Рускиня почина от фалшив алкохол в Турция

Други шестима руснаци са в крайно тежко състояние
30 май 2011 15:11, Елка Василева
58
Рускиня почина от фалшив алкохол в Турция
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Руска туристка почина в турския курорт Бодрум от отравяне с фалшив алкохол, а още шестима руски граждани са в реанимация в крайно тежко състояние, съобщиха за РИА Новости от генералното консулство на Русия в Анталия.

Турска компания организирала през нощта срещу 27 май плаване с яхта за група от 70 руски туристи. На 28 и 29 май туристите започнали да се оплакват от загуба на съзнание, повръщане.

На всички, потърсили медицинска помощ, е поставена диагноза отравяне с некачествен алкохол, съобщиха от генералното консулство.

Въпреки действията на лекарите през изминалия ден рязко се е влошило състоянието на седем души. Лекарите не успели да спасят живота на 28-годишната Мария Шаляпина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
3
 
! Отговори
статистика преди 12 години
руснаците умират от алкохол българите пък умират от глад коя смърт е по лека ?
53
1
 
4
 
! Отговори
статистика преди 12 години
руснаците умират от алкохол българите пък умират от глад коя смърт е по лека ?
52
2
 
2
 
! Отговори
Кольо Пияндето преди 12 години
*** майката, рускините явно вече не са като едно време....
51
0
 
2
 
! Отговори
White Rabbit преди 12 години
Ще кажа само (без задни мисли) : КАКВА ИРОНИЯ !!! При положение , че знаем руснаците как си пийват...
50
2
 
3
 
! Отговори
ева преди 12 години
Няколко години подред почивам в Турция и всеки път се изумявам от количеството алкохол,което изпиват руските туристи,особенно като са настанени на база "ол инклузив".А за яденето дане говорим-в продължение на една седмица очите ни събираше една има-няма 45килограмова рускиня,която поглъщаше количество храна,което би се опънало и на Демис Русос в най-добрите му години....та нищо чудно и проблемът да си е в руснаците....
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 42 еми да искат да кажат че турците и *** в България са ***.тоя чеха да ходи да се прегледа много мрази явно Руснаците явно а знаеш кой е дал езика на Русия .ти от коя държава си не си българин за мен всички в България са Българи освен предателите.мен не ме интересува какво мисли някой за България важното е да оцелем в този скапан свят .
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
който не се гордее че Българин е *** и необразован .аз ще ви кажа какво е Българина смел красив интелегентен природно готов да оцелее в всякакви условия изобритателен и хитър .недостатъци егоизъм и предателство .но всички хора са еднакви но не всички нации са способни като нашата и затова сме оцеляли и затова имаме това крсиво кътче България.турция беше синоним на менте сега е също синоним на менте но има напредакима качествени стоки и питиета .
47
2
 
2
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
не оплюваме никой кадзваме си мнението и истината а че другите народи се обиждат си е техен проблем .мен ме обижда това което са правили те на България .Българите плюем с право защо не сме *** природно интелегентни сме бог ни дава сила да оцелем с толкова много душмани.плюем политици плюем съседи дето мъчат да првят мръсотии .око да виде ръка да пипне вяра само в бог историята учи .дай боже войни да няма ам тая планета е пренесилена вече хрна и водата е пред свършване.
46
1
 
6
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Че и българите имат с какво да се хвалят бе , селянин ! Я виж каква хубава природа имат ,това малко ли е?! Нямали с какво да се хвалят българите хм !
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, които нямат с какво да се хвалят, могат само да оплюват както правят българите.
44
2
 
3
 
! Отговори
до 45 преди 12 години
А българите са света вода ненапита. Ти не виждаш по далече от носа си. Не турците а българите са нация без морал и ценностна система.
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
най хубавия фолклор е Българския и Гръцкия по света нашите фолклори правят впечетление от балканите.сръбския и румънския си приличат не ми харесва сърбите най много са крали от скоро взееха да крадат и от шопите .за македония кво да кажа жалка гледка крали и се *** целия фолклор ни го избиха на сръбско.а сърбите толкова гнусно ни изпалняват фолклора че .отидете в *** махала и ще видите пък турско арабски фолклор.
42
1
 
3
 
! Отговори
Lindi преди 12 години
41 Ти си много тъпо и манипулативно ***. Аз ще ти кажа каква е картинката ти ако искаш го обясни с факта, че живеят в България - не ми пука. Сутерьори, работнички, крадци и измамници са 90% *** и турци, туй че от долините потурчените се правят на българи никой не го интересува и нищо не променя. Вие сте генетично с увреден материал, ценности и манталитет./
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и така нашите *** да си изпалняват техните хубави песни а не турските маанета *** си пеят хубаво и свирят хубаво бъдете с България не се турчейте .те турците нямат па хубава музика от вас .
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 40 нашата музика е българския фолклор -катерино моме излел делио хайдутин .чалгата е смесица от балканите копие не бългаска музика .а *** е най близка до турската музика в българия може би имат общи деди не знам с бългаските ***.като отида в турция подредена хубава държава нищо против и като чуя музиката и маанетата се сещам за нашите *** .турците колкото и да искат да станат бели не могат ако ще и с сто рускини да сключат брак.не случайно в народните песни се пее бела съм юначе
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо България и българите ги изобразяват като "тоалетна" и "черни гарги" ????????
38
6
 
5
 
! Отговори
до 38 преди 12 години
Ако България и българите ги нямаше не само Балканите, а цяла Европа ще ше да е по добро място за живеене. Пример: Нарко пласьори- българи, авто крадци- българи, фалшификатори- българи, сутеньори- българи, пък за българските жени няма смисъл да се говори. Те са под път и над път. Това са ФАКТИТЕ.
37
1
 
5
 
! Отговори
до 38 преди 12 години
Тя и българската чалга има много общи неща с *** музика.
36
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българите само това го могат- да клеветничат и оплюват. Те ако можеха нещо друго, еееххххееее сега нямаше да са на тоя хал.
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако турция я нямаше балканите щяха да са по добро и спокойно място те са най големия вносител на наркотици в европа и света .ако България и Гърция направят стена и не пускат емигранти и наркотици турция ще е най бедната страна в азия .а че правят ментета взели са обичая от *** -*** работа а между турската и *** музикаима много общо не знам защо