Джон Маккейн: В Либия стана PR преврат

Следващият след Кадафи ще е Башар Асад, смята американският сенатор
Обновена: 24 авг 2011 12:10 | 24 авг 2011 12:10, Елка Василева
65
Джон Маккейн: В Либия стана PR преврат
Джон Маккейн. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Американският сенатор Джон Маккейн определи събитията в Либия като PR преврат.

В интервю за CBS News Маккейн каза: „Съгласен съм, че сега в Либия стана, да кажем, PR преврат, но падането на режима е неизбежно. Не знам колко време ще е необходимо за това, но това със сигурност ще стане“.

Той заяви, че от либийските затвори трябва да бъдат освободени стотиците, а може би хиляди политически затворници.

Пред Fox News пък бившият кандидат за президент на САЩ, сега сенатор Маккейн заяви, че събитията в Либия, където опозицията практически свали лидера на страната Муамар Кадафи, трябва да бъдат предупреждение за Русия и Китай.

„Такива места като Китай, Русия ... Там всичко е много неспокойно. Хората искат свобода, а народът на Либия постигна именно свобода“, убеден е сенаторът републиканец от Аризона.

Според него обаче следващият след Кадафи ще е президентът на Сирия Башар Асад, който скоро ще изгуби властта си.

Маккейн е убеден, че арабската пролет ще продължи и ще се разпространи в цял свят, „неслучайно в Сирия с нова сила започна борбата, провеждат се демонстрации“. „Мисля, че с наша помощ, не говоря за пари, но с нашата технологична помощ, а и с други методи, при тях нещата ще се получат“, отбеляза Маккейн.

Маккейн смята, че всяка диктатура в момента е в опасност. Макар че в арабските страни се пролива кръв и ние не знаем кога ще приключи това, мисля, че за гражданите това носи по-добро бъдеще, каза той, цитиран от NEWSru.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
12
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Време е НАТО да направи допитване до американския народ има ли недоволни от режима на Обамата и да ходим да сваляме този диктатор.
21
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
20 ..еврейските ви номера вече не минават съзнанието на човечеството се промени и децата знаят що за (държава са щатите и какво се крие зад вашата вече никому нежелана циониско-масонска(демокрация)
20
17
 
36
 
! Отговори
шашнат преди 12 години
Леле, леле, всички се хванахте за кобура! Човекът иска да каже, че собственият им народ ще ги измете, на американските ракети.
19
12
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има да мечтаеш чифутино Макейн ,Русия и Китай скоро такава (демократизация) ще ли лепнат ,че от вашите сатанински юдейски щати и папер няма да остане ,сенатор Макейн явно го е подгонила здраво склерозата щом е забравил какви държави са Русия и Китай та затова вчера му припомниха с онова земетресенийце ,че високо технологичните оръжия вече не са само запазена мярка за САЩ
18
11
 
49
 
! Отговори
Хематолог преди 12 години
Най-противната субстанция, която се е получила през вековете на човешка еволюция, е помията от еврейска и англосаксонска кръв. Единият компонент е *** агресия заради самата битка и никакво уважение към живота, а другият - безгръбначната меркантилна хитрост, духовна нечистоплътност и змийско коварство. Това е веществото, което захранва с енергия съвременния свят. Всичко, което се противопоставя, му се търси цаката - където може, с интриги и преврати, където не - с директна смазваща война.
17
10
 
43
 
! Отговори
555 преди 12 години
DO NOMER 16.................................. ARABITE NA NIKOGO NE PRECHAT PROSTO IMAT NEFT CHAK LI SI
16
11
 
44
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
kvo vi praviat arabite ,az sam jivial pri tiah 3,5 god kato ne gi zakachash za dryjelubni ,ogladniahte *** amerikanci i evrei *** negri boklyci.
15
10
 
48
 
! Отговори
555 преди 12 години
ALO MAKEIN TI DA NE SI NADRUSAN
14
11
 
56
 
! Отговори
Код червено преди 12 години
Където има Американско присъствие има много кръв...В Ирак и Авганистан хаоса е пълен , всеки ден коли бомби и минимум по 40-50 жертви . Каква демокрация е това? Целия изток се дави в кръв .... Но черешката на тортата все още стои ... ИРАН ....
13
9
 
39
 
! Отговори
Мони преди 12 години
Браво на номер 6 .
12
9
 
40
 
! Отговори
технологичен преди 12 години
обади се на адолфчо и наполеончо
11
10
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Америка загива братя гответе се тези ще спретнат нещо за да се отърват като няма кредитор няма на кого да връщаш пари ама Русия и Китай ще им прeседнат.
10
9
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За кой Китай говори Г-н Маккейн? За онзи от който зависи американската икономика? И за коя Русия? За тази от коята зависи (ресурсно) цяла Европа ли?
9
10
 
55
 
! Отговори
! преди 12 години
Лека по лека и нещата се насочват към истинските стратегически военни цели - Русия и Китай ! Е, преди това вероятно ще има генерална репетиция с Иран ... Мисля, че с наша помощ, не говоря за пари, но с нашата технологична помощ, а и с други методи, при тях нещата ще се получат - с други думи - военна технологична помощ !
8
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подкрепям напълно мнението ти!!!
7
32
 
38
 
! Отговори
а преди 12 години
Браво на Маккейн. Трябваше той да е президент. а не Обама.
6
12
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хааахахаха...! Гладна кокошка просо сънува! :)Малко ще ви заседнат Русия и Китай, гнусни ***! Изпуснахте момента, кога водехте оня с лекето на тиквата и пиянката след него за носа като панаирджийски мечки. Тая свобода, дето я раздавате по света, вече я опитахме. У Бегето за 20 години се стопихме с милион и половина, икономически се върнахме в шейсетте, а сега ни утешава само това, че у Ирак и Либия ше са по-зле и от нас... :)
5
11
 
61
 
! Отговори
ПСИХОПАТА ОТ САЩ преди 12 години
Джон Маккейн-АМЕРИКАНО-ЕВРЕИСКИ ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 В СВЕТА.ОСАМА РЯПА ДА ЯДЕ В СРАВНЕНИЕ С ТОЯ МАСОВ УБИЕЦ ТЕРОРИСТ.
4
15
 
42
 
! Отговори
chach преди 12 години
pusia i kitai 6to si traiat.vreme e da dadat urok na niakoi darjavi.
3
13
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
САЩ май взе и към Русия и Китай да поглежда...Така ще ги изрине Русия/Китай ако нападнат, че и парче земя няма да остане от САЩ.