Жени предизвикали взривовете в московското метро?

По неофициална информация са открити части от телата на атентаторки
29 мар 2010 12:12,
95

Снимка: БГНЕС

Руски следователи са намерили части от тела на жени, за които се предполага, че са на атентаторите-самоубийци, съобщи Интерфакс.

„На станция „Парк на културата” е откриха част от тяло на млада жена”, съобщил източник от оперативно-следствената група, работеща на мястото на експлозиите в московското метро.

Той смята, че най-вероятно става въпрос за жена-атентатор.

На станция „Лубянка” са открити части от тялото на по-възрастна жена, за която също се предполага, че е задействала взривно устройство.

Още по темата

Към момента няма официално потвърждение на тази информация.

По данни на министерство на извънредните ситуации загиналите са 35 души, а ранените са 73.

Рано сутринта в понеделник на станция „Лубянка“ на московското метро избухна взрив. Друга експлозия имаше на станция "Парк на културата".

С разследването на взривовете се зае руският главен прокурор. Според досегашната информация терористите са се самовзривили с по 2 килограма тротил, прикрепени към телата им.

В българското посолство няма информация за българи, пострадали при атентатите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
31
 
! Отговори
Христос преди 14 години
Идиотска религия. Горе щели да имат богатство, пари и девици. Идиотска простотия. С природната простотия много трудно можеш да се бориш. Затова ги карат да зубрят корана като "просвещение". Нещастен свят. Лошото е, че не можем да изолираме нормалните от анормалните ***.
5
9
 
15
 
! Отговори
kuku преди 14 години
това да е едно на ум за нашите управници един такътв взрив през лятото и с туризма ни свършва... не случаино испания италия сега и холандия се прибират от АВГАНИСТАН а ние пращаме още войски
4
7
 
10
 
! Отговори
bg преди 14 години
taka-taka, kojto ubiva 6te byde ubit ...
3
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Някъде бях чела, че това били вдовици на чеченци убити от руснаците. Не в случая, а по принцип жените-терористки действащи в Русия. Били готови на всичко за да си отмъстят. Най-вероятно и сега ще се окаже подобна история.
2
10
 
30
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 14 години
ТОВА ЧЕЧЕНЦИ, АЗЕРИ, ДАГЕСТАНЦИ, ОСЕТИНЦИ, АБХАЗЦИ И ЦЯЛАТА ТАЯ *** СЪВСЕМ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА С ЕДНА АТОМНА БОМБА.
1
8
 
51
 
! Отговори
минаващ преди 14 години
Мръсни мисюлмански *** !!! Дано да се пържете в ада за винаги !!!