Московчанки полудяха по турците

През изминалата година в руската столица са били регистрирани почти 12 хиляди брака с чужденци
6 фев 2009 17:50,
132
Московчанки полудяха по турците
Снимка: Булфото

През изминалата година в Москва са били регистрирани почти 12 хиляди брака с чужденци, по-голямата част от тях турски граждани.

Това съобщи в интервю за агенция Интерфакс началникът на управлението за гражданска регистрация в Москва Ирина Муравьова.

"През 2008 година сме регистрирали 11984 смесени брака. Това е с около 800 брака по-малко, отколкото през 2007 г.", каза тя.

По думите й първо място сред чуждите страни, с гражданите на които в руската столица се сключват най-много бракове, вече трета поред година заема Турция.

След това следва Германия, САЩ, Израел и Великобритания.

"Сред страните от ОНД палмата на първенството държи Украйна, втора позиция си разделят Армения, Молдова, Узбекистан и Азербайджан", уточни Муравьова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
1
 
! Отговори
sasa преди 15 години
Kato turcite nyama koi da laska po dobre evropa
31
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
32 на челото ли пишеш че това е рускиня или на нейното дупе. да не би само руски говори,както повече от бивши республики. аз пак познавам българки които се *** на пет редици за кутия цигари. но тук не въпрос да се обиждаме,защото истинските мъже знаят че не всички жени еднакви. и само най *** *** ще тръгне да се хвали как и кого е шибал,щом един мъж ***,то и намира подобаващи се.
30
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
в европа обрязват момченца от разни страни и то от предимно най богатите и интелигентните. сред тях и Англия и Русия.най грамотните вие да не сте се намирате в училище че да подчертавате грешки на другите,а свои не забелязвате.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
шоуто започна! кой ще плюе по далеч?
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не се излагай ти,24 с тази си глупост"24. - 19:04 - . . .От: АнонименАве умници, щом браковете са в Москва, значи туркините се женят.Нямате грам мозък тръгвате да коментирате."Писали са в статията,че московчанки се женят за тия тия и най-много за турци. :)))
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"През изминалата година в Москва са били регистрирани почти 12 хиляди брака C чужденци, по-голямата част от тях турски граждани".К азано е "с чужденци", а не "между чужденци" или "на чужденци".
26
0
 
0
 
! Отговори
Bubole4ka4ka преди 15 години
Abe tva 4e sa pisali "moskov4anki" ne e zadaljitelno da sa ruskini..ami ako sa turkini kvo praim?
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ха-Ха, честно казано виждал съм много свестни турци в чужбина(те не са като миризливите *** с големи кореми във влаковете за Силистренско), но все си мисля, че нормален човек няма да вземе руска к... . Но като се обичат младите да се оженят!
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
19 да аз съм жена и просто падам по добър секс,а за пари не бих го правила никога,защото тогава се губи тръпката и емоция. ако харесвам един мъж,което е съвсем естествено,аз не му гледам паспорта и *** или не,защото в европа не само турци ги обрязват с цел хигиена, а не това което вие мислите. а аз много държа на перфектна чистота във всичко и в отношенията преди всичко.
23
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аве умници, щом браковете са в Москва, значи туркините се женят.Нямате грам мозък тръгвате да коментирате.
22
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Едно време мамашките им си забърсваха съпрузи измежду нашите турци и *** дървосекачи в Коми, защото пиеха и биеха два пъти по-малко от родните им мужици.
21
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Каква любов,какви 5 лева.:)))))Руските "***" са започнали да се "тракат" с турците,нищо,че те за разлика от българите,не учат руски:))))Ще отмине и турското им...иго:))
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Колко са 10 000 брака на фона на 10 милионна Москва ? Само дето заглавието е гръмко.
19
0
 
2
 
! Отговори
she преди 15 години
ама сте едни...жените си падат по парите бе,другото не е толкова важно.
18
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
и ще ви кажа още нещо - КОИ СТЕ ВИЕ? щом има любов и искат да се оженят стига с тези расови предразсъдъци всички сме равни на земята и бели и черни и жълти.... като толкова лоши рускини,що бе толкова ги искат и се женят за тях,цифрата горе май не е никак малка. завист скъпи мои и комплекси,я погледнете в кой век живеете или вие все още в пещерно време карате.
17
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Вярно е тва, дето рускините си падат по турци! Лично съм го чувал от тях! Сигурно щото беличките харесват *** и черни за тва :-)
16
2
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
кой кого ще претопи? Руснаците турците или турците руснаците. Май досега никой не е успял да претопи руснаците. Турците да си налягат парцалите и да учат руски език :)
15
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
нали това пише в статия "Сред страните от ОНД палмата на първенството държи Украйна, втора позиция си разделят Армения, Молдова, Узбекистан и Азербайджан", уточни Муравьова.къде видяхте да пише рускиня. ох злобата вие безгранична,едно време рускини се омъжваха за българи,но тогавашните българи бяха свестни мъже и живеят добре до ден днешен с жени рускини,имат прекрасни семейства и децата им всички порядъчни и възпитани,плюс красиви. а сега само чекеджии се останаха,затова и вземат истински мъже от други държави,защото умеят да уважават женат до себе си и да се грижат за семействата си. а за в леглото нямат равни чужденци,по точно турци,ненаситни и любовен народ с кейф да ги обичаш!
14
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Хахаха А,а верно ли руските шафрантии се отказали да залъгват българи? Защото преди години българите бяха на тяхната мушка.Нека минават на *** карабини :)))))
13
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 15 години
du**ta, rugai komshu maitap da stava :))