Погребват Джако на 7 юли, Деби си иска децата

11 000 билета за поклонението ще бъдат раздадени безплатно
3 юли 2009 11:06,
123
Погребват Джако на 7 юли, Деби си иска децата
Снимка: БГНЕС

Семейството на Майкъл Джексън потвърди, че ще бъде проведена паметна служба в "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис, предаде АФП.

11 000 билета за службата ще бъдат раздадени безплатно, съобщи фирма за връзки с обществеността, представяща семейството.

Поклонението ще се проведе във вторник от 10 часа (7 часа българско време) и е организирана от AEG.

Залата побира 20 000 души.

По-рано беше съобщено, че Краля на попа ще бъде погребан в неделя.

Междувременно в интервю за телевизионната компания Ен Би Си бившата съпруга на Майкъл – Деби Роу, заяви, че възнамерява да се бори за попечителство над 2-те си деца.

Още по темата
26 юни 2009 01:56
318
Телевизията съобщи, че Роу е готова да се подложи на всякакви тестове, включително ДНК, за да докаже, че тя е биологичната майка на Принц Майкъл, на 12 години, и Парис, на 11.

Деби Роу бе омъжена за Джако три години – от 1996-1999 г.

Според телевизионния канал Роу също щяла да се опита да издейства ограничителна заповед, с която да държи бащата на Майкъл, Джо Джексън, далеч от децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
МРЪСЕН НЕГЪР преди 14 години
Ама ***, така пише в уикипедия. не може да ме учиш че *** било расистко. расистко е да ти кажа че *** са *** и безмозъчни същества, чието предназначение е само да забавляват белият човек. Няма учени *** щото са *** и прости и т.н ТОВА е расизъм, не че е лъжа
62
0
 
0
 
! Отговори
88 преди 14 години
до : СветлаНе си спомням някъде из постовете си да съм хулила MJ! Моля ви се, четете внимателно!
61
0
 
0
 
! Отговори
88 преди 14 години
Абе хора, нали хлапето си е признало, че всичо е било скалъпено, за да измъкнат няой лев от звездата. Успяха. После се опитаха други хитреци, ама нъц, тоя път нещата стигнаха до съд и обвиненията им паднаха в канала. Утре ще подам иск срещу теб, че си ме изнасили, тъй както не те познавам, това прави ли те изнасилвач? Сестра ти е ***, върви обяснявай после, че нямаш сестра. Чешете си езиците само, щото ви е забавно да хулите.
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Наиситна беше велик. Никой не го оспорва, ама беше и педофил
59
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
абе умнико..прочети сериозна литература,ок?*** или негроиден...две различни понятия...и не ми говори в мъжки род,сухар такъв!!!ти май само ходиш по форумите,за да дразниш хората..F U
58
0
 
0
 
! Отговори
Светла преди 14 години
Хей 88,Анонимен,МРЪСЕН *** и всички други като вас-демонстрирате висша форма на човешка злоба и простотия.Кои сте вие,че да съдите Майкъл Джексън???Той беше ВЕЛИК и ВЕЛИК ще си остане.А вие сте жалки ***,гнусни червеи.За щастие хората,които го обичат и ценят са много повече от такива нещастници като вас.Що не се скриете някъде грозеняци скапани!!!!
57
0
 
0
 
! Отговори
МРЪСЕН НЕГЪР преди 14 години
За кви расистки мотиви ми говориш бе нещастнико.Терминът *** се използва, за да се идентифицира лице, което генетично принадлежи към един от африканските етноси, първоначално развили се в субсаханиална Африка, поради което и тази територия е била наричана а в художествената литература все още бива наричана черна Африка.
56
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
обоснови се ,пич....чети по последни данни какво е станало..той просто е искал да има мир над душата му,човек с детски мозък,а не педофил....все едно дъщеря ми като кани приятелки в нас и има изкривено мислене..дааааааааа..ама не!
55
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
Ама ти май си водиш монолог сам със себе си..интересно...дали и ти не си изкуфял тогава?
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
еми доказвам ти. щом е невинен защо е дал 20 милиона на бащата. кво повече искаш
53
0
 
0
 
! Отговори
МРЪСЕН НЕГЪР преди 14 години
И аз мисля като теб, само дето се изразявам малко по грубо
52
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
ама докажи че е бил такъв и да те видим?Имаш ли неоспорвани факти или да те оборя по бързия начин относно живота на този човек..защото аз мога...но хайде да те видим теб?токова си инфантилен,че думи нямам...дори и думата "***" е с расистки мотиви..и на това може да се научиш някой ден..ама да,иначе ти черна музика не слушаш...
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТОчно така. Прав си. ТОй невинния защо даде тия 20 млн. В крайна сметка бащата лесно може да го преглътни. Все пак на сина му е духал не кой да е а краля на попа. Те хората за без пари си надуват. Нито са го слагали на сина му, нито сина му е надувал. Просто педофиал Джаксън е олигавил опиканото червейче на сина му, което удоволствие струва на *** 20 милиона.
50
0
 
0
 
! Отговори
Васко преди 14 години
Никой от нас не може да докаже каквото и да било. Всеки си има неговите впечатления и мнение. Аз смятам, че си е напълно нормален, е, освен че е ненормално добър в музикалната сфера и в отношението си към целия свят. Единственият му проблем според мен е че имаше разни комплекси, които му повлияха доста на здравето, а дори и за тях не мога да съм на 100% сигурен.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Човече, прав си. Някои ги кефи да лижат педофилски ***-тяхна си работа. Беше велик изпълнител, но неуспял като човек-мое мнение, никого не ангажирам с него.
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
РАЗКАРАЙ СЕ ТИ БЕ *** !!! КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА ЛОВИ ПЪТЯ
47
0
 
0
 
! Отговори
VenRus 2008 преди 14 години
Номер 37, не е унизително да докажеш, че си прав, унизителен е пътя, който трябва да изминеш, докато го докажеш. Още повече, ако си звезда с величината на Майкъл. Как си представяш ти години и години процес, с всичката му там шумотевица, камери, злоба и безпочвени обвинения отвсякъде? Аз лично не смятам, че бих могла да се подложа на нещо такова. Пък и, както каза някой по-долу, ако детето наистина е било насилвано, родителите му защо искат пари и се съгласиха на извънсъдебно споразумение? Ти на тяхно място не би ли искал виновника да е в затвора? Нещо не ми се вързва цялата история...
46
0
 
0
 
! Отговори
Стига вече преди 14 години
Чета коментарите тук и не мога да повярвам на злобата и простотията,която се излива върху Майкъл.Нямате ли поне какпка срам и уважение към паметта на един мъртъв човек?Що за *** сте?Оставете го най-накрая на мира,оставете го да почива в мир.Няма начин човек с такова добро сърце,който дари 350 000 долара за благотворителност и то най-вече за нещастните и болни деца по света да е педофил.Толкова ли сте *** и ограничени,че да не можете да го проумеете.Повръща ми се от злобни *** като вас!!!
45
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
а ти си *** зад монитора,дето си мисли,че разбира от живота на по-великите от него..ами да...то простотията до там води!
44
0
 
0
 
! Отговори
ифф преди 14 години
чети....просто чети...."Нямах намерение да лъжа и да разруша репутацията на Майкъл Джексън, но баща ми поиска да излъжа. Вече не мога да кажа на Майкъл колко съжалявам и никога няма да си простя", разкайва се Джордан, който през 1993 г. беше на 13 години.Неговите обвинения предизвикаха скандал, който опетни репутацията на Джако до края на живота му."За първи път вече не мога да понасям тази лъжа. Майкъл Джексън не ми е направил нищо, всичко това бяха лъжи на баща ми, който вече не искаше да бъде беден", допълва Чандлър.Заведеното срещу певеца дело завърши, след като Джексън се съгласи да плати на семейството на Джордан Чандлър 22 милиона долара.В откъси от аудиозапис бащата на Джордан заявява:"Ако планът ми се изпълни, ще спечеля много. Нямам какво да губя, ще получа всичко, което желая и те ще бъдат разорени завинаги".