"В България ще видим малко зима"

Шега на Виктория Нюланд по повод посещението на Клинтън у нас
Обновена: 3 фев 2012 10:35 | 3 фев 2012 07:41, Елка Василева
110
"В България ще видим малко зима"

В България ще видим малко зима, се пошегува говорителят на Държавния департамент на САЩ Виктория Нюланд по повод предстоящото в неделя посещение в страната на държавния секретар Хилари Клинтън.

Нюланд започна редовния ежедневен брифинг за медиите със забележката, че остават само още шест седмици зима.

"А ние можем да се справим със зима като тази. Наистина нямаме кой знае каква зима, нали?", попита тя, преди да добави: "Но онези от нас, които отиваме в България, мисля, че ще видим малко зима."

На фона на студовете в Европа във Вашингтон температурите достигат 17 градуса, има цъфнали дръвчета.

Когато репортер се опита да влезе в тона на Нюланд, като се пошегува, че "това не предвещава добри неща през лятото", тя се направи, че не го чува, и прикани присъстващите журналисти да започнат със своите въпроси.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
14
 
! Отговори
bolka преди 12 години
Станахме членове на едно многолюдно семейство - имаме братя на изток, на запад, че и през океана. Тъй като сме изтърсака на това семейство, никой не ни брои за нищо, само ни потупват по рамото и ни гледат снизходително, или пък искат нещо от нас. Е, и ние изпълняваме.Какво ли ще иска най-големият брат сега?
34
8
 
14
 
! Отговори
Убиват ни ! преди 12 години
Технологията е патент на небезизвестната Халибъртън" на Дик Чейни и предвижда забиване на сонда на 2.500 метра в земята, след което чрез хидравличен удар с вода и над 596 химикали, се разцепват шистовите скали и газът се освобождава.В САЩ населението води непрекъсната борба срещу газодобивните компании, във Франция технологията се забрани със закон, в България...?!Който иска да разбере научната истина за шистовия газ, може да я чуе от самите американци.Потърсете в Гугъл : youtube gasland
33
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГОСПОДАРКАТА идва, за да стегне редиците на раята си - българските управляващи.
32
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те ще видят зима, докато нас ни пекат "на бавен огън"!
31
6
 
3
 
! Отговори
акуд преди 12 години
27= :))) я пак прочети историята си бре и тогава ми говори за рУСИЯ
30
12
 
34
 
! Отговори
6666 преди 12 години
Този дърт крокодил идва не за черните очи на Боко , а да провери още веднъж състояниета на базите си в Змеево и другаде дето ги изсраха на териториятя ни .Така ни вкараха перманентно във война с Русия *** им с ***.Но ... кръвта вода не става и братството си е братство!
29
5
 
1
 
! Отговори
ui преди 12 години
*** mado tashak skrotum
28
10
 
20
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
И на "Шеврон", че и скръцнаха със зъби и на нея, и на продажното *** Иван Костов.
27
2
 
4
 
! Отговори
aaa преди 12 години
Защо ще има МАЛКО зима само в събота и неделя ?
26
10
 
39
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Тая дърта бабичка не идва за добро.Пак ще ни набута в някое приключение.Това че правителството си е свалило гащите и се е навело не означава че и ние мислим като тях.Добре ще е дъртата чанта да си седи у Вашингтон и да не мъти на Тиквата главата.Че и без това е празна и си я носи само за равновесие.
25
6
 
32
 
! Отговори
Nemeca преди 12 години
До 20 Ами не виждаш ли как Костов за един ден си смени козинката. Получи си трансфера от САЩ, и как почна мръсника му гаден да ни говори как сме загубили, дето не сме дупчили. Айде бегай...
24
12
 
44
 
! Отговори
ринго до 15-ти преди 12 години
Путин никога не е няма да иска от България да участва във война за руски интереси докато *** от Северна Америка досега ни забъркаха във две войни ..Афганистан и Ирак.Да сте чули турци и гърци да участват в тези войни ? Не защото са нации с достойни водачи а не близачи като нашите управници.Не на войната ! Хилъри да не идва въобще.Иначе черноморските ни градове на пролет може да се изпарят от иранси ракети ако дадем логистика за новата агресия .Тази чифутска война не е наша!
23
10
 
4
 
! Отговори
октопода-скандално преди 12 години
Връзката му с Никола Филчев не е мит; свидетел съм на десетки срещи в "Златния телец", на които бяха свидетели и 10-20 човека от НСО; много вероятно от Петров да е дошло нареждането за отвличането на Ангел Бончев.Бяхме близки с Ал. Петров от 1993 г. до 2007г., обяви по ТВ 7 Пламен Устинов, един от най-близките хора до Алексей Петров, сега свидетел по делото Октопод. Вярно е, че фирма на Алексей Петров се грижеше за сигурността на Георги Първанов, преди да стане президент. същата фирма "Атлас" охраняваше и Симеон Сакскобургготски, преди той да стане премиер.Имало идея Петров да влезе във властта, но след атентата на басейна Спартак, това секнало. Носели се и слухове из басейна Спартак, че Петров имал отношение към атентата срещу Цветелина Бориславова, тогавашна приятелка на Борисов.Ал. Петров посещавал Сакскобургготски, сигурно не е секнала и връзката с Първанов, връзката с Н. Филчев не е мит, аз съм свидетел на десетки срещи в "Златния телец", на които бяха свидетели и 10-20 човека от НСО. Синът му си тренирал на басейна, Филчев вечерял в ресторанта на определена маса.Поръчката за убийството на Гриша Ганчев получихме аз и още двама души, никой не искаше да я изпълни, аз предупредих Ганчев, който ми каза, че е възможно да уведоми президента. Емил Бончев ми каза, че е имало такава среща при президента. Има връзка отвличането на Ангел Бончев с всичко това; чувал съм от устата на Петров, че възможно да стане отвличане на близък до Ганчев, за да се осъществи натиск заради бизнес. Устинов 3 пъти търсил Бончев, за да го предупреди, но двамата така и не се видели. По мойта логика е много вероятно от Петров да е дошло нареждането за отвличането на Ангел Бончев, а групата на Наглите да са го изпълнили.Frognews.bg
22
17
 
3
 
! Отговори
ТЕО ГРЕГОРАКИС преди 12 години
КИРИА КЛИНТОН..ИРАН И ВУЛГАРИА СА БРАТСКИ ПЛЕМЕНА--МЕГАЛУ АЛЕКСАНДРУ РАЗБИ ПЕРСИАПРЕДИ 2340 ХРОНИА..НЕКА САЩ ДА ПОВТОРИ ПРИМЕРА НА МАКЕДОНИА=НА ИСТИНСКАТА АВТЕНТИКОС-ОРИГИНАЛОС =ЕЛЛИНИКА МАКЕДОНИА.....А НЕ СЛАВО-ШИПТЪРСКА МАКИТОНИА :))))))))))))
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо да е шега, че щели да видят малко зима ?! Това си е чистата истина...
20
13
 
38
 
! Отговори
И преди 12 години
Не си желано в България, мръсно дяволско изчадие!!!
19
8
 
17
 
! Отговори
Гошо до 7 преди 12 години
По-кротко, ще получиш инфаркт от радост! Да сме благодарни на Иран, иначе Хилари нямаше да се сети за нас в това "топло" време.
18
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господарите идват да дърпат ушите на робите за шистовия газ, какк така няма да си дадем газта на САЩ и да не ядем ГМО!
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И смисълът на статия за "шегичката" за малкото зима е?Че са ни споменали? Жалко.
16
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и много мизерия како,ама многоооооооо