КНДР: Дори Земята да е на парчета, ние искаме ядрено оръжие

Северна Корея отказва икономическа помощ
20 фев 2010 08:20,
373
КНДР: Дори Земята да е на парчета, ние искаме ядрено оръжие
Снимка: БГНЕС

Северна Корея обяви, че няма никакви намерения да се отказва от ядрената си програма, дори в замяна на икономическа помощ.

Не друг, а САЩ носят цялата отговорност за ядрения проблем на Корейския полуостров – пише в официално съобщение на властите в Северна Корея, разпространено от Централната телеграфна агенция.

КНДР никога няма да се откаже от своята ядрена програма, дори Земята да стане на парчета, докато враждебната политика на САЩ по отношение на страната не бъде прекратена, пише в официалното съобщение.

И още: "Време е тези, които говорят за икономически и финансови компенсации в замяна на демонтирането на нашите ядрени оръжия, да се откажат от бляновете си".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това се казва държава с достойнство!!!!!!Без ядреното си оръжие ги чакаше същото както в Ирак и Афганистан и Виетнам и ядрените бомби в Япония, мн са си прави хората.Америка гледа да окупира целия свят и неговите ресурси, Япония и Южна Корея отдавна са им пионки, за Европа да не говоря
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти кога си ходил да им видиш улиците ?
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кви топки !?Глави имат дебели бетонни комуниостически кратуни.Толкова дебели че мозъка им е колкото хапче аспирин.
18
7
 
9
 
! Отговори
ДДД преди 14 години
АМИ ТИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ МИСЛИШ ЧЕ СИ В МНОГО ПО БОГАТА ДЪРЖАВА ТАМ УЛИЦИТЕ ИМ СА АСВАЛТИРАНИ НЯМА ДУПКИ И ПРЕДСТАВАТА ТИ ЗА ГЛАД Я ВЗЕМИ ИЗЛЕЗ ОТ ЧЕРУПКАТА СИ ,СЪЩИТЕ ГЛУПОСТИ И ЗА КИТАЙ СЕ ПИШЕХА ПРЕДИ ГОДИНИ И В ЕДИН МОМЕНТ КИТАЙ ИМА НАЙ-РАЗВИТАТА ИКОНОМИКА В СВЕТА НЕ ПИШЕТЕ ЗОМБИРАНИ ГЛУПОСТИ ОТ ПОРЪЧКОВИ МЕДИИ И ЖУРНАЛИСТИ АМИ ЗАПОЧНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ...
17
3
 
7
 
! Отговори
Мр.Бийн преди 14 години
Че не бива да се действа несериозно по отношение на ядерни оръжия - не бива. Но пък едва ли тези хора в С.Корея си играят на двора с Уран 237 или Плутоний, вас пак и на тях им е ясно какво означава употребата на този вид оръжие. Но пък си мисля, че за разлика от нас - цивилизованата "европейска" държава, ония имат яки топки и си защитават и интересите и нац.сигурност и ако щете самочуствието. Айде сега ми кажете - ние колко пъти скочихме така с/у прищевките на Русия или САЩ !?
16
5
 
0
 
! Отговори
Госпожица Ужас преди 14 години
ако искате да говорим по темата в радио ЕРА, свържете се с нас на era.a-bg.net Ако обичате да чувате истината, отделете няколко минути и разгледайте сайта. :)
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Трябва да се борим за мира, а не срещу войната!Много добре казано.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тия са направо зомбирани А хората в КНДР тънат в глад и мизерия
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мисля че е време НАТО и Русия да ударят Северна Корея и веднъж за винаги да я освободят от малоумната шайка на семейство Ир. Сигурен съм че Корейците ще ги посрещнат като освободители. И без това по границата на Северна корея бъка от тунели ,през които всяка година хиляди северно корейци бягат в Южна Корея. Хиляди обаче не успяват и биват убити от граничните постове на северна корея. А сега и това, ще разпарчетосват планетата ,това е показателно за уродливоста на правителството на КНДР.
12
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
САЩ се чуди кого да обере! Тези данни са подадени не от друг, а от американска медия, ще стане като със Садам Хюсеин, да не може да каже как стават далаверите. Айде американците по караваните и да пускат FOX
11
2
 
19
 
! Отговори
юя преди 14 години
Комунизмът винаги е раждал чудовища - Ленин, Сталин, Ким Ир Сен, Мао, всички други "бащици" ..., нашите чудовищенца, корейските и всички други подобни зверове. По логиката, трябва да се борим да победи противоположността им, а не да вървим срещу злото. Ако ги забранят, ще станат герои, а и ще се "размножат". Лошото е, че съществуват такива военизирани общества, между които е и САЩ. Някак трябва да има се налее ум да спрат с войните. Трябва да се борим за мира, а не срещу войната!
10
2
 
2
 
! Отговори
jls преди 14 години
A,moje li v kraina smetka IRAN da plati i na Amerika i na tiq Jaltite ,poneje RUSIQ e sas tqh.
9
6
 
16
 
! Отговори
кравар преди 14 години
ми предлагам като толкова искат да им изпратим ядрено оръжие с американски самолети от голяма височина "социална помощ".А?
8
0
 
25
 
! Отговори
мейс преди 14 години
тия не могат да бъдат купени. и кво прайм ся?
7
1
 
19
 
! Отговори
кравар преди 14 години
само волен ше ги опрай теа.......
6
6
 
6
 
! Отговори
Petar Georgiev преди 14 години
Minaloto pokazva,che vsqka IMPERIQ ima svoqt krai.Egipet,Rim,CCCP,sega mai e red na Amerika.No ot cqlata rabota,shte stradame samo nie a otgovornite shte sa prekriti dobre.Tova e to,DA GO DU...T BEDNITE:)))
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
пишман комунисти
4
0
 
9
 
! Отговори
кравар преди 14 години
тоа филм сме го гледали....
3
5
 
26
 
! Отговори
:) преди 14 години
"куку", "Ахил", "ПИСНА МИ", и останалите червени ***, хайде! Тръгвайте моите деца ненормални, приготвил съм ви по един билет и хайде файрум към КНДР. Любимият ви комунизъм ви зове. Там няма такава диктатура, както тук при Бойко Борисов.
2
6
 
23
 
! Отговори
Луд с тесла преди 14 години
Егати свирепите павиани са тези ...