Американец размаза 29 телевизора с бухалка

Друг разби 50-инчова плазма. Търсел си неприятности
12 фев 2010 07:30,
59
Американец размаза 29 телевизора с бухалка
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Мъж разби с бейзболна бухалка 29 работещи телевизора на стойност $22 хил. в магазина Wal-Mart в предградие на Атланта, САЩ.

Оръжието на престъплението той задигнал от секцията за спортни стоки в същия магазин, съобщи CBSAtlanta.

Според полицията разгромът в отделението за телевизори в местния универсален магазин е извършен от 23-годишния Уесли Стрелис. Той бил арестуван на място и обвинен в 29 причинявания на вреда на чужда собственост. Причината за поведението му още не е установена.

При друг инцидент в Минесота 40-годишният Джордж Озорния разбил с бухалка 50-инчов плазмен телевизор Panasonic за 1229 долара. И той като Уесли Стрелис взел бухалката от спортния щанд на магазина. Пред служител на търговския обект Озорния казал, че си „търси неприятности”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
8
 
! Отговори
yashinaki преди 14 години
Така е, много е лесно да се съди за цяла нация по шепа ***. Все едно тук в България всеки ти се усмихва и ти мисли доброто. За всеки има място под слънцето, а за нас ще е по-добре да спрем да се правим на най великия народ на света :)
17
0
 
6
 
! Отговори
с. преди 14 години
Ами всъщност американците не говорят само за секс,пари и автомобили!Но дори и така да беше,пак е двеста пъти по-добре да се говори за това,а не за парно,хамстери,ЧЕЗ и така нататък!Просто защото за нормалните хора това е просто незначителна подробност!А не лайтмотив в живота,както е в България!И да ти кажа ухилените *** си имат чудна държава за разлика от нас отворените българи!Нали се сещаш!
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако беше ги разбил с глава , щях да го призная , с бухалка всеки може
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Varg1 е известен като Шуменският Шундек.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
баце , не бъркай Щатите с България. Меко казано смешно е да ги сравняваш
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Profesor Devedjiev ...!?
12
6
 
12
 
! Отговори
Деведжиев преди 14 години
Спокойно бе, хора! Скоро и тук ще е така... И ние ще станем държава населена с ухилени ***, умеещи да говорят само за секс, пари и автомобили, също като в Щатите.Нали искахме демокрация, ето я! Само дето, почти никой не знаеше какво, всъщност, значи тази думичка...
11
4
 
3
 
! Отговори
komentor преди 14 години
aaaaa super!!! smurt na televiziqta!!! towa e mega PROmivkata... ne gledam tv ot dale4nata 99-ta godina i se 4uvstvam pove4e ot prekrasno. sledwashtata stupka da spra i interneta :D hahaha
10
0
 
3
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Озорния бая го е озорила простотията...
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тия *** кравари са напълно побъркани , "търсел си неприятности" баси и *** ***.Немат никакъв мозък да чупят техника по такъв начин , ***.Те и преди си бяха побъркани но сега от тая криза откачиха напълно.
8
2
 
27
 
! Отговори
с. преди 14 години
То само плазмите да са!Предлагам на всички да се поинтересувате колко струва в белите държави чифт Ливайс!Колко струва да говориш по телефона!Колко струва да пазаруваш в супермаркета и така нататък!При доходи далеч пред българските!Клатенето в България е повсеместно и здраво!Жалка държава!
7
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това го напиши в другата тема - където всички плюете Турция и пишете колко ''велики '' сте българите
6
9
 
12
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
Пичове
5
2
 
48
 
! Отговори
Йацек преди 14 години
50-инчова плазма за 1229$...т.е. за 1720 лв...Някъде да сте виждали в България Панасоник на такива цени?Справка - 42 инчов Панасоник в Технополис - 3999 лв..Те са държава, а ние - ***, чалгари, мутри, престъпници и Алексей Петров / малка разлика/.Да ти е..а и държавата...
4
4
 
11
 
! Отговори
Карло преди 14 години
поне си е направил кефа човека
3
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това ни чака и нас. Демократично ще откачат хората и никой никъде не ги прибира защото няма пари. Социализма поне събираше откачалките да не са на улицата, въпреки че ни втълпяват колко сме били бедни и нещастни тогава. Те са ни разказвали какви ще станем като премахмнем онзи строй. Всичките заведения за психично болни изчезнаха и те си ходят на воля.
2
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Спрете да ни пишете все за американците. Ние не се ли виждаме до каква деградация сме стигнали. Чалгари прости.
1
4
 
19
 
! Отговори
todoreste преди 14 години
откачена работа.Човекът си търсил неприятности.Явно има хора без работа. Просто нямам думи.......