Московчанки полудяха по турците

През изминалата година в руската столица са били регистрирани почти 12 хиляди брака с чужденци
6 фев 2009 17:50,
132
Московчанки полудяха по турците
Снимка: Булфото

През изминалата година в Москва са били регистрирани почти 12 хиляди брака с чужденци, по-голямата част от тях турски граждани.

Това съобщи в интервю за агенция Интерфакс началникът на управлението за гражданска регистрация в Москва Ирина Муравьова.

"През 2008 година сме регистрирали 11984 смесени брака. Това е с около 800 брака по-малко, отколкото през 2007 г.", каза тя.

По думите й първо място сред чуждите страни, с гражданите на които в руската столица се сключват най-много бракове, вече трета поред година заема Турция.

След това следва Германия, САЩ, Израел и Великобритания.

"Сред страните от ОНД палмата на първенството държи Украйна, втора позиция си разделят Армения, Молдова, Узбекистан и Азербайджан", уточни Муравьова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ami dnes v reisa pri svobodni mesta dve dami edna sled druga sednaha pri nay-gnusnia ***...jenite ni sa turbobokluci,ne sam ruskinite-za sajalenie
51
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Рускините много се различават от българкити,както по външен вид така и по психология.С рускините по-морето и не само там може да си изкараш перфектно,наистина има интелигентни,умни и с обноски,но за жени не стават това трябва да го разбере всеки.Рускинята е най-невярната жена, и не са само за един мъж.Не казвам че не стават за семейство,могат да бъдат и много отговорни,но всеки взел си за жена рускиня трявба да знае че му изневирява.Ако някой иска да си вземе рускиня която да му слага постоянно рога,неко си вземе,на някои пък може и да не им пука.Да ви кажа че в Русия има много националности,които носят с рускеи паспорти.Бях се запознал с едно момиче на морето,направи ми впечатление че е много сериозно.То пък се оказа чеченка от Грозни,канеше ме там ,но аз не отидох.
50
0
 
1
 
! Отговори
вальо преди 15 години
ние българите сме с голямо самочувствие като, ама като слушам лафовете по време на разпивките май е по добре да се поснижим,защото на приказки и на пиене сме царе, но като галантни мъже сме общо взето гола вода.може би защото и ние се изчанчихме като западняците.Преди 25 години в ГДР правих джумбуш,разбирай вихрен секс с три готини от всякъде руси хубавици и с две от тях още сме си приятели и сега казват че вече бг манерите не са такива каквито са били.не те а дъщерите им които от майките си мислят че сме супер ама не...като гледам младото поколение какъв *** с 10% изклучение е... че всичко което пишат за турци,араби разни ит.н.май е точно така за съжаление
49
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Вие не разбрахте ли че това е естествен подбор в природата. Оцелява не този с най-големия к.., а този който може да защити потомството и да осигури закрила на поколението!Това го пиша специално за тоз дето се хвали че бил много надарен! Кой му пука за твойта надареност, когато ще тичаш по всяка фуста!
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е *** къде ще ходят
47
0
 
0
 
! Отговори
st. преди 15 години
kato gi e..t kakto triabva taka shte e.
46
0
 
0
 
! Отговори
ФЕС преди 15 години
ето пак злоба и яд ? до кога.. ще е така ?
45
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака ! Не ми ги хвалете ни булките ,ни младоженците ! Отдавна имат име по света и никой не ги ще за семейни партньори. Известни жрици и фанатици ! Да се женят ,добре ,че са се насочили едни за други ! Все пак Русия за живеене е по добре от Турция ! Турчагите мафиоти плащат яко за фиктивни бракове по света .Изглежда евтино им излиза и това !
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe turcite sa mn 4isti4ki i pravqt hubav seks :)
43
1
 
0
 
! Отговори
6tastlivka преди 15 години
izob6to ne se 4udete.ako sravnim majete ot Bg i turciq predimstvoto e na stranata na vtorite.znam go ot li4en opit.otnasqt se dosta po laskavo ilubveovilno sas saprugite si.vsi4ki izmislici koito se nosqt za na4ina na jivot v turskite semeystva sa intriga na zlojelateli.saprugat mi dori ne spomena 4e trqbva da si smenqm vqrata.ostavi izbora na men.6tastliva sam sas nego.pojelavam i na drugite jeni sa6toto.
42
1
 
0
 
! Отговори
Iordan преди 15 години
Мога да кажа че съм много надарен даже повече от нормалното.И отначало всички жени с които съм излизал са много отворени ама като са с мене им идва множко.:ДТака ча ако има някоя незадоволена да пише!
41
0
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
ооо ... от нашите по - големи сметкаджийки няма. българките са най - продажни!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
рязаното си е рязано!!!
39
0
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 15 години
Искам да направя един комплимент на рускините:Ако трябва да избирам между секс кукла и рускиня - след краткоколебание бих избрал рускинята...
38
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За сведение на тези които плюят - средната заплата в Москва е - 1 000 долара на месец (за 2007 г.)"Lipman of the Carnegie Center estimates that the average wage in Moscow is about $1,000 a month. "
37
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не мисля че 12 000 брака с чужденци са много в град като Москва с население - 10 470 318 души . Ако се сметнат браковете с чужденци на българките - ще излязат доста повече, при това населението на България е с 2 милиона по малко от това на Москва.
36
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ами то гладен стои ли се в Москва. Всичко което може, бяга от чумавия кораб където му видят очите.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да оплюват могат само комплексирани и немощни мъже,истинският мъж умее да цени женската красота и да уважава чувствата и. лека вечер на всички,а аз отивам по любов.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a nie poludqhme zaradi dps....
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Хич не ме учудва... Акос те ходили в Мармарис или Анталия, щяхте да се убедите! Руските девочки търсят колкото се може по-черен и мазен турчин там... А и те не им прощават. Шегувахме се с приятели, че даже са отишли братушките, т.е. сестрьонките на секстуризъм там. Добре, че съм по-тъмна, та не ме бъркаха с рускиня... Иначе няма отърване, но те това си и търсят де...