Двама убити и 7 ранени при стрелба в клиника в Питсбърг

Мъж с огнестрелни оръжия нахлул във фоайето и открил огън
9 мар 2012 07:16, Елка Василева
24
Двама убити и 7 ранени при стрелба в клиника в Питсбърг
Въоръжен мъж нахлул в клиника в Питсбърг, двама души са убити. Снимка: архив, Reuters

Двама души бяха убити и седмина ранени вчера следобед в психиатрична клиника към университета в американския град Питсбърг, след като мъж нахлул във фоайето на клиниката и открил огън.

Нападателят, въоръжен с две полуавтоматични огнестрелни оръжия, е влязъл в престрелка с полицаи. Кметът на града потвърди, че нападателят е един от двамата убити, но не уточни дали е загинал от полицейски куршум, или се е самоубил.

Първоначално университетската полиция е издирвала двама нападатели, но впоследствие се е установило, че той е един. Засега не са известни мотивите на убиеца, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
До 21:Вмирисан, аз за разлика от теб дето само си мечтае да иде в САЩ съм ходил на много места.НЕ съм русофил, дядо ми е убит от комунистите, *** продажна!А с какво се занимавам и колко изкарвам доказвам, че ако си кадърен може и България да си добре!!!
15
2
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 12 години
Тъпо *** елита на България отдавна напусна България, само В Чикаго Българите са над 200 000 в абсурдистан останаха само *** *** като тебе ,мутри и ***.
14
4
 
2
 
! Отговори
до Пъзел преди 12 години
Хващам бас ,че си някой задръстеняк дето сигурно прес целият си живот единствено е стоял в България и е слушал баща си и дядо си комунисти колко са скапани Американците и колко видиш ли е велик Руския народ и си решил сега ,ч си Българин патриот.Вземи малко прогледни и помисли и тогава се изказвай.
13
6
 
5
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
Двама "демократи" и *** по-малко.Аре сега хАмериканските *** да почнат да плюят БЪЛГАРИЯ колко зле е колко хубаво е отвъд океана...как само да могат изчезват и няма да се върнат...Но от страна на 200г. създадена от катили и рецидивисти какво да очакваш....Без чифутската държава света би бил по-добър!
12
5
 
6
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Че каква новина е това? В Америката всеки трети е ненормален, пък оръжие се купува без проблеми, какво странно има? Нека да се трепят и без това са много ***.
11
0
 
2
 
! Отговори
д-р Фройд преди 12 години
И там проблеми със Здравната каса...
10
9
 
5
 
! Отговори
до 666 преди 12 години
*** си ти тъпо *** престъпленията в САЩ дори са сравнително малко предвид размерите на държавата.
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
даааа...., а Скарлет Йохансон се подиграваше при Джей Лено, че в България на входовете на магазините имало знак "забранено влизането с оръжие", щото, виждате ли сме били "ужасно място, където обаче изненадващо било, че имало риба тон"
8
4
 
11
 
! Отговори
666 преди 12 години
За пореден път хамерите ни показват че са абсолютни *** и *** , напълно безмозъчни ***. Типичната хамериканска мечта е да се въоражиш яко и да изпозастреляш нищо неподозиращи цивилни хора на улицата или в някои магазин.След това умираш щастлив че те отстрелва полицията или сам си отнасяш главата (ако ти стиска).*** работа...
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На някого му е писнало от бялата мафия и е взел справедливостта в свои ръце.
6
4
 
10
 
! Отговори
не-демократ преди 12 години
Това се нарича истинска демокрация. Американците смятат, че ние българите не сме достатъчно демократични. Ще израстнем като истински американски демократи, като всеки вземе по един пищов, калашник... и започне да стреля на воля - в магазини, училища, болници, лудници, в кафенето.... Да ви пикая на демокрацията!
5
1
 
3
 
! Отговори
Оногондур преди 12 години
този не е ли могъл да нахлуе в собствената си стая и да се изпозастреля на поразия....
4
5
 
9
 
! Отговори
дан преди 12 години
хайде...простите комунисти и *** да искат оставката на Цветанов, нали е модерно
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямаше нужда да чета къде е. То се знае къде са психясалите.
2
6
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Това е работа на ***!Дългата ръка на КГБ се протяга до демократична Америка!КАЗАХ!!!psiho_gay.us
1
2
 
3
 
! Отговори
Gun преди 12 години
Моля сменете снимката с някоя, на която са спазени правилата за боравене с огнестрелно оръжие. Плашещо е, че има хора, които поставят пръста на спусъка без цел да стрелят. Поговорката за празната пушка си е основно правило, доказало се неведнъж. Давате и лош пример на новите в света на оръжията. Предварително благодаря. А иначе по темата...лека им пръст на загиналите. Никой не заслужава подобна смърт, независимо от националността му или здравословното състояние. Бързо оправяне на пострадалите.