КНДР: Дори Земята да е на парчета, ние искаме ядрено оръжие

Северна Корея отказва икономическа помощ
20 фев 2010 08:20,
373
КНДР: Дори Земята да е на парчета, ние искаме ядрено оръжие
Снимка: БГНЕС

Северна Корея обяви, че няма никакви намерения да се отказва от ядрената си програма, дори в замяна на икономическа помощ.

Не друг, а САЩ носят цялата отговорност за ядрения проблем на Корейския полуостров – пише в официално съобщение на властите в Северна Корея, разпространено от Централната телеграфна агенция.

КНДР никога няма да се откаже от своята ядрена програма, дори Земята да стане на парчета, докато враждебната политика на САЩ по отношение на страната не бъде прекратена, пише в официалното съобщение.

И още: "Време е тези, които говорят за икономически и финансови компенсации в замяна на демонтирането на нашите ядрени оръжия, да се откажат от бляновете си".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
3
 
3
 
! Отговори
Roni преди 14 години
Аз пък бях на 28 и смятам че беше АД-АД-АД-АД-АД. Опиши ми ти райското - аз ще ти опиша Ада , въпреки че той си има име - Социализъм . НИКОГА ПОВЕЧЕ
240
2
 
1
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
И на мен ще ми хареса. Затова подкрепям военния контингент на САЩ докато Иракския суверинитет се стабилизира, превъзмогне единствените очевидни противници на американското присъствие - фундаменталистите. Когато това се случи, което струва ми се не е толкова далече САЩ трябва да напуснат.
239
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 14 години
До Анонимен 265Я пак - не са изравнили нищо със земята. От бомбардировачите валчт теменужки, а ракетите им са с карамфилови бойни глави. Как да няма лечение без болка - ако имаш трън в петата (Саддам), нужно ли е да режеш целия крак до кръста, за да го извадиш. или ще ми кажеш, че с парите, които хвърлиха не можеха да го пречукат тоя *** 50000 пъти ли?
238
1
 
1
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
властта
237
1
 
2
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
"На тебе ще ти харесва ли онези с коите бомби да вземат властта в Ирак?"============================================- Ще ми хареса когато иракчаните вземат бластта в Ирак.
236
1
 
2
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
На тебе ще ти харесва ли онези с коите бомби да вземат властта в Ирак?
235
1
 
0
 
! Отговори
Владо преди 14 години
До ВанкоИ за да съм обективен, трябва да ти кажа, че почти нищо не знам за Корейската война, не съм се интересувал, така, че не мога да я коментирам.
234
1
 
2
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
Митко, има милиони сайтове по темата, е сега може и онези можеш да посетиш на брадатите дето взривяват пазари. Като наречеш едно нещо глупост, то не става автоматически такова. Колкото и да ти е странно вече 2 пъти има демократични избори в Ирак(парламентарни), има и местни, все под наблюдение на хиляди международни наблюдатели, които печелят все шиити (които впрочем заради проблема с Иран, не са най-удобните са САЩ). Така че може и да ти е странно но е истина.
233
2
 
4
 
! Отговори
abc преди 14 години
През 1990г. бях на 20г. НЕ КАЗВАМ ЧЕ през комунизма беше хубаво, НО в сравнение със сегашната демокрация беше РАЙ-РАЙ-РАЙ-РАЙ-РАЙ
232
1
 
2
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
Ако се изтеглят нацяло американците от Ирак ( в което се съмнявам) - веднага ще падне "демократично" избраното марионетно правителство там. То и сега не липсват големи атентати с коли бомби в столицата Багдад, а какво ли ще стане ако се изтеглят нацяло американците...
231
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Недей така . САЩ никого не са изравнявали със земята . Говоря за днешни дни . През ВСВ Германия и Япония - да , ама за тях каквото повикало - такова се обадило .И да - смятам че Ирак сега е по -добре отколкото пр Саддам . Лечение без болка няма
230
2
 
1
 
! Отговори
Владо преди 14 години
До ВанкоИ да вземем да питаме 100000-та хиляди цивилни жертви в Ирак при кой им е било по-добре. Сега могат съвсем демократично да се вдигнат от гроба, да си съберат крайниците и да ходят да гласуват. Приятелю, при някои етноси диктатурата е единствената приложима форма на управление към момента. Кои са демократичните арабски държави, че не се сещам?
229
1
 
0
 
! Отговори
ALLIGATOR преди 14 години
по твойта логика тогава защо ли пък на американците не вземе да им хареса турски режим тук и да ни изтрепят и да направят Доганска република а , ко ще кажеш за това , някой ден ще трябва да си платят за всичката демокрация която насаждат , интересни са ви коментарите но са глупави особено на защитниците на американските терористи ,нищо от военна гледна точка , пълно със спам и плямпане , смешници
228
0
 
2
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
Има обективни обстоятелства, които не могат да се отрекат. Нужно е по-дълбоко познаване на нещата, за да се премахне плитката пропагандна заблуда, която е заслепила мнозина. Аз те питам за добро или за зло бяха американците в Южна Корея в началото на 50-те? Нали, за да има нормален спор трябва да стъпваме на някакви установени истини, не сме от друга планета или различни видове бозайници все пак.
227
1
 
2
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
"Не смяташ ли, че след като за първи път от десетилетия има нормални демократични избори в Ирак, свобода на словото, печата, някаква форма на демокрация е по-добре от режима, който наложи САДДАМ?"======================================- Що за глупости си написал? И в Ирак и в Афганистан има марионетни правителства поставени от САЩ и под командването на САЩ! В Афганистан американците сложиха едно тяхно *** за президент - Хамид Карзай - и на 2 пъти правиха цирк с "демократични" избори - и познай кой печели все "изборите" там на 2 пъти - Хамид Карзай :-)
226
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 14 години
До ВанкоТова и аз искам да кажа - с права са, ама никой не им ги дава. Да им помогнат и на тях американците. И значи избитите кюрди от турците са демократично избити, а жертвите на Саддам не? Нещо не включвам.
225
0
 
0
 
! Отговори
Ian Smith преди 14 години
Благодаря за добрите думи. И аз споделям твоите виждания
224
2
 
2
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
Не смяташ ли, че след като за първи път от десетилетия има нормални демократични избори в Ирак, свобода на словото, печата, някаква форма на демокрация е по-добре от режима, който наложи САДДАМ?Разликата между Турция и Ирак на Саддам е огромна. И дума не може да става за такъв тип етническо прочистване. 20% от населението на Турция са кюрди.И в крайна сметка може и да са се "пльоснали" ама са хора с права.
223
1
 
1
 
! Отговори
Владо преди 14 години
А за ООН - това си е щатска марионетка. Горещи кестени винаги по-лесно се вадят с чужди ръце. Та и ние сме се изтипосали там, барабар Петко с мъжете.И какво пазиме - маковите полета или българските интереси?
222
0
 
2
 
! Отговори
abc преди 14 години
до:DeDe Ееее голям лъжец си.Ти не си излизал от апартамента сигурно от 2-3 месеца, ако не е *** да ходи на работа ще умреш от глад