Скандал в Словения. Министърка оплетена с дрога и секс

Катарина Кресал хвърли правителството в криза
Обновена: 23 авг 2011 14:43 | 23 авг 2011 12:18, Елка Василева
193
Скандал в Словения. Министърка оплетена с дрога и секс
Катарина Кресал. Снимка: lds.si

Красивата Катарина Кресал подаде наскоро оставка като вътрешен министър на Словения и замалко щеше да предизвика падане на правителството на Бору Пахор.

Кресал се оказа в центъра на скандали с кокаин, оргии и злоупотреби.

Тя стана първата жена председател на парламентарно представена партия в страната, беше обявена за политик на 2009 г., дадоха й ласкавата титла "Словенка на 2009 г.", а доскоро беше министър на вътрешните работи. Това е Катарина Кресал – една от най-влиятелните жени в Словения.

Тя преживя атаките на църквата и традиционалистите, които й се нахвърлиха, тъй като  активно подкрепя правата на хетеросексуалните и хомосексуалните семейства. Засили законодателството за защита на жените и децата от насилие, шофиране под въздействието на алкохол и предприе битка срещу организираната престъпност.

И тогава започнаха скандалите, пише "Ютарни лист". Медиите я свързаха директно и по-специално приятеля й адвокатa Миро Сеница със сексаферата "Булмастифи", която месеци наред разтърсваше словенската политическа сцена.

На 2 февруари 2010 г. рано сутринта три подивели кучeта от породата булмастиф разкъсват собственика си доктор Саша Баричевич в гаража му в Любляна. Постепенно излизат и подробностите – Саша всъщност е жена, която е содомизирала кучетата многократно с изкуствен пенис. Тъй като в гаража е открита сперма, се появиха подозрения, че в оргията е участвал и някой друг.

Дни след смъртта на Баричевич словенските медии съобщават, че гаджето на министърката е изпоядено от кучетата, отива в клиниката, собственост на Баричевич, но неговият медицински картон изчезва.

Веднага медиите разтръбяват, че кръгът на участниците в аферата „Булмастифи“ е много по-голям и достига до самия връх на словенския политически елит.

Катарина Кресал е обвинявана още, че смърка кокаин, помага на майка си и на други свои роднини в различни измами и злоупотреби, разрешава на служебния си шофьор да я вози с 200 километра в час.

През март 2010 г. Създадените от нея спецслужби "Кобри" я хванаха в Ауди А8, летящо с над 200 км/ч по магистралата. Служебният шофьор беше глобен с 500 евро и му бяха отнети 9 точки.

Последва нов шок – в края на 2010 г. министърката била в клиника след свръхдоза кокаин.

Сега обаче Кресал подаде оставка, след като независима комисия за борба с корупцията посочи в свой доклад, че има елементи на корупция в договор, сключен от нейното министерство с бизнесмен, приятел на Сеница.

А наскоро словенският всекидневник "Финанце" написа, че Катарина Кресал е била дългата ръка на богатите словенци, които чрез нея са имали политическа мощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
8
 
1
 
! Отговори
мене преди 12 години
Тоо гръчолеж ми мяза на Безцица Кирилова-и онаа го раздаваше на животните с ЛюбоФ...Оф..Оф...ша *** завтаргатье ил`да са угащвам...тия притките немат начесване,бате,веднъж клатих една батерия от 4,5 в.,мани мани,а иначе грам цице нема,що така бе,най си обичам млекарките,бате...
171
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Позната работа-- засегнала е много сериозно ъндърграунда.Това в Б-я го гледаме 20 години.
170
1
 
12
 
! Отговори
ati преди 12 години
"Кресал се оказа в центъра на скандали с кокаин, оргии и злоупотреби." - Е като е министър да не е човек ли? Веднъж живее, не може ли да се забавлява...Как си запълва свободното време не би трябвало да е проблем стига да не е с корупция.
169
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mnogo klioshtavo twa mome, ot kokaine trebe da e.oti ne doide na specializacia v Sofia, ta pone nekoia druga ku4a da spretne ako ima bablyci i babalu4ki.
168
5
 
3
 
! Отговори
м преди 12 години
Ам че докторката си го е заслужила де. Каквото повикало-такова се обадило.
167
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kato si predstavim 4e mafiata si ewe vytreshnite ministri kato hurki, se pitam kakwo mu namirat tolkoz na Ceco u zadniko, kato gledam u Slovenia s kakvo *** sa se uredili: *** shmrka, bode i sodo mazo s pseta.... basi maikata, nevervam 4e nash Ceco e takyv!
166
5
 
11
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 12 години
"..има елементи на корупция"...ХА-ХА-ХА! Наш министър Цвъко открадна 6 апартамента и вече е готов за президент! Боже колко сме далеч от словенците и все по-близо до Беларус, Сев.Корея и Либия. АЛЧНИ ИДОТИ-ГЕРБЕРАСТИ НИ КРАДАТ И НИ СЕ СМЕЯТ В ЛИЦЕТО/от името на тъщата/!
165
1
 
18
 
! Отговори
Гошо Хубавеца преди 12 години
Да ви кажа честно, с такава министърка и аз се оплитам.
164
9
 
8
 
! Отговори
m преди 12 години
Това е словенската Цветелина Бориславова. Красива, умна и пробивна - в повечето случаи - "убийствена" комбинация.
163
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая става за един т е к
162
9
 
4
 
! Отговори
@ преди 12 години
Абе ББ,ЦЦ,ЦЦ,ЦЦ,ЦЦ и другите герберасти,нали платените *** на Делян Пеевски им казват,че са номер едно,що не щът избори ве?Нали искате да изметете другите,пуснете иСбори ве тикви !
161
5
 
10
 
! Отговори
АТИЛА преди 12 години
ТЕ НА ТОВА МУ СЕ ВИКА "МЪЖКО МОМИЧЕ" !
160
9
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
У тая ни цици ни дупе,все едно самоходна точилка......А у Федоската всичко е от 5 оки нагоре и винаги впечатляващо до втрещяване,еле па като слиза по стълби !
159
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
....иначе пък каква невинна и нежна усмивка...
158
9
 
12
 
! Отговори
ьаьа преди 12 години
вижте хората кво правят а вие се оплаквате от ГЕРБ
157
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази министърка поне е готина и бих се жертвал да стана баджанак на кучето. Ами наште Цецка Цачева и Фидосова и питбул няма да го дигне на тях. И кучето нема да ги иска.
156
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До сърбоманите, Тесла всъщност е хърватин и ако кажеш на някой от тях ,че е сърбин ви съветвам да им обясните по възможност най-бързо ,че сте се объркали преди да си изядете боя!
155
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Содомизирала кучета... тцтц, да се неначуди човек
154
6
 
6
 
! Отговори
До мъката преди 12 години
Никаква чест не е запазили, два пъти са искали да се махне, но се е заинатила и двата пъти не са успяли! Сега явно е усетила, че каквото и да напарави ще изхвърчи и е решила сама да го направи. А и потърсете снимки на нейния супер-секси свеж спътник Miro Senica, много готин пич, приятно дърт и неподправено плешив чичка... Ще се избистрят веднага много неща...
153
3
 
18
 
! Отговори
мъката преди 12 години
Може да е всякаква,ама поне малко чест е запазила и си е подала оставката.А нашите политици от всички краски като се накъкат,ги дават по теливизиите като някакви герои.Примери колкото щеш,от Ваньо Костов с едни пари на Чорни,до последните изцепки на ГЕРБ-вите Цветанов и Лъчо Мозъка.Тройните *** пък не ми се и коментират,те всички за за пандиза.Ама ядец,всички са си на постовете и всички ни учат на морал...Пък *** както я наричате си е подала оставката,значи е по морална от нашите....