Оправдаха бразилка, поръчала убийството на баща си

Тя била изнасилвана системно и му родила 12 деца
Обновена: 27 авг 2011 09:28 | 27 авг 2011 09:26,
34
Оправдаха бразилка, поръчала убийството на баща си
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Съдебно жури в Бразилия оправда жена, която поръчала убийството на баща си, след като той я подлагал системно на изнасилване и от когото тя родила 12 деца, съобщи Асошиейтед прес.

Седмината съдебни заседатели оправдали 44-годишната Северина Мария да Силва с единодушие.

Самият прокурор по делото, Жозе Едивалду да Силва, поискал жената да бъде освободена, тъй като е била "жертва на постоянно морално и физическо насилие". Той дори призовал Северина да бъде обезщетена за живота, който е била принудена да води.

"Не искам тя да бъде оправдана поради симпатии към нея. В този случай обвиняемата е жертвата", аргументира се Силва.

Бразилката от североизточния щат Пернамбуку поръчала убийството на своя баща преди шест години. Той започнал да я насилва сексуално, когато била само на девет години. Северина родила първото си дете на 15-годишна възраст.

Жената наела през 2005 г. двама мъже да убият баща й, когато разбрала, че той планира да изнасили една от техните дъщери. Убийците били задържани през 2007 г. и осъдени на по 17 години затвор.

Седем от 12-те деца на бразилката починали, съобщи прокуратурата, без да даде подробности. Според местен вестник обаче те са починали, тъй като не са имали достъп до медицински грижи и са били подложени на физическо насилие от страна на своя баща (и дядо).

Петте оцелели деца сега са на възраст между 12 и 19 години."Всичко, което искам, е да си отида у дома с моите деца и да работя", каза Северина Мария да Силва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
poohy преди 12 години
А тук едно седемнадесетгодишно момче за същото нещо го вкараха в затвора.
33
3
 
36
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Искам да убием всички бивши и настоящи политици, олигарси и всякаква друга ***. После искам да ни съди бразилски съд. Нас българите от край време на "изнасилват". Прогнозирам, че ще ни оправдаят веднага.
32
0
 
22
 
! Отговори
мими преди 12 години
От как свят светува това съществува, *** има и ще има.Моя съученичка баща и я беше изнасилвал, това е много отдавна и като го разкрили беше казал, че я обичал много и я ревнувал и затова искал да е негова, тя нямаше майка бе починала. Осъдиха го незнам на колко години. Но за нея тази травма остана. Било я срам да каже по-рано и се страхувала.
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е това статия,която може да те разплаче....
30
0
 
24
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Аз пък едно нещо не мога да разбера,как може да изнасилиш спбственото си дете,ти не си човек,въобще как може да изнасилиш ,ти какъв мъж си.......тотално хората изтрещяхме
29
2
 
31
 
! Отговори
яро преди 12 години
че бащата е *** е ясно,ама не мога да ги разбера и тия жени като тая-защо чакат толкова години, и тогава предприемат нещо...?скоро четохме статия за 80 годишния дето 40 години изнасилвал 2-те си щерки, и чак сега му избягали...ква е тая робска психика ,какъв е тоя страх....това са 12 деца от него бе ей...и щом е могла да му поръча убийството,защо вместо това не се е обадила в полицията??? странни хора........
28
1
 
23
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
Не да порачва ми направо трябвала още в началото да му пререже гарлото на тоя уруд !!
27
3
 
27
 
! Отговори
жена преди 12 години
Що е чакала толкова ???Аз щях да го направя още първия път - *** !
26
1
 
10
 
! Отговори
Лицемери преди 12 години
На мен ми е интересно как при такава статия от Европа, как всички се нахвърлят върху "покварното" западно общество, но ето ви един от многото примери, че това не се определя от местоположението (дали е страна от 2-рия или 3-тия свят). Такива извръщения се случват както на изток, така и на запад, като развитата цивилизация не е виновна за психичните отклонения на индивидите! Все едно да се обвинява Айнщайн, че е открил огромната енергия, скрита в атомното ядро. Всяко стадо си има ***!
25
3
 
25
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Защото, това не е твоята история или тяхната, тогава нещата се променят, ако на теб ти се случи е друго, но всичко друго е измислено и налудничево. Повярвай ми има толкова много истини, които звучат налудничево и толкова много болки, че не можеш да си представиш някои "родители" на какво са способни. Сложиш думата родители в кавички, защото един истински родител не наранява децата си, това не могат да бъдат родители и баби и дядовци на внуците си.
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
19, на какво се смееш? Смей се- какво да ти кажа. Хора всякакви- но дано да не срещам такива.
23
7
 
5
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
interesno ,dokato i bilo hybavo rodila 19 deca ,dartia prach odartial i porachala ybistvo,niama logika .
22
4
 
9
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
Де да беше 18. Разбира се, че е едно и също лице. Ама това не значи,че е измислено. Абе човек-да ти имам логиката. Сигурно и тази новина е измислена. Ей, за това, ей такива чудовища си живеят уважавани от обществото, защото на никой не му се ще да вярва на такива извратени истории за тях. Пък после всички учудени.
21
3
 
3
 
! Отговори
osata преди 12 години
до 19 - разсмя ме!
20
2
 
8
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Добре, след, като има, такива помисли и такива действие не си ли задават въпроса какви могат да бъдат един ден последствията от това деяние или думи и т. н.? Не се ли замислят, че нараняват и че могат да причинят, такова нещо което е непоправимо и за цял живот? И да разбият живота и на децата си на чуждите деца и на внуците си? Явно, подобен род хора, ако могат да се нарекат с тези думи не си дават сметка, за нито едно тяхно деяние и изречена дума? Бездушие и безсърдечност.
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И въобще като не си разбрал, значи не е за теб това-освен клюки за друго не си дошъл. Безполезно е, няма да разбереш. Не се мъчи. Някои свекърви освен син имат и дъщеря. И те били много - дъщерята жалят и гледат децата й, но децата не синът й, не са и внуци и такива по...лу...човеци има.
18
3
 
6
 
! Отговори
osata преди 12 години
до 16 - да, може естествено. Но в тези 2 коментара се визира едно и също лице! Което ме навежда на мисълта, че просто е измислено.
17
2
 
25
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Това ми звучи като СПРАВЕДЛИВ съд!
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво има да разбираш-който има син, не може ли да има дъщеря.
15
3
 
10
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Някои свекърви си въобразяват, че техните внуци са им деца за да нараняват право в сърцето истинските родители на внучето внуците. Така започват тежките истории предизвикани от Свекърва или свекър.