Без коледно парти в Бъкингамския дворец

Персоналът няма да танцува с кралицата заради кризата
Обновена: 14 окт 2010 16:38 | 14 окт 2010 16:38,
15
Без коледно парти в Бъкингамския дворец
Снимка: БГНЕС

Кралица Елизабет II отмени планираното коледно парти в Бъкингамския дворец, предаде Ройтерс.

Тя е решила, че ще е неуместно да се празнува, докато обикновените британци са затегнали коланите в тежките икономически времена.

По време на партито, за което плаща лично кралицата и обикновено се състои веднъж на две години, кралските особи свободно се смесват с персонала.

Кралското домакинство смята, че би било неподходящо събитието да се състои, докато британците рязко са орязали разходите си, и е необходимо да се демонстрира сдържаност.

"Кралицата е напълно наясно с трудните икономически обстоятелства, пред които е изправена страната", каза говорител на двореца.

Вестник "Сън" твърди, че коледното празненство, планирано за 13 декември, струва 50 хиляди британски лири. Поканени били 1200 гости.

Партито се отменя за първи път в историята, споделя пред изданието анонимен служител.

"Всички сме съкрушени, тъй като това е една великолепна нощ, когато всеки се отпуска и шампанското се лее като вода. Тогава е нормално да видиш кралицата да танцува с придворен слуга или принц Филип във вихъра на валса с камериерка", споделя източникът пред "Сън". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: партиперсонал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
четвъртък преди 13 години
Не вярвам това да се случи наистина ----По-скоро май е някаква заблуда във връзка с терористичните заплахи /няма лощо-всеки търси начин да се спасява/
11
0
 
4
 
! Отговори
Така се прави... преди 13 години
PR-ра на кралицата е добър...
10
0
 
2
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Кралският двор,да не....унива.Каня всички на коледно парти в Кривунделово.За целта,всички кривунделци ги пращам в Бъкингам,да не се....моткат междукралските....особи и терена да е....чист.Аз най...вероятно,също ще бъда вЛондон,докато се върне кралицата;за да не се почувства нейното интелектуално.....отсъствие.
9
0
 
9
 
! Отговори
Румен Кашилски преди 13 години
,,плаща лично кралицата,, Плаща лично ама друг път.Ай това лицемерие си го дръжте на острова.Тя сигурно ги е заработила тези пари нали?
8
1
 
4
 
! Отговори
до патриота No 4 преди 13 години
Докато се подигравате ,че кралицата отменя партита,до тогава ще гледаме гладни през витрината как вежди рашидов плюска прасе с илия павлов на банкет.Помните ли това филмче? Е , така ще е патриоте! Затова Англия е държава ,а ние? Затова децата ни бягат в Англия ,тук останаха само ***, а ние остроумничим.
7
0
 
9
 
! Отговори
bla bla преди 13 години
Номер 6, не са закъсали кралското семейство и то никак даже. Просто има самосъзнание.
6
1
 
3
 
! Отговори
Cashmaster преди 13 години
Абе явно и кралския двор са закъсали за кешовица :))))
5
0
 
3
 
! Отговори
sisi преди 13 години
bednata liz se stqgai na kolana si...zalko e!!!
4
7
 
7
 
! Отговори
патриот преди 13 години
евтин публисити стънт ,сигурно ще набива пържоли и луканка ,като невидяла нейната мама дърта!
3
3
 
11
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
"По време на партито, за което плаща лично кралицата и обикновено се състои веднъж на две години, кралските особи свободно се смесват с персонала. "И после откъде се пръквали толкова неизвестни наследници....
2
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да се срине този дворец и там да се построи джамия.
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много съпричастно към народа! Евала на Кралицата! :))) А нашите тука управници, не ги е еня. Сигурно са почнали вече с резервациите и плановете за Коледно-Новогодишните празници ... нейде в чужбина, а защо не и на някой топъл остров .... Пффуууу .... Представям си как посрещат НГ по бански и с коктейлчета в кокосов орех ......................