Адвокатка устрои кървавата баня в Германия

41-годишната жена първо убила бившия си партньор и сина им
20 сеп 2010 11:56,
33

Снимка: БГНЕС

Жената, която уби трима и рани тежко още няколко души при безразборна стрелба в германския град Льорах, е била 41-годишна адвокатка.

Към момента разследващите нямат версия за мотива на жената, която предизвика кървава баня в неделя вечерта, въоръжена с малокалибрен пистолет и нож.

Тя първо убила бившия си партньор и петгодишния им син в кооперация в центъра на Льорах. Там тя предизвикала експлозия със запалителна течност, съобщава полицията. На мястото е била намерена метална кутия.

Експлозията била толкова силна, че е избила стената. Според показанията на съседите пред полицията жената е била 41-годишна адвокатка и не е живеела при мъжа и детето.

След като се чул взрив „червенокоса жена с тъмен панталон“ избягала, зареждайки пистолет, разказват съседите. Експлозията предизвикала пожар в кооперацията – много от живеещите в нея са приети в болница заради обгазяване.

Жената избягала в близката болница, където убила един болногледач и ранила още двама души.

Още по темата

Според очевидци тя отишла директно в гинекологичното отделение на първия етаж, където пробола с нож болногледача и ранила един полицай. След това била застреляна от полицията.

Всичко – от експлозията до последния изстрел, продължило 40 минути.

Провинция Баден-Вюртемберг, в която се намира Льорах, беше разтърсена преди година и половина от друг случай на безразборна стрелба – Тим К. тогава уби 15 души и себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: германия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
26 Анонимен преди 13 години
ти още двеста години ли трябва да ходиш да пускаш бюлетини по избори, докато ти просветне, че с избори само се узаконява блеззаконието да се пълнят гушите на едни и същи. в различни боички за по-сполучливо будалкане на овцете, които никога не са обременени с памет да запомнят предишните гранд лъжи и не могат да се чатнат за повторенията. от избори на избори все същото сценарио. щото избраниците преливат от акъл, а пък "електоратът" съвсем, та затова и сценариото няма кой и защо да го променя.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да пратим цецо да вкара нещата в ред
30
1
 
1
 
! Отговори
reket преди 13 години
християнски фундаменталист
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Започни от себе си.Моля те!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
tatuni преди 13 години
napalno e pravilno tova koeto kazva6.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
E vidqxte li 4e i Terminal 2 ne e sigyren
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Май забравяш или може би незнаеш за цензурата тук :) ...наивно от твоя страна.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Населението е ужасно озлобено понеже: 1) отвсякъде бива заливано от простотия; 2) държано е гладно, без много перспективи за нормални доходи; 3) всички негови надежди се изпаряват с всеки нов избран отбор от политици;
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
в последно време много често и на мене ми се иска да взема една пушка и да стрелям,стрелям стрелям
23
0
 
12
 
! Отговори
Interesno преди 13 години
Струват ми се доста интересни коментарите в българската интернет преса. Такова нещо не съм виждал досега на друго място.... Може да се направи доста лесно извод, че населението е ужасно озлобено.
22
4
 
1
 
! Отговори
edin od vsichki преди 13 години
erix maria remark,e dal tochno opredelenie za taja nacia''nacia na schizofrenici,edri industrialci.i t.n
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Карат VW, а не Шкода!Пък и Шкода е към VW, все тая.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз не мога да се светна, що сте седнали да бистрите германия, като тук ежедневно се случват подобни неща - на фона на ежегодишните такива в германия.Излиза че сме 365 пъти по-зле от тях и почнахме да ги учим вече как и какво.Ти си изпери насраните *** първо и не дей да учиш германец как да пръцка.*** осраната аудитория тука.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
15-ти , а нима сме управлявани от Българи през последните 20 години ? Айде моля ти се недей...
18
2
 
4
 
! Отговори
! преди 13 години
НЕ са прави, тя е още жива! Това е агент Солт!
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей така някой като си повярва и като тръгне из *** махала .. ама не с малокалибрен пистолет и нож, ами с картченицата.. мечтии..
16
2
 
5
 
! Отговори
222 преди 13 години
Кво се заядохте с църквата - нещо не разбрах ? А от коментарите съм сигурен ,че никой от коментиращите не е залегнал малко по-сериозно върху нашата си християнска религия . И то не като да клъвнеш тук там и да се правиш на всезнайко после -а да живееш по тоя начин. Отговорността за себе си е единстеното нещо -което пряко ни засяга . За другото не се горещете толкова -вижте себе си първо.
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лошото при нас българите е, че сме много горделиви и ***.За нас по важно е да ни управлява българин дето краде, граби, убива и т.н., ама да е българин.Тоя национализъм и тая омраза към другите ще ни докара нищо друго освен гибел, рано или късно!Нека се обединим за един по стойностен свят, свят където всички да сме братя независимо от религиите и цвета на кожата!Всички сме от една майка и един баща!
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чудя се на хората които са поставили минуси на номер 6-ти. Чудя се, що за хора са това, за които фактите са без значение. Или са много прости, или са по фанатизирани дори от мюсулмански молла...
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Религиите са като морфина, трябва д се използват само в екстремни моменти. Несъм мюсулманин, но се замислям, дали случайно Мохамед е последния от пророците...и както изглежда най-силният...явно хората сме го закършили много яко..