Саркози: Във Франция има прекалено много имигранти

Президентът се впусна в борба за гласовете на крайната десница
Обновена: 1 май 2012 14:39 | 1 май 2012 14:21, Красимир Ангелов
92
Саркози: Във Франция има прекалено много имигранти
Саркози се опитва да привлече гласовете на крайната десница. Снимка: Reuters

Френският президент Никола Саркози, който се стреми всячески към подкрепата на избиратели на крайна десница на втория тур на президентските избори на 6 май, заяви пред френско радио днес, че във Франция има прекалено много имигранти и че страната не се справя с тяхната интеграция, предаде Асошиейтед прес.

Запитан в интервю за радио Ер Ме Се дали смята, че във Франция има прекалено много имигранти, Саркози отвърна категорично: "Да".

"Нашата система за интеграция на имигрантите не работи. Защо? Защото преди да успеем да интегрираме онези, които приехме на наша територия, пристигнаха други.

Като приехме прекалено много хора, ние парализирахме нашата система за интеграция", подчерта държавният глава, борещ се за втори мандат.

"Никога няма да се обявя за нулева имиграция, но истината е, че когато човек кани повече хора, отколкото може да посрещне, то той не успява да се справи с тяхната интеграция", призна Саркози.

И докато той се опитва да примами електората на крайната десница, нейната лидерка Марин льо Пен отсече, че Саркози е президент от миналото.

Както изглежда тя се надява, че Франсоа Оланд ще спечели на втория тур, а самата тя ще се утвърди като лице на политическата опозиция, отбелязва АП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво го коментирате тоз лъжкундрик? Не виждате ли, че нещата са ясни - във Франция вече питат Оланд кой ще назначава в кабинета...никой не бръсне Сарко за нищо
40
0
 
14
 
! Отговори
AHA преди 12 години
А защо не се обяви за нулева имиграция?Защото приятелите му милиардери експоатират евтина работна ръка,а това че французите не работят не му и пука.Абе те затова ще го разкарат градинското джудже.От Лореал е взел милиони и от кадафито 50 милиона за изборите му в 2007.Защо не ни пусна да работим на френския пазар?За да работим на черно а приятелите му да не внасят осигурителни вноски които са 30%
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв акт от страна на Саркози,прави митинг днес на Трокадеро с девиз" Истинска работа."1-ви май е празник на синдискатите,той няма уважение на ръботниците,на базработните и се страхуваот тях.Кой президент е направилтакъв акт на 1-ви май НИКОЙ.
38
1
 
20
 
! Отговори
Жарко Сарко преди 12 години
Голямата емиграция е колониален откат. Първо вие сте били при тях, после те при вас дойдоха. Защо се сърдите? Ако не знаеха езика, не бяха харесали нравите и жените ви, дали щяха да дойдат. Да и ако не гладуваха в собствените си страни.
37
0
 
9
 
! Отговори
Сарко чао преди 12 години
Само социализъма и комунизъма ще властват у френско, то се е видяло, пак от там ще дойде революцията на пролетариата, на тези, които стават рано, за да се трудят за минимална заплата срещу тези, които стават рано, за да не изпуснат курса на борсата в Токио и Хонг Конг
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Във Франция има прекалено много имигранти" - не думай! Аз още 97ма като бях беше пълно с кореняци французи, на които в метрото освен зъбите друго не се вижда...
35
1
 
9
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Арабската пролет цъфна и върза..... /само дето гроздето се оказа кисело ......./.
34
13
 
7
 
! Отговори
Сарко чао преди 12 години
И какъв ти де проблема с черните не мога да разбера? Как пък не ви е срам, да се изказвате в расистки стил в 21 век, не знам?
33
5
 
18
 
! Отговори
Горо Дордата из бек преди 12 години
Има ли друга държава в Европа с повече черни от Франиция? В Париж поне 45-50% са черни
32
1
 
14
 
! Отговори
Сарко чао преди 12 години
Марин Льо Пен тотално *** Сарко на манифестацията в чест на Жан Дарк днес в Париж.Чак се чудя как може политик уж от такава класа, да допуска подобни грешки, да флиртува с електорат на крайната десница, а на тях хич не им дреме за него, Льо Пен критикува повече Саркози и почти не спомена Оланд...заровете са хвърлени вече...край на този изтръпнал ***
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано падне този Сарко,франсетата са умореви от него.Стига масонщини,лъжи и празни думи.Оланд е шушу на Европейския Парламент,очакват го.Писна им от един който е натъпкан с витамини да крещи и да тича забързан.Успех на Оланд
30
1
 
9
 
! Отговори
До 32 преди 12 години
Абсолютно истина е - в магизините за оръжие продавачите винаги те съветват да си купиш оръжие с което можеш до обезвредиш нарушителя с един изтрел, ако ме разбираш!
29
1
 
14
 
! Отговори
Сашо преди 12 години
Те дедите му все едно не са емигранти на това джудже! Ама де тоя късмет за французите и Европа да се е намерил някой ненормален Люпен навремето, който да не ги допусне във Франция!
28
1
 
2
 
! Отговори
do 30 преди 12 години
Искам да знам това истина ли е , или само спам по медиите ? Звучи прекаленно хубаво , за да е истина !!!
27
1
 
8
 
! Отговори
антикомунист преди 12 години
Too late Sarko, too late...
26
1
 
18
 
! Отговори
До 29 преди 12 години
"евро-атлантически ценности" - жестоко се бъркаш това не са евро-атлантически ценности, а само евро-толерастки ценостти! Живял съм в САЩ и там когато ти влезе крадец в имота /не вкъщи/ го гърмиш и полицията после ти се извинява, че не са гръмнали те!
25
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
заради този *** на снимката и неговите (избрани) съплеменници ,които защитават като матросов на амбразурата *** гмеж, в България отново беше изнасилена и убита по особено жесток начин една възрастна 82 годишна жена от 3 *** които въпреки многобройните си висящи дела са били на свобода .....евро-атлантически (ценности)ли!? ...в лай*а да се пържете ционистки ***........
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да не би Марсилия да е станала френска в последната година и да не съм разбрал?
23
0
 
21
 
! Отговори
рави Маркузе преди 12 години
Чифутската *** Саркози иска да се мазни на националистите....има начин...във вид на миещо средство...
22
4
 
25
 
! Отговори
нервна преди 12 години
Ами продължавайте да си внасяте печки,*** и ***,и скоро ще ви управлява Шурата.Този гном не ще да разбере,че само бели хора-европейци,християни,подлежат на интеграция.Ама гоните източно-европейците,нали? Щото са ви конкуренция!