Разбиха мрежа за детска порнография

Международната мрежа се е простирала в 45 страни
Обновена: 7 май 2011 08:17 | 7 май 2011 08:13,
97
Разбиха мрежа за детска порнография
Снимка: архив МВР

Британската полиция разби международна интернет мрежа за детска порнография, простираща се в 45 страни, съобщи Ройтерс.

Полицията в Линкълншър е разкрила сайт, представян като новинарски, който предлагал снимки на деца на над 1300 предполагаеми педофили.

132 деца са поставени под защита в резултат на разследването.

В петък четирима души са се признали за виновни по обвинения, свързани с притежание и разпространение на порнографски снимки на деца.

Сървърите на сайта, с памет равностойна на 3,2 милиона флопи диска, са базирани в британското селце Мартин Дейлс.

Около 5,5 милиона снимки и близо 6000 филма са описани от иззетите до момента материали.

До момента е установено местоположението на 211 заподозрени педофили, а на 85 души са повдигнати обвинения.

От местната полиция определиха разследването като безпрецедентно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
10
 
14
 
! Отговори
Honorik преди 12 години
Доживотен затвор за педофилите!
73
9
 
8
 
! Отговори
БГ Депутат Праваджия преди 12 години
Че ко толкова. Па ние даваме на ромите да си купуват деца булки зарад правата на човека. Пазим културните им особенности. Не бива така да се подхожда към хора спазващи културните си традиции като правят порно с деца. Това е дискриминация. Ама да ми дойдете вие лоши уж моралисти и ще видите.
72
1
 
5
 
! Отговори
мим преди 12 години
до58 от55 агресия не е това,което пиша,а това което е причинил този *** на детето.а това което аз пиша е нищо в сравнение което ще се случи в деиствителност ако *** попадне в ръцете на маиката.
71
0
 
7
 
! Отговори
ГОЦЕ преди 12 години
Бива ли такава гнусна инсинуация просто бях сложил няколко фотоса на млади архари ?
70
7
 
4
 
! Отговори
xexexe преди 12 години
предполагаеми педофили..... ми те всички дето имат деца трябва да са педофили като имат снимки на децата си като малки и голи....примерно на по няколко месеца, на година-две-три на плажа.... това с предполагаеми ме притеснява...то ще излезе че всички са преступници,педофили и т.н. само депутатите,съдиите,полицаите и прокурорите ли са света вода ненапита а? :) мишоци с мишоци само ни занимават с глупости-разбили мрежа педофили... смех
69
14
 
5
 
! Отговори
Владо Кузов преди 12 години
Бе нема лошо да го разработиш по- отрано младото кьорпенце :)
68
3
 
10
 
! Отговори
;) преди 12 години
НЯМА КОМЕНТАРИ :(Я СЛОЖЕТЕ САМО ЕДНО ЗАГЛАВИЕ "БОЙКО БОРИСОВ" - БЕЗ КАКЪВТО И ДА БИЛО ТЕКСТ И ВИЖТЕ КАКВО СЕ КАЗВА КОМЕНТАРИ.;)
67
4
 
8
 
! Отговори
U_RA преди 12 години
Значи, драги ми мравкарски мравки, ако случайно все още ВАШАТА природна интелигентност не ви е ПОДСКАЗАЛА, защо, примерно, в България братята *** не си плащат тока и го консумират на гърба на българския данъкоплатец и полицаите биват пребивани в ромските гета без последствия, то може би ТОВА, може би ще помогне! Връзка между братата СЕМити и братята '*** от река Синд'. Всъщност, кое ги обединява?- ОБЕДИНЯВА ГИ ЖАЖДАТА ЗА МЕСО И КРЪВ. Това е подтиквано от факта, че ПОДСЪЗНАТЕЛНО удволетворятват НАГИТЕ, останали от Едемската райска МАТЕРИАЛНА градина. Нагите искат плодовитост и смъртност.(символа на хексаграмата) Това е кармичния закон в матрицата, детерминирана ОТ КРИШНА, към деградация. Така, че гетата на тези ***, евреи и *** по Европа а и сред Индо-европейските народи, е обяснима. Тука уточнявам факта, че *** не са индоевропейци, а- СЕМИТИ. А семитите са извънкастовите на Арйаните(индоеврпейците"агартяните" или: слугите на змийските царе(ану-нага) 1) "***" иде от ТУК! И Тук И Тук! И Тук!;2) "Gypsy" иде от Egypt;3) "Ро-мануш"(Ману/ш на санскритски и *** е "Човек") от Трансилваниия, място за заточение на робите в Римската империя;4) *** от 'Сингар', река "Синг", както са наричали р. Инд персите;5) Или просто: ИСТИНСКОТО ИМЕ "ЧАНД-АЛА" на санскр. извънкастовите или: " племена изхвърлени от ЧандРа", богът на Луната във ВЕДАическата държава; ; 6) Нага - клан ( един е този на йудеите) Sri Nagar(&Kashmir), където Исус Назарянина е бил....Сива(Шива)=Кала=Кхала=(Баал/Ваал)Хала=Ала=Хара=Ара=Ал=Ел=Ил.....Закон на Ману, третият едикт /Авадана Шастра I/, който се отнася за "мръсните зеленчуци", определя лука и чесъна за единствена храна на чандала, позовавайки се на писанието, че не им се разрешават житни растения и плодове, съдържащи в себе си семена. При това на чандала се забранява употребата на огън и вода за приготвянето им. Същият едикт постановява, че чандала нямат право да черпят вода от реките, изворите и езерата, а само от блатните ръкави и следите в калта, оставени от животинските копита. Било им е забранено да перат дрехите си и да се мият, защото определената за тях вода е можела да се използва само за утоляване на жаждата. И накрая, на жените от кастата на ратаите шудра е било забранено да акушират жените чандала, а на последните - да си помагат една на друга при раждане. Резултатите от тази санитарна дейност не закъснели смъртоносни епидемии, жестоки полови болести. Самият Ману казва: Чандала са плод на лош брак, на кръвосмешение и престъпление. За облекло чандала могат да използват само дрипите на умрелите, за съдове употребяват строшени глинени гърнета, а за накити старо желязо. На богослуженията били длъжни да боготворят злите духове и без почивка да странстват от място на място. Забранено им е било да пишат от ляво на дясно, както и да използват за писане дясната си ръка тази ръка и изобщо движението от ляво на дясно са били добродетели, запазени за благородните.
66
25
 
9
 
! Отговори
Ромлянин преди 12 години
Яд ви е че ние ромите сме потентни ,правим любоев и имаме много деца ,нали?!? Защото при педерастко -дрогирания ви етнос няма как да се случи май..... Любов,любов трябва ,а не омраза ...
65
0
 
17
 
! Отговори
До 61 преди 12 години
Ти говориш за нещо съвсем друго - ромео-жулиетски истории; те нямат нищо общо с *** дивотии. Откакто свят светува, момичетата и момчетата още в пубертета се сещат за любов. В по-ново време,през последните векове, вече се счита за нередно хората да правят секс и да създават семейства, преди да са станали пълнолетни - просто защото животът много се промени, изисква се по-дълго време за учение и обучение в сферата на професии, чрез които впоследствие човек ще издържа себе си и семейството си
64
2
 
4
 
! Отговори
KASTRIRAN преди 12 години
TOVA 4E SAM KASTRIRAN NE MI PRE4I DA SI MU6KAM STVOLA TUK TAME,SLED 10-15 MINUTI SE IZPLUVAM I VIKAM 4E SAM SVAR6IL....
63
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В този "обективен" сайт се трият всякакви критични коментари срещу вожда-слънце на РБ!!!Това се казва гласност и демокрация!
62
8
 
6
 
! Отговори
Лех Валенса преди 12 години
Поолша е християнска,европейска страна ,а вие сте *** ,азиатска...нема как да стане...
61
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е Браво! Педофили и терористи колкото и да ги трепят и мачкат, толкова ще съм по доволен.
60
4
 
12
 
! Отговори
С един куршум - два преди 12 години
заека.След като в Полша кастрират педофилите, защо това не се прави и у нас? По този начин ще се реши до голяма степен и друга група от сериозни проблеми /онези проблеми, дето ги създава един определен етнос/.
59
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишев би се провикнал ,ПОЛИЦЕЙЩИНА
58
1
 
7
 
! Отговори
фф преди 12 години
Айде пак ще се намерят хора, които ще кажат само в България се случват такива неща. Разберете, че престъпността, далаверите и всичко останало е измислено първо на запад и след това идва в останалия свят.
57
3
 
14
 
! Отговори
К О Г А ????? преди 12 години
К О Г А !!!!! Кога ГДБОП найстина ще свали най-сетне тоя педофилски сайт,прокламиращ безнаказаност за педофилите, от достъп поне на български език. Само се хвалят, никаква превенция не правят.Сайтът си стои на адрес ccc.domaindlx/boylovehitbg/index.htm , а сигналите до тая официална страница cybercrime.bg/bg не дават резултат.ПП. не ми трийте коментара, ами изпратете сигнал с адреса на сайта на антимафиотите. Ако някой знае как се сезира прокуратурата да им пише и на тях
56
1
 
3
 
! Отговори
Anonymous преди 12 години
3,2 милиона флопи диска :D
55
2
 
2
 
! Отговори
Мадлийн Олбрайт преди 12 години
Станишев и Путин са организатори на мрежата,това е ясно....