Български адвокат отива в Бразилия за Боевски

Юрист твърди, че коката не била 9 килограма, а само два
Обновена: 4 ное 2011 14:56 | 4 ное 2011 13:52,
51
Български адвокат отива в Бразилия за Боевски
Снимка: архив Булфото

До дни български адвокат заминава за Бразилия, за да работи по случая със задържания и обвинен за пренос на дрога Гълъбин Боевски, обяви пред журналисти адвокат Константин Симеонов.

Той коментира още, че не може да повярва, че Боевски, отивайки за първи път в Бразилия, е пренасял наркотици.

Първоначално съобщената цифра от 9 килограма по думите на Симеонов включвала и теглото на самите куфари, а след това по непотвърдени данни количеството наркотик вече било намалено на два килограма.

Още по темата

Юристът отрече категорично Боевски да е имал дългове, заради които би могъл да се занимава с пренос на дрога. Засега контакт с Гълъбин Боевски не е установен, но по думите на Симеонов вчера външният министър Николай Младенов е разговарял със своя бразилски колега, който е обещал съдействие по случая.

"В момента в Бразилия имаме само почетен консул, който изпълнява ролята на посланик", обясни адвокатът.

"Не са верни и твърденията, че Боевски е признал и описал детайли за преноса на дрогата. И дъщерята на Боевски - Сара твърди, че куфарите, с които те са пътували за България и в които е бил наркотикът, са купени ден преди завръщането.

Фактът, че в куфарите има наркотик, е установен, след като багажът е минал през задължителната предварителна проверка на летището в Сао Паоло", допълни адвокат Константин Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
някои си преди 12 години
МЛАДЕНОООФФФФФ ПУТКЬОООО... ,ОООТТТТТ КЪДЕ РАЗБРА ,ЧЕ ЕЕЕ ПРЕСТЪПНИК БЕЕЕЕ ДА НЕ СИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА ИНТЕРПОЛ,ЧЕ ЗНАЕШ ИЛИ СИ ВИДЕООПЕРАТОРЪТ НА ЛЕТИЩЕТО В САО ПАУЛО ЧЧЧЧЧЧШШШ АЛО ЕЕЕЕЕ-МЕРИ СИ ДУМИТЕ,....ТЕЯ *** В ЮЖНА АМЕРИКА СА НАЙ-КОРУМПИРАНИ.....НЕ ЕДИН ЧОВЕК СА ОПАНДИЗИЛИ ЗА НИЩО,ПРИНЦИПНО В ЦЯЛ СВЯТ ,КЪДЕТО И ДА Е НИКОЙ НЕ ТИ ДАВА ГАРАНЦИЯ ,ЧЕ НЯМА ДА ТЕ ОПАНДИЗЯТ САМО ЗА ДА ЗАПЪЛНИШ ПРОТОКОЛА(ТЕФТЕРА НА УШЕВ)
48
1
 
1
 
! Отговори
Napoli _ преди 12 години
Надявам се Боевски да е невинен .А относно министър Младенов и неговото коментиране по случая: ПО МРЪСНО *** ОТ ТОЗИ ВЪНШЕН МИНИСТЪР И ВЪОБЩЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ ... *** *** си Младенов , *** !!!
47
1
 
0
 
! Отговори
ГЕРБавия преди 12 години
Ей че мафиотска държава !!! Натопен ??? Като му сложили 9 килограма ?????!? Бай Бойко Борисов знае каналите и мулетата и е редно да си изкаже по въпроса !!!!! СЕГА, държавата на ГЕРБавата мафия ще го спасява. Плачат медии, плаче и правителството, но най-много плаче БТВ, май. Всеки ден за Боевски се ронят сълзи, от екрана, от роднини, от приятели и треньори .. ВЪПРОСИТЕ : 1. Защо адвокат Ивайло Дерменджиев ще ходи до Бразилия !!!!! С чии пари ще се плаща тази не-малка сума ???????????????????????????????? 2. Дали ГЕРБавият вожд Бойко Борисов ще плати тези разходи за помощ и адвокати от нашите пари, от бюджета, за да спаси един ГЕРБав мафиот, спортиста-бизнесмен Гълъбин Боевски ???
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако беше малък пакет с някакво малко количество поставено някак си при дрехите или нещо такова - бих могла да повярвам, че не е знаел.Но тъй като и аз пътувам и съм жена знам долу-горе колко голям куфар пълен с дрехи, парфюми, тоалетни пренадлежности, сувенири, книги и т.н. колко тежи.Куфар стандартен размер(среден) натъпкан "по женски" тежи от 13 до 19-20кг.Големите размери тежат от 15 до 30-32 кг. Пита се в задачата как от багаж общо 15 кг. в куфар 2 или 9кг. контрабанда ще остане скрита?
45
0
 
5
 
! Отговори
Marti преди 12 години
"Юрист твърди, че коката не била 9 килограма, а само два"Дамм,това че е само два кг автоматично прави Боевски невинен...Добре че не са го барнали в Китай,че там за притежание на независимо на какво количество разстрелват,а за 9 кг сигурно ще ще го обесят,разстрелят и обезглавят едновременно.И въпреки всичко,боевски,а и всеки друг БГ гражданин не трябва да се изоставя,независимо от това което е извършил,докато не се докаже в съда.А не като министър Младенов,без нищо да е ясно да обяснява къв *** бил Боевски.А ако се окаже че Гълъбин е невинен,тогава какво правим,а Младенов?
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако беше загазил някой обикновен *** никой нямаше да му обърне внимание! А за Боевски нещо много се разтърчаха! Защо България се оказва, че е майка за едни, а за други е мащеха? Този адвокат като частно нает ли отива и ако не, ще се заинтересува ли за другите наши сънародници в затворите на Бразилия?
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А не трябва ли леля Дилма да му донесе банани в затвора?
42
0
 
3
 
! Отговори
ДО 38 преди 12 години
Пратен е от Станишев да донесе мазилка за БУЗЛУДЖА...Под оперативната намеса на Р.Овч
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все пак може би е пудра захар...Там било имало неколко десетки българи по разни затвори ... външно за тях грижило ли се е като са ги фащале ?Питам само...така...
40
0
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 12 години
ЕЙ СЕГА НЕ БИЛИ 9 НАЙ МИ БИЛИ 2 .А СТИГА ТОЛКОВА СМЯХ. АМИ ЧЕ И 2 ДА СА НАЛИ Е ЗАБРАНЕНО ПРЕНАСЯНЕТО.МОЖЕ ДА Е БИЛ ДОБЪР СПОРТИСТ НО ЯВНО СЕ Е УВЛЯКЪЛ И ТОЙ КАТО МНОГО ДРУГИ.
39
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако беше 1990г и не бях преживял възхода и падението на спортисчетата от ВИС, СИК и прочие може би щях да повярвам, че Боевски е невинен.
38
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Брей -3 куфара с всичкия багаж ,плюс 2 к кока според адвоката тежали общо 9 кг.Абе тоя Гълъбинчо не беше ли общински съветник в София от ГЕРБ
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абсолютен ***...
36
2
 
15
 
! Отговори
АШИМ преди 12 години
Като *** сме бе,цял свят ни се смее...
35
2
 
18
 
! Отговори
Ей преди 12 години
Колегата е напълно невинен. Не са били 9 килограма а само 2. Не е било кока а 100 % бразилска пудра захар. И не някакъв си адвокат - лично новият ни президент трябва да отиде там. Един честен български юнак се нуждае от помощ!
34
1
 
7
 
! Отговори
МИМ преди 12 години
АЗ,ТИ,ВСИЧКИ БГ ОВЦЕ ПЛАЩАМЕ.
33
8
 
0
 
! Отговори
някои си преди 12 години
ОООТТТТТ КЪДЕ РАЗБРА ,ЧЕ ЕЕЕ ПРЕСТЪПНИК БЕЕЕЕ ДА НЕ СИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА ИНТЕРПОЛ,ЧЕ ЗНАЕШ ИЛИ СИ ВИДЕООПЕРАТОРЪТ НА ЛЕТИЩЕТО В САО ПАУЛО ЧЧЧЧЧЧШШШ АЛО ЕЕЕЕЕ-МЕРИ СИ ДУМИТЕ,....ТЕЯ *** В ЮЖНА АМЕРИКА СА НАЙ-КОРУМПИРАНИ.....НЕ ЕДИН ЧОВЕК СА ОПАНДИЗИЛИ ЗА НИЩО,ПРИНЦИПНО В ЦЯЛ СВЯТ ,КЪДЕТО И ДА Е НИКОЙ НЕ ТИ ДАВА ГАРАНЦИЯ ,ЧЕ НЯМА ДА ТЕ ОПАНДИЗЯТ САМО ЗА ДА ЗАПЪЛНИШ ПРОТОКОЛА(ТЕФТЕРА НА УШЕВ)
32
4
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
Хубаво е,че тука ни споделяш тия си разсъждения,как не всеки си има глава и т.н.,но ми е чудно дали празнуваш Великден,Рождество,ходиш ли в черква,палиш ли свещички?Щото това ти отношение е меко казано твърде нехристянско,та викам,нема смисъл да се пънеш да празнуваш светли християнски празници.Схващаш ли-никога не отказвай разбиране към човека,защото твоя собствен утрешен ден е неясен.
31
1
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
То хубаво, че адвокатът заминава, но не ми е ясно кой плаща ?
30
1
 
15
 
! Отговори
солидарност преди 12 години
Разбира се че това е поредната злостна кампания срещу българският спорт и олимпийския шампион Гълъбин Боевски, който е невинна жертва на гнусните инсинуаций и инсценировки на подривните западни вражески централи и политически противници на успешните политически реформи на бразилският призидент,случваща се само дни след успешното и делово посещение в България за да се компрометира, бъдещата нерушима българо-бразилската дружба да пребъде във вековете!