Американец размаза 29 телевизора с бухалка

Друг разби 50-инчова плазма. Търсел си неприятности
12 фев 2010 07:30,
59
Американец размаза 29 телевизора с бухалка
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Мъж разби с бейзболна бухалка 29 работещи телевизора на стойност $22 хил. в магазина Wal-Mart в предградие на Атланта, САЩ.

Оръжието на престъплението той задигнал от секцията за спортни стоки в същия магазин, съобщи CBSAtlanta.

Според полицията разгромът в отделението за телевизори в местния универсален магазин е извършен от 23-годишния Уесли Стрелис. Той бил арестуван на място и обвинен в 29 причинявания на вреда на чужда собственост. Причината за поведението му още не е установена.

При друг инцидент в Минесота 40-годишният Джордж Озорния разбил с бухалка 50-инчов плазмен телевизор Panasonic за 1229 долара. И той като Уесли Стрелис взел бухалката от спортния щанд на магазина. Пред служител на търговския обект Озорния казал, че си „търси неприятности”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти поне не се занимаваш да носиш МНОГО лесно чупливи бутилки водка, или пък стекове с бира, дето като паднат и се получава много хубава гледка!!Виждал ли си бирено езеро, ха ха!!!
37
0
 
5
 
! Отговори
Dream on преди 14 години
Американската мечта в дейсвие.
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не им завиждайте на американците. Там скоро ще се превърне в истински концлагер. На американците им е подшушнато да бягат към Европа, но да избягват Англия. Просто, защото и там ще се превърне в концлагер.
35
2
 
6
 
! Отговори
ТТ преди 14 години
И пак ще кажа ... писна ми от новини от америка ... изобщо не ме интересува какво става там ... както каза батето в едно интервю ... абе ква държава е тва америка ... тва е един хотел ... и макар че постоянно е на градус ... е много точен
34
0
 
2
 
! Отговори
ТТ преди 14 години
ако беше използвал кратуната си щеше не 29 ами 129 телевизора да разбие
33
0
 
1
 
! Отговори
za hoho преди 14 години
е за кво седиш там? куц ли си, сакат ли си, бавноразвиващ ли си? щом си съгласен да те мачкат - ше те мачкат. щом си съгласен да е и без пари - още по-добре за тях. докато има работници, навити на всякакви гнусни условия, условията ще си останат гнусни.
32
0
 
14
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
като си търси неприятности да дойде в столипиново и да каже смърт на ромите
31
0
 
6
 
! Отговори
hoho преди 14 години
пич, аз работя в техномаркет и само аз си знам какво ми се налага да правя за да остана на работа по 11 часа на ден съм и консултант и работника в склад и чистачка,заплатата е твърда, без допълнително поощряване за продажби, така че преди да нападаш консултантите там се замисли за заплащане, условия на работа и подобни неща. А по темата нищо чудно типа просто да е бил работник на фирмата и да изтрещял от гнусното работно време и постоянните изисквания
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
50 инчова плазма за 1600 лева... Звучи като оферта :)
29
0
 
12
 
! Отговори
ГМО преди 14 години
Рупал е много ГМ царевица и е изтрещел, това ще стане и с нас ако почнем и ние да тупаме такава царевица
28
3
 
2
 
! Отговори
ty154 преди 14 години
i kakvo imash protiv geyovete? shte pokazvash kolko golqm muj si s buhalka v ruka da mlati hora? leee...kolko geroysko!
27
0
 
3
 
! Отговори
Владимир преди 14 години
Тея двамата са се наговорили :)
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Причината за поведението му е ясна, какво има да се установява- изтрещял е :))
25
1
 
7
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Айде, написаха пак нещо за Америка и се почна колко са *** и колко са зле (на последното се хиля особено много). А никой не вижда по нашите улици какви скици скитат, говорят си сами, държат се меко казано странно. Те не са виновни, да не дава Господ. Но не си мислете, че у нас няма също толкова много луди.
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ще приложа тоя метод в местния Техномаркет , че много гейове има там
23
0
 
23
 
! Отговори
00-00 преди 14 години
ТОЗИ АМЕРИКАНЕЦ ДА ВЛЕЗЕ В БГ. ПАРЛАМЕНТА. МНОГО РАБОТА ЩЕ ИМА ,КАК СЕ РАЗБИВАТ 240 КУХИ ***. НЕ В ЗАТВОР, А ПАМЕТНИК ЩЕ МУ ИЗДИГНЕМ
22
2
 
4
 
! Отговори
;,; преди 14 години
До yashinaki : Това е вярно , че се правим на най великия народ на света и това е така защото не виждаме повече от носа си. А задавайте си въпроса защо се появават *** навсякаъде по света. Отговорът е много елементарен. Докато светът лежи в ПОКВАРАТА на ГРЕХОВНОСТТА си с отхвърлянето на Бога и следването на РЕЛИГИОЗНОСТТА и ръководството на СВЕТОВНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ВОДАЧИ които са пропити вече дори и в костите на всеки един индивид по земята ще се появят и *** сред нормално мислещите хора.
21
1
 
0
 
! Отговори
do19 преди 14 години
az samo tova iskam da sprem da se mislim za nai velikite v sveta i izvan nego bulgarite no ne vijdam razvitie po vaprosa naprotiv..
20
0
 
7
 
! Отговори
с. преди 14 години
Най-великия народ на света сме таратанци!Кое ни е наред!?Улиците и пътищата ни са дупка до дупка!Потънали сме в мръсотия и мизерия!Стандарта ни на живот е отчайващ!А в същото време имаме прекрасна страна!И море и планини и древна култура!Хората от нищо правят нещо!А ние сме *** всичко!Което не ни пречи да говорим че тия били такива,ония онакива и тн!Такива,онакива ама са по-добре от нас!Факт!
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Егаси пича... браво на него!!