли?
49
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Заплачете сега че Америка щяла да мре. Аз си имам родина България и ме боли курягата за САЩ. И курбан ще и направя даже , взел съм и месо и вино.
48
1
 
0
 
! Отговори
do orion преди 15 години
Моето предсказание е , че след 21.12.2012 година ще бъде поредният работен ден , който по нищо няма да се отличава от предишните ... :)
47
1
 
0
 
! Отговори
Loves2drive преди 15 години
Откога Ванга е светица? И кой я обяви за такава? Щото църквата няма и няма и да има нищо общо с човек, който не е имал нищо общо с Бога!
46
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ИСКА ИМ СЕ НА ТУРЦИТЕ, КАТО ЗАГРЯХА, ЧЕ ИЗТЪРВАТ ЕС-ТО!
45
1
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Едва ли се намират такива, но виждам, че се намира един велик мошенник..http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%90 %D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB_%D0%90%D0%BF% D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2
44
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като на всяка империя и на САЩ идва Краят. Империите се разрушават отвътре.
43
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това са глупости, а и първите атомни бомби са пуснати през август 1945 над Япония.
42
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За някои хора или правителства явно е много удобно някой като Ванга да е предрекъл това,от което те имат интерес,пък ако ще и война да е.
41
1
 
0
 
! Отговори
Тихомир преди 15 години
до номер 39 и други подобни индивиди, Ванга е светица и гордост за България, винаги е познавала, а друг е въпросът като се спекулира с името и и се публикуват всякакви предсказания. И още нещо вразумете се защото всичко се вижда от горе.
40
1
 
0
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Острите думи дремят в тъпите уши.
39
1
 
0
 
! Отговори
Дедо Вангьо преди 15 години
България ке се опраи когато измрат и последните , които вярват на пророчествата на кукундрела баба ванга