Скандал в Словения. Министърка оплетена с дрога и секс

Катарина Кресал хвърли правителството в криза
Обновена: 23 авг 2011 14:43 | 23 авг 2011 12:18, Елка Василева
193
Скандал в Словения. Министърка оплетена с дрога и секс
Катарина Кресал. Снимка: lds.si

Красивата Катарина Кресал подаде наскоро оставка като вътрешен министър на Словения и замалко щеше да предизвика падане на правителството на Бору Пахор.

Кресал се оказа в центъра на скандали с кокаин, оргии и злоупотреби.

Тя стана първата жена председател на парламентарно представена партия в страната, беше обявена за политик на 2009 г., дадоха й ласкавата титла "Словенка на 2009 г.", а доскоро беше министър на вътрешните работи. Това е Катарина Кресал – една от най-влиятелните жени в Словения.

Тя преживя атаките на църквата и традиционалистите, които й се нахвърлиха, тъй като  активно подкрепя правата на хетеросексуалните и хомосексуалните семейства. Засили законодателството за защита на жените и децата от насилие, шофиране под въздействието на алкохол и предприе битка срещу организираната престъпност.

И тогава започнаха скандалите, пише "Ютарни лист". Медиите я свързаха директно и по-специално приятеля й адвокатa Миро Сеница със сексаферата "Булмастифи", която месеци наред разтърсваше словенската политическа сцена.

На 2 февруари 2010 г. рано сутринта три подивели кучeта от породата булмастиф разкъсват собственика си доктор Саша Баричевич в гаража му в Любляна. Постепенно излизат и подробностите – Саша всъщност е жена, която е содомизирала кучетата многократно с изкуствен пенис. Тъй като в гаража е открита сперма, се появиха подозрения, че в оргията е участвал и някой друг.

Дни след смъртта на Баричевич словенските медии съобщават, че гаджето на министърката е изпоядено от кучетата, отива в клиниката, собственост на Баричевич, но неговият медицински картон изчезва.

Веднага медиите разтръбяват, че кръгът на участниците в аферата „Булмастифи“ е много по-голям и достига до самия връх на словенския политически елит.

Катарина Кресал е обвинявана още, че смърка кокаин, помага на майка си и на други свои роднини в различни измами и злоупотреби, разрешава на служебния си шофьор да я вози с 200 километра в час.

През март 2010 г. Създадените от нея спецслужби "Кобри" я хванаха в Ауди А8, летящо с над 200 км/ч по магистралата. Служебният шофьор беше глобен с 500 евро и му бяха отнети 9 точки.

Последва нов шок – в края на 2010 г. министърката била в клиника след свръхдоза кокаин.

Сега обаче Кресал подаде оставка, след като независима комисия за борба с корупцията посочи в свой доклад, че има елементи на корупция в договор, сключен от нейното министерство с бизнесмен, приятел на Сеница.

А наскоро словенският всекидневник "Финанце" написа, че Катарина Кресал е била дългата ръка на богатите словенци, които чрез нея са имали политическа мощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
6
 
13
 
! Отговори
хаха преди 12 години
"Катарина Кресал е обвинявана още, че смърка кокаин, помага на майка си и на други свои роднини в различни измами и злоупотреби, разрешава на служебния си шофьор да я вози с 200 километра в час."Почти като наш Цуцко,само че той нахендри тъщата да му бърше ***,хаха
151
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
убава булка па се оноде с ***. Нема ли расови маже у Словенията? Ама оно простотията по ората оди
150
8
 
19
 
! Отговори
Танас преди 12 години
лесбийка, секс с животни, дрогира се... не, че аз съм некъв моралист или праведник, ама след прочита на статията, само като и гледам снимката на тая *** и се отвращавам - ако зависеше от мен, бих я пратил на съд в Близкия Изток!
149
3
 
13
 
! Отговори
до ! преди 12 години
Аферата "Булмастифи" е ДАЛЕЧ по-интересна от всички останали изцепки!!!
148
4
 
7
 
! Отговори
Све преди 12 години
Леле майко!! *** психопатите :)))
147
8
 
22
 
! Отговори
! преди 12 години
Угодила си е.Белинда,оргийки,бързи коли,нищо различно от това което е тук.Разликата е,че просто нейните изцепки са стигнали до медийното пространство.Вие какво мислите,че бат Боко не е пудрил камбата ли?
146
2
 
38
 
! Отговори
OPS преди 12 години
Като гледам коментарите май много хора не са чели внимателно. Къде видяхте, че жената се е ...с кучета . Проятеля и е изпояден от кучетата, а собственичката на кучетата ги е содомизирала с изкуствен ***. Излиза че министърката е смъркала, возила се с 200 и има неподходящ приятел. ....Те тука все едно приятелчетата на Б.Б са арни (Маджо, Пашата) или пък не смъркат ...или пък не карат с 200 , а катастрофите на кортежа. Само дето Словенците са си добре, а нас ни "содомизират" като мастИ.и
145
6
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 12 години
Ето ви оригиналната статия, барабар с правописните грешки - направо копи-пейст. Няма да се морят редакторчетата, я! Само дето има и снимки на министърката дори и гола, как някой я обслужва!burgasnews/svetat/politika/46152-skandal-v-sloveniya-ministarka-opletena-s-droga-i-seks
144
6
 
8
 
! Отговори
Котарак преди 12 години
Все едно чета за Тиквата и неговата банда на Котараците (***). Не се накради Тиквата!! Не се накради жена му Цеца с новата банка. Не се накрадоха и обкръжението му от Котараци !!!
143
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ами тази мацка е готина на снимката, която са сложили, ако я видите на други ще промените мнението си :-)
142
4
 
4
 
! Отговори
до 145 преди 12 години
ами провери в чичко гугъл
141
6
 
5
 
! Отговори
Def преди 12 години
Само да вметна че магистралата в Словения е много права, равна и с добър асфалт. Минавал съм от там с една Тойота Корола със 190 направо не се усеща. Иначе мацката е готина.
140
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** !
139
5
 
1
 
! Отговори
Незнаещ преди 12 години
Извинявам се за невежеството, но какво означава "содомизира" или "содомизъм" (предполагам, че това е терминът, от който се образува този глагол)?
138
5
 
7
 
! Отговори
Берлускони бунга преди 12 години
Бунга бунга парти да дойде в Италия да си начеше маслината
137
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко, я вземи да размениш Цецка Цачева за тая словенка.
136
5
 
8
 
! Отговори
dlodkmcldfm преди 12 години
все едно чета сиви-то на който и да е БГ-депутат/министър. това с 200км/ч е ей така за заблудана противника. по нашите географски ширини с толкова карат пенсионерите с лади и москвичи по междуселските пътища.
135
8
 
9
 
! Отговори
Клеции II преди 12 години
Абе, тази кака са е трескали булмастифи ли? Лелееееее, това жените са големи *** ша знаити!
134
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая най вероятно е оборудвала с легло кошарата с прасета!
133
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 132:ти си един долен *** Провокатор по точно Хърватите и Българите се прегръщат да *** Сърби като тебе