КНДР: Дори Земята да е на парчета, ние искаме ядрено оръжие

Северна Корея отказва икономическа помощ
20 фев 2010 08:20,
373
КНДР: Дори Земята да е на парчета, ние искаме ядрено оръжие
Снимка: БГНЕС

Северна Корея обяви, че няма никакви намерения да се отказва от ядрената си програма, дори в замяна на икономическа помощ.

Не друг, а САЩ носят цялата отговорност за ядрения проблем на Корейския полуостров – пише в официално съобщение на властите в Северна Корея, разпространено от Централната телеграфна агенция.

КНДР никога няма да се откаже от своята ядрена програма, дори Земята да стане на парчета, докато враждебната политика на САЩ по отношение на страната не бъде прекратена, пише в официалното съобщение.

И още: "Време е тези, които говорят за икономически и финансови компенсации в замяна на демонтирането на нашите ядрени оръжия, да се откажат от бляновете си".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
1
 
1
 
! Отговори
Владо преди 14 години
Ванко, пич съгласен съм с много от нещата които казваш, ама обясни ми защо така ревностно защитаваш тая милитаристична американска политика, която явно защитава собствените си интереси и хич не я е еня всъщност дали в Ирак ще има демокрация, диктатура или феодален строй. Най-им е удобна анархията, която създадоха и поддържат - ем си харчат оръжията и наливат във военната промишленост, ем крадат петрол като за световното.
260
1
 
2
 
! Отговори
abc преди 14 години
до:Ian Smith Имам един приятел който е професионален бандит- и един му разправям еее братле преди си беше по хубаво имаше работа, хората имаха пари -по добре да беше останал комунизъма.А той ми отговаря, ако беше останал комунизъма щяхме да сме по затворите. това му бяха думите!
259
0
 
2
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
Тц, тц америка е мислила само злото на света а? Като гледам как са загробили Япония например, която е била окупирана 5 години след войната. Толкова са я загробили "мръсните" американци, че видите ли станала 2-а икономическа сила в света. Само да не се прехвърлим на Западна Европа - направо американците са ги 'загробили" с тоя план Маршал. Замислете се малко преди да повтаряте кухи пропаганди.
258
0
 
1
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
Тая неизбухнала заблудена ракета в Горна Баня я изкарахте като ядрено нападение! На китайците им удариха цяло посолство не се оплакват толкова.
257
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Темата е за северна Корея уважаеми форумци ! Що се отнася до Ирак, никога няма да бъде американски, само да сме живи и здрави , ще видим. Америка за мен лично не е мислила доброто на света, просто си преследва интересите и ползите. Това е страната на парите , Федерелния резерв , Световната банка и световната криза. Винаги ще иска да е доминираща сила и световен жандарм.
256
1
 
1
 
! Отговори
Владо преди 14 години
До АзЧе преди единствената разлика е, че нямаше безработица. мога да те перефразирам така: нямаше производство, нямаше безработица , за сметка на натрупване на външен дълг - забогатяването на една много малка част от народа - те тия са си същите и преди и сега.
255
0
 
2
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
Точно така избирателно беше. Кажи ми коя друга арабска държава е водила толкова агресивни войни с толкова много жертви през последните 50 години - няма. И тук трябва да се впише и войната срещу собствения народ, която касапина Саддам води няколко десетилетия.
254
0
 
1
 
! Отговори
Roni преди 14 години
Прехвърли се ти . За теб може да е ад - за мен не е
253
0
 
2
 
! Отговори
Владо преди 14 години
До Ян СмитВалят я, една даже преваля в Горна Баня навремето. Чат пат преваляват и в детски градини и в болници. Наистина ли мислиш, че тая война беше необходима за благопто на иракския народ или обслужва нечий други интереси?Ванко, не защитавам никакви фундаменталисти, ама тогава войната за демократизация трябваше да се води срещу всички арабски държави и да се свалят режимите навсякъде. Малко избирателно става
252
2
 
3
 
! Отговори
Ian Smith преди 14 години
Аз съм набор 62 . Ако искаш вярвай , ако искаш не . България в момента не е това което искам , но е хиляди пъти по - добре от преди 1989 . Бачкам , изкарвам пари и ЗНАМ че ще вървим напред .Няма смисъл да спорим за социализма - никога няма да се върне .Но си отговори защо рухна
251
2
 
3
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
Ами бягай в Северна Корея. Може и в Куба. Ще гледаш телевизия по 2 часа дневно, все речи на Вожда заедно с целия квартал.
250
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Сега е по-голям ад - няма производство, и има огромна безработица която непрекъснато се увеличава, за сметка на забогатяването на една много малка част от народа.
249
1
 
2
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
Не смяташ ли че огромната част от убийствата в Ирак са извършени от откачените фундаменталисти, които избиват мирно население? Ти явно тях защитаваш.
248
1
 
2
 
! Отговори
Ian Smith преди 14 години
От бомбардировачите валят високоточни бомби и ракети . Поразените цели са са предимно военни . Има и грешни попадения в цивилни обекти , за които всички скърбим , но при война за съжаление са неизбежни . По никакъв начин не може да се говри за изравняване със земята . Покажи ми смнимка на изравнен град в ИракНямаше смисъл Саддам да бъде пречукан защото моментално щеше да го замести Саддам N 2
247
2
 
4
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Да живее КНДР!Те са истински!
246
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Abe niama li koi da gi izchisti tia komuniagi!
245
1
 
1
 
! Отговори
Владо преди 14 години
Ей, почитателите на "Божествена комедия" Roni и abc, а се прехвърлете в някоя друга статия. Или си стиснете ръцете, че и преди и сега все е ад,ад,ад
244
1
 
1
 
! Отговори
Ванко преди 14 години
Трябва да различаваш пропагандата от истината. Може да ти помогне.
243
2
 
2
 
! Отговори
abc преди 14 години
до:Roni Аз пък си мисля, че си бил на 8г.Мога да ти опиша ада това е българия в момента.
242
2
 
3
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
Ванко - ти да не си някой от служилите в контингентите в Ирак или Афганистан, че разсъждаваш като типичен - промит от американската пропаганда мозък?