"В България ще видим малко зима"

Шега на Виктория Нюланд по повод посещението на Клинтън у нас
Обновена: 3 фев 2012 10:35 | 3 фев 2012 07:41, Елка Василева
110
"В България ще видим малко зима"

В България ще видим малко зима, се пошегува говорителят на Държавния департамент на САЩ Виктория Нюланд по повод предстоящото в неделя посещение в страната на държавния секретар Хилари Клинтън.

Нюланд започна редовния ежедневен брифинг за медиите със забележката, че остават само още шест седмици зима.

"А ние можем да се справим със зима като тази. Наистина нямаме кой знае каква зима, нали?", попита тя, преди да добави: "Но онези от нас, които отиваме в България, мисля, че ще видим малко зима."

На фона на студовете в Европа във Вашингтон температурите достигат 17 градуса, има цъфнали дръвчета.

Когато репортер се опита да влезе в тона на Нюланд, като се пошегува, че "това не предвещава добри неща през лятото", тя се направи, че не го чува, и прикани присъстващите журналисти да започнат със своите въпроси.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знаете ли от какво най-много ме е страх? Да не заменим един ботуш с друг! Т.е да не станем сега американски щат, така както някога бяхме неофициализирана руска република. Искам свобода и независимост. Все пак сме потомци на Левски, нали? Той не е мразил никой, нито по пол, нито по религия. Просто е искал свобода и независимост за българския народ.
74
10
 
2
 
! Отговори
DO 77 преди 12 години
Бегом,***,към северна Корея и не се връщай!Вземи със себе си колкото искаш мръсни *** за да се радвате на другаря ви *** Пий Чай.
73
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре дошла,г-жа Клинтън!Дано ни помогнеш да се спасим от ярема на комунистическите олигарси,мутри и продажните им медийни слуги!Ама едва ли.
72
5
 
6
 
! Отговори
A1 преди 12 години
Аз съм платен лъжец, събиращ наивници за унищожението на България.
71
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С голяма радост ицелувки ще посрещна г-жа Клинтън. Дано успея да се докосна до нея.....
70
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много се радвам, че ще идва Хилари. Браво. Нека я заведат във Видин на гарата да яде и тя кебапчета с чушки като Уорлик. Той останал много доволен и сега и тя трябва да остане много доволна. Трябва да покажем цялото си госториемство.
69
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пaрдом - F-22A- Raptor
68
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Г-жа Клинтън може да ни носи подарък. Например: един F-20A- Raptor /джобен формат/, да си го гледкаме за украса.
67
4
 
5
 
! Отговори
ЕДИН преди 12 години
Мислиш ли, че Бойко, който разполага с цялата разузнавателна информация в България не разбра, че протестите не са платени?
66
15
 
18
 
! Отговори
НЕ ПОНАСЯМ АМЕРИКА преди 12 години
НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СИ СТОИТЕ У ДОМА Г-ЖО КЛИНТЪН! НИЕ ИСТЕНСКИТЕ БЪЛГАРИТЕ, ТУК НЕ ВИ ИСКАМЕ И НИКОГА НЕ СМЕ ВИ ИСКАЛИ! ТО МАЙ ВЕЧЕ И У ВАС НЕ ВИ ИСКАТ И ТО С ОСНОВАНИЕ!
65
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой плати протестите? - плакати,автобуси и организация - който има интерес. .и не ми изглеждаинтереса да е живота и здравето на народеца.
64
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо идва старата госпожа ? Да ни "подари" стари бракми Ф16, които даже Турция вади от употреба, срещу СОЛИДНО ЗАПЛАЩАНЕ ! Така освен скрап фрегатата Дръзки, ще си имаме и скъп американски самолетен скрап. Но ... България изнася ...скрап.
63
5
 
20
 
! Отговори
ЕДИН преди 12 години
Не разбрахте ли най-сетне, че когато фирма намери подземни богатства на България, те стават нейна собственост!Така е по лобистките закони гласувани в нашата Родина.Но и това не е най-лошото, а унищожението на НАЙ-ЦЕННИЯТ РЕСУРС ВОДАТА!
62
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А1 е Шевронско псе !
61
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Госпожо Клинтън по добре ще бъде да не стъпвате на Българска територия защото е много студено в душата на всеки българин.А ко днес се проведе референдум за ЕС най малко 90% ще са против тази лъжлива "демокрация" Чувства се кризата но само извън ЕС ръководството,които воюват да запазят Гърция и др.за да си получават големите заплати.
60
13
 
2
 
! Отговори
До 66 преди 12 години
Недей да лъжеш горките хора, руска *** такава! Шеврон няма да направи нищо, което може да съсипе природата в Добруджа и около нея, само ще помогне на България да си осигури известна енергийна независимост. Кога нещо руско е било добро?
59
7
 
2
 
! Отговори
До 61 преди 12 години
ЦЯЛАТА ИСТИНА Е, ЧЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА КРАХА НА КОМУНИЗМА!А НА КАКВО СИ СВИДЕТЕЛ ТИ,ЩЕ КАЖАТ ЛЕКАРИТЕ ОТ 4-ти КИЛОМЕТЪР.
58
6
 
8
 
! Отговори
Български Войн преди 12 години
До A1 Недей да лъжеш горките хора, американска ***, такава!Шеврон няма да направи нищо, освен да съсипе природата в Добруджа и около нея!Кога нещо американско е било добро?
57
7
 
6
 
! Отговори
Tina преди 12 години
56-и,Путин дойде и постави началото на две добри руски инвестиции - Белене и Южен поток. Могат да се договярт с него още много неща.А1, заплатите, които ще полячават тези българи от Шеврон ще покрият ли увреденото им здраве, ще възстановят ли земята и водата?! НЯМА ПАРИ, КОИТО ДА ОБЕЗЩЕТЯТ ПРИРОДАТА И ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ!!!
56
8
 
3
 
! Отговори
^3DAttack преди 12 години
********Шевронско псе, колко ти плащат на пост?********dolno Gazpromsko prase.. na teb kolko ti plahstat.. tam kadeto dobivat shistov gas.. rusnacite smaknaha cenite na polovina.. .. Shto na Balgariq ne gi smaknat.. shtoto ste marlqchi i podlogi na rusnacite.. AEC- Ruska m Gazta vi ruska.. A vsichko drugo bilo vredno .. ami zatova vi cakart Rusnacite be hora.. Koi kakvoto sam si napravi nikoj nemoje da mu gi napravi ..